Dinotec Nederland & Belgie BV

9.7 (4 reviews )
Dinotec Nederland & Belgie BV

Deel dit bedrijf

Over Dinotec Nederland & Belgie BV

Welkom bij Dinotec Nederland & België BV U kunt ons vinden via Dinotec-service.nl of odenwald-zwembaden.nl. Wij hebben een passie voor zwembaden en wellness. Wij bouwen, renoveren en onderhouden zwembaden in de kleine openbare- en de privé sector. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben de beschikking over een gedegen kennis van zwembaden. In principe bouwen wij drie soorten zwembaden; * Bouwkundige baden uit (zicht)beton eventueel in verschillende afwerkingen * Prefab baden van het merk RivieraPool® * Vinylester baden van het merk OdenwaldPool® Daarnaast adviseren, begeleiden en voeren we met onze partners tevens turn-key projecten uit. Waarbij we bijvoorbeeld wellness centra volledig afbouwen. Speciale projecten met beweegbare bodems voeren wij samen met onze partner Inducon uit. Laat u overtuigen van de kwaliteit van deze baden en wij maken graag een afspraak om uw droom te realiseren.

reviews (4)

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Afspraken en beloftes nagekomen

Super advies over wat er allemaal mogelijk was, wat er nodig was en de prijs van beide. Super service, geheel volgens belofte, ongekende klantvriendelijkheid.

Uitgevoerd op 17-10-18

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Super service

Super service. Duidelijke afspraken die op tijd en binnen het gestelde budget nagekomen werden. Afwerking en oog voor detail op een hoog nivo. Erg tevreden ook dat door de zorgvuldige manier van werken de tuin geen schade heeft geleden. Nu nog wachten op het mooie weer.

Uitgevoerd op 17-03-2017

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Mensen kwamen op tijd, vakkundig!

Perfect advies gekregen door professionele man, uitvoering keurig gedaan en binnen de tijd die aangegeven was.
Vakmensen zijn 't en harde werkers, zeer tevreden over het werk wat geleverd en uitgevoerd is.

Uitgevoerd op 20-03-2017

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review