Dinotec Nederland & Belgie BV
4 9.7 10 4
9,7

"Mensen kwamen op tijd, vakkundig!"

4 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
9.3
Service
10.0
Afspraken
10.0

Dinotec Nederland & Belgie BV

Hasselbeemden 36
5706 GG Helmond

Welkom bij Dinotec Nederland & België BV
U kunt ons vinden via Dinotec-service.nl of odenwald-zwembaden.nl.
Wij hebben een passie voor zwembaden en wellness.
Wij bouwen, renoveren en onderhouden zwembaden in de kleine openbare- en de privé sector. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Wij hebben de beschikking over een gedegen kennis van zwembaden. In principe bouwen wij drie soorten zwembaden;

* Bouwkundige baden uit (zicht)beton eventueel in verschillende afwerkingen
* Prefab baden van het merk RivieraPool®
* Vinylester baden van het merk OdenwaldPool®
Daarnaast adviseren, begeleiden en voeren we met onze partners tevens turn-key projecten uit. Waarbij we bijvoorbeeld wellness centra volledig afbouwen.
Speciale projecten met beweegbare bodems voeren wij samen met onze partner Inducon uit.

Laat u overtuigen van de kwaliteit van deze baden en wij maken graag een afspraak om uw droom te realiseren.

Een offerte op maat? Showroom bezoeken? Alles kan!

4 beoordelingen

Uitgevoerd op 17-10-18 door:

Dinotec Nederland & Belgie BV

9.7 10
9,7

Zwembaden

Afspraken en beloftes nagekomen

Aanbeveling:
Super advies over wat er allemaal mogelijk was, wat er nodig was en de prijs van beide. Super service, geheel volgens belofte, ongekende klantvriendelijkheid.

Uitgevoerd op 17-03-2017 door:

Dinotec Nederland & Belgie BV

9.5 10
9,5

Zwembaden

Super service

Aanbeveling:
Super service. Duidelijke afspraken die op tijd en binnen het gestelde budget nagekomen werden. Afwerking en oog voor detail op een hoog nivo. Erg tevreden ook dat door de zorgvuldige manier van werken de tuin geen schade heeft geleden. Nu nog wachten op het mooie weer.

Uitgevoerd op 20-03-2017 door:

Dinotec Nederland & Belgie BV

9.5 10
9,5

Zwembaden

Mensen kwamen op tijd, vakkundig!

Aanbeveling:
Perfect advies gekregen door professionele man, uitvoering keurig gedaan en binnen de tijd die aangegeven was.
Vakmensen zijn 't en harde werkers, zeer tevreden over het werk wat geleverd en uitgevoerd is.

Uitgevoerd op 13-03-2017 door:

Dinotec Nederland & Belgie BV

10 10
10

Zwembaden

Netjes gewerkt en weer helder water

Aanbeveling:
Ik kreeg een duidelijk advies en afspraken werden netjes nagekomen.

4 projecten

RivieraPool® Zwembaden
RivieraPool® Zwembaden
Trots zijn wij om RivieraPool als handelspartner aan ons te hebben gebonden. RivieraPool is een Duitse fabrikant van prefab zwembaden en whirlpools van de hoogste kwaliteit. Zij zijn dan ook marktvoerder in Europa. Naast een uitmuntende kwaliteit, bieden ze tevens 20 jaar garantie op het zwembad en 10 jaar op kleurvastheid van het zwembad.
Zichtbetonnen Baden
Zichtbetonnen Baden
Ons unieke product in Nederland! Beton is een natuurproduct. Wij maken zichtbaden uit 1 stuk. Dit zijn zicht betonnen zwembaden. We beschikken over een speciaal geconstrueerde laser gekalibreerde stalen bekisting. Deze bekisting is heel bijzonder omdat deze specifiek voor zichtbeton zwembaden is ontwikkeld. De combinatie met onze bewapening en speciaal ontwikkelde betonsoort, zorgt ervoor dat u een compleet afgewerkt zwembad in beton heeft. De grijze kleur van het zicht beton heeft een hele mooie uitwerking op uw zwembadwater. U heeft helder blauw zwembadwater. We kunnen in zichtbeton de volgende uitvoeringen realiseren; Infinity Overloop Onderloop Skimmer
OdenwaldPool
OdenwaldPool
Onze producent, ODENWALD POOL produceert sinds 1974 zwembaden of liever gezegd zwembaden in segmenten gemaakt van glasvezel versterkte kunststof oftewel GFK en sinds 2013, in PVC. Het ontwerpen van zwembaden heeft door middel van de segmentenbouw voor architecten, ontwerpers en ontwikkelaars enorme voordelen, want het proces is geperfectioneerd voor ELKE zwembadbouw en maakt het mogelijk de productie in elke gewenste vorm en individueel op maat te maken vooral waar mensen een probleem hebben met bereikbaarheid. U kunt deze baden niet vergelijken met een polyester bad.

5 werkzaamheden

Zwembaden
Zwembaden
Zwembaden

Baantjes trekken in je eigen bad

Hoe lekker is het om baantjes te trekken in je eigen zwembad? Je kan kiezen voor een opbouwzwembad of een inbouwzwembad. In het laatste geval is het heel belangrijk dat je zwembad goed wordt geplaatst!

Wil je een zwembad plaatsen? Houdt dan goed rekening met zaken als onderhoud, filtratie, het reinigen van je zwembad, het water dat verwarmd moet worden en hoe je de juiste waterkwaliteit behoudt. We raden je aan om je goed in te lezen en vragen te stellen aan de installateur.

