Reviews (3)

Lekker warm huis

Ik heb mijn huis laten verduurzamen door Duurzaam is in, een bedrijf dat allerlei isolatie- en energiebesparende maatregelen aanbiedt. Ze hebben de vloer geïsoleerd met parels en de spouwmuur geïsoleerd met glaswol vlokken. Ook hebben ze zonnepanelen geplaatst op mijn schuine dak en mijn platte dak van de aanbouw geïsoleerd met 6cm isolatie. Ik ben heel erg tevreden over het hele project en de kwaliteit van het werk.

Het project was goed gepland en uitgevoerd. De medewerkers van Duurzaam is in waren zeer klantvriendelijk, vakkundig en betrouwbaar. Ze hebben alles netjes en veilig geïnstalleerd en achtergelaten. Ze hebben me ook goed geadviseerd over de beste opties voor mijn huis en de mogelijke besparingen en subsidies. Ze hebben me ook geholpen met het aanmelden van de zonnepanelen bij de netbeheerder en het energiebedrijf. Sinds het project afgerond is, merk ik een duidelijk verschil in mijn wooncomfort en mijn energiekosten.

Uitgevoerd op 04-01-2024

Vriendelijk, vakkundig advies en werk!

De mannen stonden stipt op tijd voor de deur! Super gemotiveerde en harde werkers. Zij hebben de spouw muren en vloer goed geïsoleerd! Wederom helemaal perfect en alles keurig achtergelaten. Super bedankt Don!

Uitgevoerd op 08-12-2023

Super service

Fijne, snelle en kundige service! Goed geholpen door Don en de jongens van de uitvoering!

Uitgevoerd op 08-12-2023

Duurzaam is in

6 keer gekozen

Waar wij voor staan:

Binnen 3 a 4 weken uitvoeren
We bieden alleen A-merken aan
Een vast contact persoon
Betrouwbaar en eerlijk
Goed bereikbaar 7/7

Contact

Twentepoort Oost 42-2
7609RG, Almelo

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • duurzaam is in

    Twentepoort Oost 42-2
    7609RG Almelo
Duurzaam is in

Deel dit bedrijf