Dinant Vochtbestrijding

Dinant Vochtbestrijding

Schutstraat 139
7907 CD Hoogeveen

Sinds 7 jaar is Dinant Vochtbestrijding actief in de markt met het droogleggen van gebouwen. Dankzij de inzet van Dinant Vochtbestrijding ontvochtigingsinstallaties zijn een groot aantal gebouwen drooggelegd én droog gebleven. Bij deze projecten zijn Dinant Vochtbestrijding ontvochtingsinstallaties met succes ingezet. We beschikken over een ruim aantal referenties.
Dinant Vochtbestrijding is in Nederland en Belgie de aanspreekpartner voor vele huizenbezitters, zowel zakelijk als particulier. Duidelijkheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste speerpunten.
In de loop van de tijd is het programma aanzienlijk verbreed. Dinant vochtbestrijding kan u van dienst zijn met de volgende producten en diensten:

Electro-osmose
Injecteren
Gevel impregneren
Kelderafdichting
Ventilatie
Drainage
(Muur)verwarming
Schimmelbestrijding

Met name in de monumentale sfeer worden Dinant Vochtbestrijding ontvochtingsinstallaties ingezet. We noemen; kerken, musea, boerderijen, en overige monumentale woningen.
Ook wordt de ontvochtingsinstallatie veelvuldig toegepast in de institutionele bouw, bij woningbouwverenigingen en particuliere woningbezitters.
Het proces wordt door onze deskundige monteurs vanaf verkoopstadium tot aan daadwerkelijke afronding begeleid.

Dit betekent in de praktijk dat naast de nulmeting ( nauwkeurige vaststelling van het vochtpercentage in de muur) naderhand nog twee metingen worden uitgevoerd om het verloop van de vochtpercentages duidelijk in kaart te brengen.

0 beoordelingen

Dinant Vochtbestrijding heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Ben jij de eerste?

4 werkzaamheden

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan je gezondheid

Heb je het idee dat er te veel vocht in huis is? Laat dit dan zeker controleren en verhelpen! Te veel vocht is schadelijk voor je huis en voor je gezondheid. Reden genoeg om een vochtbestrijder in te schakelen.

Optrekkend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Hierbij trekt grond- en regenwater metselwerk en fundering in. Om dit vochtprobleem te verhelpen, worden de te behandelen muren geïnjecteerd. Ook doorslaand vocht is een veelvoorkomend vochtprobleem: regenwater trekt dan in de muren. Om dat te verhelpen worden de muren geïmpregneerd.

Wil jij graag in contact komen met een vochtbestrijder om de mogelijkheden door te spreken? Vraag dan meteen offertes aan en zorg voor een gezond huis.

Tip: heb je je vochtprobleem laten verhelpen door een specialist die je vond via Solvari? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting!

Ventilatie
Ventilatie
Ventilatie

Een fris en gezond woonklimaat

Woningen die goed geïsoleerd zijn, moeten ook goed geventileerd worden. Isolatie is zeker positief voor het milieu en je portemonnee, maar het zorgt er wel voor dat je beter moet ventileren dan je voorheen deed.

Als je niet goed ventileert, wordt het vochtig en muf in huis. Een ideale leefomgeving voor schimmels en het kan zelfs voor gezondheidsproblemen zorgen. Iedereen wil graag een fris en gezond woonklimaat en dat bereik je met een goed ventilatiesysteem.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan en ontdek het!

Opstijgend vocht
Opstijgend vocht
Opstijgend vocht

Gezonde vochtigheidsgraad

Opstijgend vocht in je muren en vloeren komt vaak voor, vooral bij woningen die voor 1960 zijn gebouwd. Woningen werden toen nog gemaakt van materialen die niet helemaal vochtwerend zijn, waardoor muren en vloeren het grondwater absorberen.

We raden je aan om vochtproblemen zo snel mogelijk aan te laten pakken door een vochtbestrijder. Vochtproblemen tasten namelijk de conditie van je muren en vloeren aan, waardoor de waarde van je woning sterk vermindert.

Opstijgend vocht verhelpen

Eén manier om opstijgend vocht te verhelpen, is door de muren chemisch te injecteren. Er worden dan gaten in de muur geboord waarin een vochtwerende gel wordt gespoten. De chemische reactie zorgt er dan voor dat je muur waterdicht is.

Opstijgend vocht behandelen: kostprijs

De prijs die je uiteindelijk betaalt, hangt af van een aantal factoren. Ten eerste natuurlijk van het aantal muren dat je wil laten behandelen en de totale oppervlakte daarvan.

Daarnaast is er de hardnekkigheid van het opstijgend vocht. In ernstige gevallen van kan de specialist beslissen een wapening te plaatsen tegen zouten, scheuren en hoge waterdruk. Dat heeft aanzienlijke invloed op de behandeling en kostprijs van opstijgend vocht.

Ten derde verschilt het of je het werk zelf uitvoert of door een specialist. Wij raden je sterk aan altijd een specialist te contacteren. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, schatten jouw situatie beter in en kunnen wellicht een garantie bieden op de vochtbestrijding.

Ontdekken welke methode het best is en wat de kostprijs is om opstijgend vocht te behandelen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten vochtbestrijders.

Kelderdichting
Kelderdichting
Kelderdichting

Ga de strijd aan met vocht

In de meeste gevallen ontstaan vochtproblemen in de kelder. Dit komt doordat grond- en/of regenwater in de kelderconstructie trekt. Door de constructie te injecteren worden de aanwezige lekkages verholpen. De vloeistof wordt in de constructie geïnjecteerd en volgt dezelfde weg als het water. De twee komen met elkaar in aanraking en daardoor ontstaat er een waterkerende gel. 

De kelder waterdicht maken is vaak binnen één dag gebeurd. Het vochtprobleem verdwijnt daarna snel! Er zijn verschillende methodes voor kelderafdichting. Het loont dus om gratis en vrijblijvend in contact te komen met de beste vochtbestrijders in jouw regio. Zij kunnen je precies vertellen wat er moet gebeuren om jouw kelder vrij te maken van vochtproblemen!

Wil jij je vochtige kelder waterdicht maken? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vind jouw beste deal. Door goed te vergelijken kan je tot wel 40% besparen op de kelderdichting!