Interesse in een uniek zwembad plaatsen?

Wat kost het om een zwembad naar jouw wensen aan te laten leggen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de specialisten die het je kunnen vertellen en wie weet lig je binnenkort in jouw unieke zwembad te dobberen!

Sauna's
Sauna's
Sauna's

Altijd kunnen ontspannen

Een eigen sauna is natuurlijk heerlijk. Je hoeft nooit meer ergens anders heen om te genieten van de luxe van een sauna, maar kan na het werk meteen beginnen met ontspannen! In alle rust en privacy. Een sauna kan geplaatst worden in je huis of in je tuin. Het is maar net wat jij wil. Je kan niet alleen kiezen waar de sauna moet komen, maar ook wat voor type sauna je wil.

Verschillende sauna’s

• Traditionele sauna
• Infrarood
• Stoombad

Heb je interesse in een sauna en wil je een goede vergelijking kunnen maken van de prijs en de specialist? Vraag dan gratis offertes aan.

Jacuzzi's
Jacuzzi's
Jacuzzi's

Zowel lichamelijk als psychisch heel goed voor je

Een jacuzzi is natuurlijk een luxe item, maar wist je dat het ook veel meer is dan dat? Een jacuzzi heeft niet alleen het voordeel dat het heel lekker is om erin te zitten. Het is namelijk zowel lichamelijk als psychisch heel goed voor je!

Het warme water zorgt voor een stijgende lichaamstemperatuur, waardoor de bloedvaten verwijden en de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Heel prettig voor mensen met bijvoorbeeld reuma. Er zijn mensen die verbeteringen aan hun gezondheid merken als ze een week lang iedere dag in de jacuzzi hebben gezeten.

Ben je enthousiast over een jacuzzi in je tuin en wil je weten wat een jacuzzi kost? Vraag gratis offertes aan en ontdek het!

Ingebouwd buitenzwembad plaatsen
Ingebouwd buitenzwembad plaatsen
Ingebouwd buitenzwembad plaatsen

Zwemmen in je eigen zwembad!

Hoe heerlijk zou het zijn, een eigen zwembad in de tuin? Veel mensen zouden dit geweldig vinden, maar welke opties zijn er voor het laten plaatsen van een zwembad?

Soorten buitenzwembaden en de prijzen

Voordat je een zwembad wilt laten aanleggen is het belangrijk om eerst eens goed te kijken naar welke zwembaden er allemaal zijn. Wat voor zwembad je laat aanleggen hangt af van je budget; hoe meer budget, hoe beter het zwembad. Voor de prijs van een zwembad moet je uitgaan van een bedrag tussen de €5.000 tot €30.000. Vanaf €7.000 kan je een geprefabriceerd foliebad aan laten leggen. Dit bad bestaat uit een frame waarin folie wordt gehangen. Vanaf €8.000 kan je een monoblock zwembad uit polyester laten plaatsen.

Een ander zwembad dat je kan laten aanleggen is vanaf €15.000, en dat is een bouwkundig foliebad. Een zwembad van gegoten beton gaat u minimaal €25.000 kosten, maar een betonnen zwembad heeft wel de langste levensduur. Wanneer geld geen probleem is dan is in principe alles mogelijk.

Vergunning voor het bouwen van een zwembad

Waar je ook rekening mee moet houden zijn de benodigde vergunningen. Je kan niet zomaar een zwembad laten plaatsen. De specialist kan je hierover informeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen je in contact brengen met maximaal 5 specialisten. Deze specialisten voorzien je van offertes, kunnen je advies geven over welk zwembad het beste is en wat voor vergunningen je nodig hebt.

Binnenzwembad aanleggen
Binnenzwembad aanleggen
Binnenzwembad aanleggen

Zwemmen wanneer je wilt!

Wat is er heerlijker dan 365 dagen per jaar zwemmen in je eigen binnenzwembad, wanneer je maar wilt? Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om het aanleggen van een binnenzwembad.

De prijs van een binnenzwembad

De prijs van een binnenzwembad hangt af van jouw wensen; een groter zwembad betekent niet gelijk een duurder zwembad. Het hangt vooral af van jouw wensen, en de extra mogelijkheden die aan je zwembad zijn toegevoegd. Wat veel mensen niet weten is dat je ook een goed luchtbehandelingssysteem moet hebben, de luchtvochtigheid in de ruimte van het zwembad kan namelijk oplopen tot 95%. Vergeet het luchtbehandelingssysteem niet mee te nemen in je budget.

Mogelijkheden voor een binnenzwembad

Houd er rekening mee dat het bij een bestaande woning moeilijker is om een binnenzwembad te realiseren. Maar omdat het moeilijk is, is het niet onmogelijk. Een binnenzwembad wordt namelijk vaak in de kelder of begane grond gebouwd. Wanneer je nog maar net in een nieuw huis woont, kan een uitbouw nog als oplossing fungeren. Houd dan wel rekening met de noodzakelijke vergunningen. Maar wanneer je plannen hebt om een nieuw huis te laten bouwen, dan is alles mogelijk!

Offertes vergelijken voor een binnenzwembad

Benieuwd naar de mogelijkheden van het aanleggen van een binnenzwembad? Geen probleem! Wij kunnen je in contact brengen met onze aangesloten zwembadspecialisten, deze kunnen jou dan gratis en vrijblijvend voorzien van offertes.

Ons team

Ik ben zo'n 10 jaar werkzaam in de zwembadenbranche en doe mijn werk met veel passie en plezier.