Loading...

Over Energie in Huis

Energie in Huis levert warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, HR++ ketels en isolatie. Krijg korting wanneer je meerdere producten tegelijk koopt. Vraag een offerte aan en wij adviseren je gratis over subsidies en gunstige financieringsmogelijkheden.

Kenmerken

5.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij KvK

Reviews (7)

Schrijf een review

Rolf

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Uitstekende service

Energie in huis leverde ons zonnepanelen en een warmtepomp in 2017, nu ging de combinatie in storing; ik kreeg meteen dezelfde dag een storingsmonteur van hun service dienst" collectief onderhoud" , het probleem werd goed opgelost. De kennis van deze dienst ging verder dan de CV ketel maar juist in de samenwerking van ketel en warmtepomp. Ik kan deze dienst aanraden.

Uitgevoerd op 06-04-2017

Joop

Warmtepomp installeren of vervangen

zeer ontevrede afspr. niet nakomen

Ik heb zeker een goed advies gehad, het is alleen heel erg jammer dat dat niet klopte en nu nog niet klopt, de warmtepomp werkt nog steeds niet naar zo als ze gezegd hebben dat hij zou werken en dat nu al bijna twee jaar, in het begin reageerden ze wel maar nu dus helemaal niet meer van mij mogen ze hem per direct komen verwijderen.

Uitgevoerd op 13-09-17

Wimmenhove

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ik zou ze zeker aanbevelen!

"Het contact met de Energie in Huis medewerkers is voortdurend accuraat en plezierig geweest, de installateur heeft de montage en aanleg tot in de puntjes verzorgd. Ik zou Energie in Huis zeker aanbevelen!"
Familie Wimmenhove - Spijkenisse (Zuid-Holland)

Uitgevoerd op 16-01-18

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Energie in Huis