Foto's (5)

Blyco Extreem grote  Zipscreens
Blyco Extreem grote Zipscreens
Het bedrijf is nog steeds tevreden over deze prestatie die wij hebben geleverd
serre gecreëerd d.m.v. zip-screen.
serre gecreëerd d.m.v. zip-screen.
Hier hebben wij een serre gecreëerd d.m.v van meerdere zip-screens te plaatsen. De klant had last van veel wind omdat hij langs een weiland woont en wilde nog tot s'avonds laat buiten kunnen zitten. Doordat we te werk zijn gegaan met zip-screens blijven de doeken goed hangen ondanks dat er veel wind staat. Mooi afgewerkt en met één afstandsbediening kan meneer alle screens apart of samen tegelijk bedienen. Door het plaatsen van screens kan de klant dus afhankelijk van het weer kiezen om een open serre te hebben of een dichte. Ondanks dat de screens naar beneden zijn blijf je tot zicht houden naar buiten. Dit door de werking van het screen doek waar je wel naar buiten kan kijken maar niet van buitenaf naar binnen. Dus je behoudt ook de privacy.
traditionele traploper
traditionele traploper
Bij deze klant hebben wij een traditionele traploper geplaatst compleet met roedes. het betreft een draaitrap waarbij we de loper inmeten en met de hand innaaien. Zo verkrijg je het mooiste resultaat zoals een traditionele traploper bedoelt is.
Pvc-vloer geplaatst bij voetbalvereniging Emos
Pvc-vloer geplaatst bij voetbalvereniging Emos
Pvc-vloer geplaatst bij voetbalvereniging Emos te Enschede. Het betreft de bestuurderskamer en de complete kantine. Dit was een groot project waarbij de oude vloer verwijderd is en de oude betonvloer gerepareerd moest worden. Hierna konden wij de vloer egaliseren en beginnen met het plaatsen van een project kwaliteit pvc-vloer.
Volledig cassette knik-arm scherm
Volledig cassette knik-arm scherm
Volledig cassette knik-arm scherm op speciaal op maat gemaakte steunen.
Elzinga wonen
Offerte aanvragen

Contact

Voortsweg 31
7523CC, ENSCHEDE

Meer over

Locaties

  • 23 - 31
    7523CC
Elzinga wonen

Deel dit bedrijf