Loading...

Over Econic

Onze missie is een wereld zonder emissie. Daarom verduurzamen wij alle huizen. Maken we van elk huis een e-home. In heel Nederland en daarbuiten. En versnellen* daarmee de energietransitie.

Kenmerken

400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij KvK

Reviews (4)

Schrijf een review

Hugo

Warmte Koude Installatie Overkamppark Toren II

Slecht en onbetrouwbaar

Woon sinds de oplevering in juni 2020 in Toren II van het Overkamppark in Dordrecht. Evaringen met Enonic zijn al die jaren slecht.
Om kort te gaan afspraken worden niet nagekomen. Financiële administratie lijkt een chaos. Na uitspraak geschillencommissie en gesprek VVE en Econic afgesproken het teveel gerekende bedrag van de eindafrekening juni 2022 in april 2023 terug te betalen. Nog niet gebeurd. Pas na drie keer mailen een reactie waarin gezegd wordt dat het naar de juiste afdeling in doorgestuurd.
Nu lukt het niet om de koeling in te schakelen. Continu ellende en ondertussen gewoon het maximum bedrag rekenen. Cowboys die geld willen maken in de energiemarkt. Laten weten dat extra mensen zijn aangenomen om beter naar de klanten te luisteren. Wie geeft deze nieuwe medewerkers hun opleiding??? Medewerkers ondertekenen met hun voornaam. Schamen zij zich voor hun werk? In dit geval volkomen terecht!

Uitgevoerd op 26-05-2023

Koos

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Tevreden

Offertes gevraagd via vereniging van Eigen Huis en gemeente Uithoorn.
Gekozen voor Econic, maakte een gedegen indruk bij het offerte gesprek aan huis.
De medewerkers hadden de pech de panelen te moeten plaatsen op de stormachtige middag van 13 maart, daarom uitgesteld tot de volgende week. Toen hebben andere medewerkers de werkzaamheden afgerond. Uitleg van de werkzaamheden in het begin niet optimaal, later wel en op een correcte manier. Alles ziet er netjes uit en voor zover wij kunnen beoordelen vakkundig, ben meer dan tevreden.

Uitgevoerd op 22-03-2023

Stef

Warmtepomp installeren of vervangen

Meest slechte bedrijf wat er is

Er werd een brochure aangeboden door hun bij nieuwbouwproject hofgeest buiten waarin ze lieten geloven een Nibe warmtepomp te plaatsen maar 6 maanden later stuurden ze een mailtje dat het een itho werd. Tijdens de juridische strijd rekten ze alleen maar tijd en werd er een contract geboden voor een itho die voor de 20ste januari getekend moest zijn. Dus het mes werd op de keel gezet en om een boel ellende te voorkomen onder zwaar protest getekend en nu maar afwachten.

Uitgevoerd op 20-01-2023

Bert

Warmtepomp installeren of vervangen

Afspraken worden niet nagekommen

Na plaatsing op 10 november j.l. sinds 14 dagen een hybride warmtepomp die niet goed werkt. Als de temperatuur onder de 4 gr komt werkt de ketel niet. Daardoor is het met de vrieskou 15 a 16 graden in huis. gedurende deze 14 dagen dagelijks 3 keer naar Econic gebeld en beloofd dat er actie zou worden ondernomen en ik zou worden teruggebeld. tot op heden beide zaken nog niet gebeurd. Afspraken worden niet nagekomen. Ga nu zelf een monteur bellen en de rekening sturen naar Econic. De storingsdienst van Econic is een zeer slechte. als je je ongenoegen kenbaar maakt is het antwoord: kan ik verder nog iets voor u doen? , oftewel ik ben helemaal klaar met je. Nou, dat is wederzijds. Gr Bert

Uitgevoerd op 10-11-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Econic