Reviews (62)

Mahmoud Husaineid

Aanbevolen door klant

Helemaal tevreden!

Het was geen makkelijke zoektocht, er zijn tal van installers van zonnepanelen. Na vele offertes te hebben ontvangen kwam ik uit bij Eco energy solutions. Het contact met Frans was heel prettig. Frans dacht goed mee over wat het beste bij mijn situatie past.

We hadden wat aanpassingen gedaan en ik kreeg een scherpe prijs. Na akkoord waren de panelen binnen 3 weken geplaatst. Overigens door hele fijne en kundige monteurs die top werk hebben geleverd. Binnen 4 uur was de klus geklaard. Precies zoals afgesproken.

De app doet het prima en de panelen doen hun werk. Dank!

Uitgevoerd op 25-05-2024

Aanbevolen door klant

Persoonlijk aandacht en geweldig werk!

Wat een top bedrijf. Advies van Frans was super fijn en duidelijk! Tussentijds hadden we nog wat wijzigingen en dit was helemaal geen probleem en werd direct aangepast. Het montage team was zeer snel en vooral netjes te werk gegaan. Ik raad dit bedrijf iedereen aan :)

Uitgevoerd op 01-05-2024

Aanbevolen door klant

Wat een top gasten snel en super vriendelijk!

Wat zijn wij blij dat we voor Eco Energie Solutions hebben gekozen. Diederik top met het voorwerk en voorlichting. Op kantoor vriendelijke en vlotte dame.Hierna snel een offerte en afspraak tot plaatsen. De mannen kwamen met z'n drieën en Eco koester deze mannen zij verdienen meer als een pluim!!
Alles was in een mum van tijd voor elkaar. Netjes gewerkt en meedenken TOP!!

Uitgevoerd op 01-05-2024

Aanbevolen door klant

Erg tevreden

Ik ben zeer goed geadviseerd door de adviseur van Eco Energy Solutions. Alles wordt voor je geregeld. Ze zijn goed gecertificeerd. Ik raad dit bedrijf echt aan.

Uitgevoerd op 30-04-2024

Aanbevolen door klant

Geen cowboys

Moeilijk om in deze tijd nog een betrouwbaar bedrijf te vinden. Met Eco Energy Solutions hadden wij meteen al een goed gevoel. Goed advies, duidelijke offerte en snel geleverd. Pluspunt garantiefonds.

Uitgevoerd op 30-04-2024

Aanbevolen door klant

Prettige ervaring en erg blij met resultaat

Afspraken worden nageleefd. Goede en duidelijke offerte. Communicatie was van begin tot het eind perfect. Als zeer goed ervaren. Bedankt voor de mooie installatie!

Uitgevoerd op 29-04-2024

Aanbevolen door klant

Vakkundig en professioneel

Als zeer goed ervaren! Vanaf het adviesgesprek met Frans tot de installatie is alles perfect gelopen. Monteurs waren keurig op tijd, werken ook netjes en niks is teveel gevraagd. Denken ook echt met je mee. De elektricien heeft ook vakwerk geleverd en alles keurig online gezet. Via de app kunnen we alles mooi zien. Heel blij met dit bedrijf! Laat de zon maar schijnen!

Uitgevoerd op 29-04-2024

Aanbevolen door klant

Very Good

Subay and Ahmed are very kind. They explain every step and work very clean. Was a nice experience.

Uitgevoerd op 25-04-2024

Eco Energy Solutions B.V.

Top pro

Contact

Breede Plat 14B
1721PS, Broek op Langedijk

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Deel dit bedrijf