Ecotec Solar Energy
16 9.1 10 16
9,1

"Topbedrijf met solar knowledge !"

16 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.8
Service
9.1
Afspraken
9.4

Ecotec Solar Energy

Gildelaan 1
4761BA Zevenbergen

Bijdragen aan een schonere wereld, dat kan met zonnepanelen! Wij ontzorgen u van A tot Z. Vanaf de 1e kennismaking tot de oplevering van de zonnepanelen, wij nemen het proces voor u uit handen. Het plan van aanpak, de dakscan, het overzicht van de kosten, het aanvragen van de subsidie, de BTW teruggave en de aanmelding bij oplevering op www.energieleveren.nl Alles regelen wij voor u!

* levering van Duitse en Canadese zonnepanelen en omvormers van topkwaliteit
* 25 jaar Garantie certificaat bij oplevering
* vakkundige montage door zeer ervaren en gecertificeerde monteurs
* aanvragen van uw "slimme energiemeter"
* intermediair bij het aanvragen van uw BTW teruggave
* Ecotec Solar data center registreert en bewaakt 24/7 het rendement van uw systeem

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u op locatie voor een adviesgesprek

16 beoordelingen

Uitgevoerd op 07-12-17 door:

Ecotec Solar Energy

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Kennis van zaken !

Aanbeveling:
Professioneel bedrijf met een grote vakkennis in Solarsystems !! Heb ook twee adviesgesprekken gehad met Belgische bedrijven maar die waren lang niet zo professioneel en kundig.

Uitgevoerd op 22-08-18 door:

Ecotec Solar Energy

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Zeer tevreden !!

Aanbeveling:
Advies was eerlijk en duidelijk. Had zelfs minder panelen nodig dan zelf berekend. Alle afspraken zijn prima nagekomen en de montage is uitstekend uitgevoerd!

Uitgevoerd op 28-11-18 door:

Ecotec Solar Energy

9 10
9

Zonnepanelen

Uitermate tevreden.

Aanbeveling:
Duidelijk advies er wordt meegedacht in mogelijke opbrengst van je panelen. Offerte is duidelijk en afspraken worden nagekomen. Zeer prettig is dat het all-in is, dus geen verborgen kosten of meerwerk. Van dak tot meterkast is het werk zeer netjes uitgevoerd. Goed advies ook over de te gebruiken zonnepanelen en omvormer. Totaal nu 17 panelen, Solaredge omvormer en heb totaal 5270 Wattpiek op mijn dak liggen.

Uitgevoerd op 25-10-18 door:

Ecotec Solar Energy

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Op tijd een netjes gewerkt

Aanbeveling:
Goed advies en perfect week geleverd

Uitgevoerd op 04-10-18 door:

Ecotec Solar Energy

9 10
9

Zonnepanelen

Voor herhaling vatbaar

Aanbeveling:
Vanaf het eerste contact tot de persoonlijke evaluatie zijn de gesprekken goed verlopen en gemaakte afspraken op tijd nagekomen. Ook op de dag van installatie zelf is alles keurig en op tijd gedaan. Over 1 punt waren we het niet eens, echter is deze "klacht" (wat lang niet zo zwaar was als dat het woord klinkt) zeer correct en persoonlijk afgehandeld. Een prima club die ik een volgende klus weer zo durf toe te vertrouwen.

Uitgevoerd op 18-12-20 door:

Ecotec Solar Energy

10 10
10

Zonnepanelen

prima advies, snelle plaatsing,top.

Aanbeveling:
prettig contact, goed advies, dat later ook precies klopte, snelle plaatsing door vriendelijke mensen die keurig werk leverde, kortom, ik ben een tevreden mens. Karel Pronk.

Uitgevoerd op 25-06-18 door:

Ecotec Solar Energy

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Wat overtuigingskracht nodig

Aanbeveling:
Tijdens de montage had ik de pech dat er een inmeet fout is gemaakt. Na enig aandringen en een gedegen correspondentie is het gehele veld naar tevredenheid opnieuw gelegd

Uitgevoerd op 30-01-18 door:

Ecotec Solar Energy

9 10
9

Zonnepanelen

Correct, duidelijk en nakomen van g

Aanbeveling:
Goed eerste informatie gesprek, met de benodigde voorbeelden en foto's van projecten. Uitleg over de werking van zonnepanelen en de werkwijze bij aanvraag offerte en uitvoering.

11 projecten

Indak systeem Waterlandkerkje
Indak systeem Waterlandkerkje
Mooi indak systeem gelegd
Woning Breda
Woning Breda
Veldopstelling Klein-Zundert
Veldopstelling Klein-Zundert
Zonnepanelen plaatsen in een weiland, gekozen voor een onder constructie die meteen dienst doet als houtopslag.

1 werkzaamheid

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!