Loading...

Over Duurzaam Wonen Wijzer

Waarom contact met ons opnemen?
Omdat wij in de eerste plaats adviseurs zijn en geen verkopers. Door middel van de door ons ontwikkelde “Duurzaam Wonen Wijzer” brengen wij alle energieopwekkers, verbruikers en verliezers van de woning in kaart. Daarna gaan wij op basis van je huidige en toekomstige verbruiksprofielen kijken welke combinatie van duurzame producten en diensten het meeste effect hebben.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (3)

Dennis

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over hoe wij geholpen zijn, je krijgt gewoon een eerlijk advies en geen verkooppraatjes. Nadat we eruit waren wat het zou worden konden de zonnepanelen ook nog snel worden geïnstalleerd, waarbij ook kleine tegenslagen snel en vakkundig werden verholpen. Kortom een heel prettig bedrijf met zeer gedreven en professionele medewerkers, die er alles aan hebben gedaan om ons als klant tevreden te stellen. Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 08-01-2021

Arno

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Deskundig advies in het voortraject. De zonnepanelen, kabels en leidingen en de omvormer keurig netjes geïnstalleerd. En ook niet onbelangrijk een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Uitgevoerd op 03-08-2021

John

Zonnepanelen installeren

Vakmensen!

Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn, alles op tijd geleverd. Ook de afwerking, zoals het wegwerken van de kabels binnen, en de symmetrische plaatsing van de zonnepanelen op het dak geeft het geheel een professionele uitstraling. Al met al zeer tevreden.

Uitgevoerd op 04-03-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Duurzaam Wonen Wijzer