Reviews (40)

Aanbevolen door klant

Aanbouw plaatsen

Wij hebben een complete aanbouw laten realiseren voor de Prefabriek. De aanbouw bestaat uit 3 gedeeltes waarbij alle modules aan elkaar gekoppeld diende te worden.
Vanaf de kennismaking op de fabriek tot aan het moment van oplevering hebben de medewerkers van de Prefabriek zich netjes, meedenkend en zeer welwillend opgesteld. Er ontstaan altijd situaties die niet vooraf te voorzien zijn, dit is vakkundig en met de juiste toewijding opgepakt en zorgde ze voor een passende en juiste oplossing.
Ik zal deze firma aanbeveling binnen onze prive en zakelijke contacten.

Groet Ruud Keizer

Uitgevoerd op 14-11-2019

Aanbevolen door klant

Uitbouw laten maken

In mei hebben wij voor een uitbouw gekozen van De Prefabriek. Daar zijn we zeer tevreden over. In 5 dagen staat de aanbouw, en door te kiezen voor deze oplossing hebben wij ons huis kunnen verbouwen in een maand tijd, inclusief doorbraak pui, aanbouw via prefabriek, nieuwe vloer, nieuwe keuken. Alles is volledig naar wens te realiseren en het team van de Prefabriek maakt zijn belofte meer dan waar, ook in de nazorg. Een betrouwbare partij die kwaliteit levert, en belangrijker... onze woning voelt 2x zo groot.

Uitgevoerd op 14-11-2019

Aanbevolen door klant

Woning vergroten

Ontzettend blij met de service van de Prefabriek! Vakmensen die razendsnel onze prachtige uitbouw hebben gemaakt.

Uitgevoerd op 14-11-2019

Aanbevolen door klant

Totale verbouwing van ons appartement

Het hele appartement is aangepakt: aanbouw, kozijnen, wanden, nieuwe vloer, tegelvloer op vloerverwarming en afwerking van alles. Vooraf planning gemaakt. Alles verliep goed. Ze zijn flexibel, correct en beleefd. Dat ze met je meedenken is ook erg prettig.

Uitgevoerd op 17-10-2019

Aanbevolen door klant

Aanbouw laten plaatsen

Zowel de communicatie over de planning als de afstemming over onze wensen was uitstekend. Goed advies gekregen over materialen en zelfs kleurgebruik. Voor ze gekozen op de ervaring van het bedrijf, presentatie en meedenken.

Uitgevoerd op 17-10-2019

Aanbevolen door klant

Aanbouw realiseren

Hun planning verliep erg goed. wij zagen erg op tegen de puinhoop die een verbouwing met zich meeneemt, maar Thijs en zijn team werken zeer netjes en snel! Daarnaast denken ze goed mee en dragen goede ideeën aan. overall een erg fijne ervaring!

Uitgevoerd op 17-10-2019

Aanbevolen door klant

Uitbouw/serre en het wegnemen dragende muur

Wat een waanzinnige partij. Alle medewerkers zijn echte professionals met passie voor hun vak. Heel fijn in het contact voor, tijdens en na de oplevering. Geen enkel moment tijdens het project heb ik iets van weerstand ervaren. Alles werd met een glimlach en zeer professionele houding opgelost! Wat een unieke ervaring.

Tevens is het plaatsen van een uitbouw door Prefabriek super fijn in de planning. Je weet precies in welke week de uitbouw komt. Al het werk ervoor en er na kan je precies afstemmen op het plaatsen van de uitbouw.

Uitgevoerd op 14-08-2019

Aanbevolen door klant

Schutting plaatsen

Uitermate netjes en correct nieuwe schutting geplaatst. Op verzoek daarna de schuttingdelen nog wat verlaagd. Jonge onderneming maar leveren gedegen werk. Heel vriendelijke mensen. Ze gaan voor kwaliteit en doen wat ze beloven.

Uitgevoerd op 23-01-2018

De Prefabriek, jouw aanbouw in 5 dagen!

Contact

Scharenburg 5
1046BA, Amsterdam

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • De Prefabriek BV

    IJweg 22A
    1161GA Zwanenburg
De Prefabriek, jouw aanbouw in 5 dagen!

Deel dit bedrijf