Loading...

Over Duurzaamheidscentrum Nederland

Duurzaamheidscentrum Nederland heeft zijn hoofdkantoor in Terheijden , vlakbij Breda
Wij hebben eigen leg ploegen en 15 duurzaamheidsadviseurs door heel Nederland.we hebben een marketing afdeling en een service afdeling. Wij verkopen en installeren zonnepanelen, warmtepompen en warmtepompboilers. Scherpe prijzen, goede kwaliteit panelen en een super service. Adviseurs in Roosendaal, Etten Leur, Made, Zevenbergen, Noordhoek, Gorinchem, Rotterdam, Spijkenisse, Houten, ’s-Hertogenbosch, Raamsdonksveer ,Heinenoord, Molenschot, Tilburg, Oudenbosch,Moerdijk, Oosterhout,Breda, Bergen op Zoom, Tholen,

Ook hebben wij Duurzaam compleet met o.a. Led, infra warmtepanelen, isolatie, airco's, schoonmaak, pelletkachels,zonneboilers, pvc vloeren, veranda's , zwembaden.
Wij kunnen u compleet ontzorgen!!!!!!!!!!!!
Ook kunnen wij u hypotheek en financiering verzorgen.
Tevens zijn erkend energieadviseurs van alle energiemaatschappijen.

Energie kost tijd en geld. Zelfs te veel van allebei, is onze ervaring. Duurzaamheidscentrum Nederland dringt dat terug, voor uw onderneming, gemeente of vereniging. Met onze Energiekosten Scan bekijken we de mogelijkheid om energiekosten terug te vorderen. En dat gaat verder dan eenmalig; we bekijken ook of er structurele kosten bespaard kunnen worden.

Kenmerken

10.800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij KvK

Reviews (46)

Schrijf een review

Erik

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prima en netjes werkend bedrijf

Duurzaamheidscentrum Nederland heeft bij ons zonnepanelen gelegd en van A tot Z was dit een prima ervaring. Thuis goede toelichting gegeven op het proces en de mogelijkheden. Vervolgens is er een schouw gepleegd, in overleg besloten hoe we het in gingen kleuren en dat is vervolgens ook zo gebeurt. Dus wat er wordt afgesproken, wordt nagekomen. Prima ervaring dus en zeker aan te raden!

Uitgevoerd op 11-11-2020

Melvin

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Komt afspraken na, goed werk

Een afspraak gemaakt om eens te informeren naar zonnepanelen. Meneer kwam netjes op tijd, legde alles duidelijk uit, gaf goed advies en onze vragen werden goed beantwoord. De zonnepanelen werden netjes gelegd door de monteur en er werd netjes gewerkt waarbij er goed rekening werd gehouden met de kleine kinderen en huisdieren. De panelen brengen leuk op dus ben zeer tevreden.

Uitgevoerd op 20-02-2021

Attila

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede service en klantvriendelijk!

Vorig jaar mei hebben wij 18 zonnepanelen laten plaatsen. 10 op het zuid oosten plat dak en 8 panelen op het schuine dak op het noord oosten. De berekeningen klopte en de beloofde opbrengst is nu, bijna een jaar later, gehaald. BTW teruggave is ook perfect geregeld.

Uitgevoerd op 09-05-2020

Bekijk alle beoordelingen