Reviews (187)

Schrijf een review

goede informatie communicatie

goede informatie communicatie perfect geholpen en netjes alles geleverd een tevreden fam polderman

Uitgevoerd op 14-04-2022

Willem van Gelder

Een goede leverancier

Het hele proces van aanschaf, installatie, begeleiding en informatievoorziening van ons zonne-energie systeem via Duranet voelt aan of je in een warm bad valt. Alles is zeer vlot verlopen en de mensen die hier in en op het huis zijn geweest zou ik zo mijn voordeur sleutels geven. Op het afgeleverde werk is niets aan te merken.

Uitgevoerd op 12-04-2022

Heleen Kal

Zonnepanelen…

Donderdag 7 april zijn er op mijn platte dak 6 zonnepanelen geplaatst. Ik heb de hele onderneming als prettig ervaren. Er waren twee mannen op het dak bezig, waar ik verder geen zicht op heb gehad en een met de omvormer in huis. Deze meneer kon mij uitleggen wat hij aan het doen was en waarom. Ik had bedacht dat ze de hele dag bezig zouden zijn maar de klus was om half een geklaard. Ondanks de weersvoorspellingen regende en stormde ( zou windkracht 7 zijn) het gelukkig niet.

Uitgevoerd op 11-04-2022

David Kersten

Enorm goede ervaring met Duranet

Enorm goede ervaring met Duranet. Goed advies van een professionele vertegenwoordiger. Ik raad iedereen een samenwerking aan!

Uitgevoerd op 07-04-2022

Peter Koczan

Highly recommend

Duranet literally knocked on our door after we decided to install solar panels, but did not yet look up a vendor/supplier yet, so I was skeptical. But I checked their experience and reviews and was convinced that we are in good hands. Their guidance through the related bureaucracy was very valuable. The installation team was fast and efficient, they consulted about all the options and did a stellar job - we could not be happier. I can highly recommend Duranet if you are looking for solar panels and we will certainly call them again when we add more panels.

Uitgevoerd op 31-03-2022

Dhr. Nguyen, Daniel Duy

Excellent customer experience! Totally Recommended!

The experience was fantastic through the whole journey! We were looking for a solar panel service provider, which was not really successful until we found Duranet. The (very friendly) team provided great information, valuable advice and thought with us to form a solution to our specific needs. Technical checks (where to place the transformer, whether the switchboard is sufficient, how the roof structure is, etc.) and the installation itself were really spot-on: prompt, professional and with a smile! Totally recommended! Thanks a lot for the great service! Wish you success!

Uitgevoerd op 30-03-2022

Vlotte en professionele installatie zonnepanelen.

Duranet heeft onlangs bij ons zonnepanelen geïnstalleerd. Het gehele traject van verkoopgesprek tot installatie en oplevering is zeer vlot en professioneel verlopen. Ook ze informatievoorziening ging soepel en was compleet. Tenslotte: de geleverde panelen en omvormer zijn van A-merken.

Uitgevoerd op 29-03-2022

Jeroen de Ruiter

Ik heb goede ervaring met Duranet

Ik heb goede ervaring met Duranet, goed advies. De installatie duurde wat langer doordat er een verkeerde omvormer was geleverd. De installatie werkt prima vanaf de eerste zonnestralen.

Uitgevoerd op 24-03-2022

Duranet BV
Offerte aanvragen

Locaties

  • Haarlem

    Verspronckweg 56
    2023BM Haarlem
Duranet BV

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Duranet BV

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Duranet BV door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten