Ecotec Solar Energy

9.1 (16 reviews )

Werkzaamheden

Ecotec Solar Energy

Deel dit bedrijf

Over Ecotec Solar Energy

Bijdragen aan een schonere wereld, dat kan met zonnepanelen! Wij ontzorgen u van A tot Z. Vanaf de 1e kennismaking tot de oplevering van de zonnepanelen, wij nemen het proces voor u uit handen. Het plan van aanpak, de dakscan, het overzicht van de kosten, het aanvragen van de subsidie, de BTW teruggave en de aanmelding bij oplevering op www.energieleveren.nl Alles regelen wij voor u! * levering van Duitse en Canadese zonnepanelen en omvormers van topkwaliteit * 25 jaar Garantie certificaat bij oplevering * vakkundige montage door zeer ervaren en gecertificeerde monteurs * aanvragen van uw "slimme energiemeter" * intermediair bij het aanvragen van uw BTW teruggave * Ecotec Solar data center registreert en bewaakt 24/7 het rendement van uw systeem

reviews (16)

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Kennis van zaken !

Professioneel bedrijf met een grote vakkennis in Solarsystems !! Heb ook twee adviesgesprekken gehad met Belgische bedrijven maar die waren lang niet zo professioneel en kundig.

Uitgevoerd op 07-12-17

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden !!

Advies was eerlijk en duidelijk. Had zelfs minder panelen nodig dan zelf berekend. Alle afspraken zijn prima nagekomen en de montage is uitstekend uitgevoerd!

Uitgevoerd op 22-08-18

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Uitermate tevreden.

Duidelijk advies er wordt meegedacht in mogelijke opbrengst van je panelen. Offerte is duidelijk en afspraken worden nagekomen. Zeer prettig is dat het all-in is, dus geen verborgen kosten of meerwerk. Van dak tot meterkast is het werk zeer netjes uitgevoerd. Goed advies ook over de te gebruiken zonnepanelen en omvormer. Totaal nu 17 panelen, Solaredge omvormer en heb totaal 5270 Wattpiek op mijn dak liggen.

Uitgevoerd op 28-11-18

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review