Loading...

Over Ecoheat

Vloerverwarming komt steeds vaker voor. Niet alleen in nieuwbouwhuizen of in ecologische bouwprojecten, maar ook in bestaande woningen is vloerverwarming een veelvoudig gekozen manier om niet alleen kosten te besparen, maar ook om een aangenamer en gezonder leefklimaat te realiseren.

Vloerverwarming aanleggen

Er zijn verschillende manieren van aanleg mogelijk. De meest voorkomende zijn vloerverwarming infrezen, vloerverwarming op krimpnetten, op tackerplaten of op noppenplaten. Elke manier heeft specifieke kenmerken, welke wij op onze site graag toelichten.

Vloerverwarming als hoofdverwarming

Vloerverwarming als hoofdverwarming wordt het meest gekozen, omdat dit de meest aangename, maar ook het meest zuinige type vloerverwarming is. Dit komt doordat er met een lagere temperatuur verwarmd wordt, waardoor de verwarmingsbron (CV-ketel, stadsverwarming etc.) minder verbruikt.

Ervaren en deskundige installateurs

Onze installateurs zijn ervaren en deskundig en werken uitsluitend met Nederlandse producten. Hierdoor bent u verzekerd van een goed werkende en netjes aangebrachte installatie waar u jarenlang van kunt genieten.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven