Reviews (7)

Schrijf een review

Rolf

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Uitstekende service

Energie in huis leverde ons zonnepanelen en een warmtepomp in 2017, nu ging de combinatie in storing; ik kreeg meteen dezelfde dag een storingsmonteur van hun service dienst" collectief onderhoud" , het probleem werd goed opgelost. De kennis van deze dienst ging verder dan de CV ketel maar juist in de samenwerking van ketel en warmtepomp. Ik kan deze dienst aanraden.

Uitgevoerd op 06-04-2017

Joop

Warmtepomp installeren of vervangen

zeer ontevrede afspr. niet nakomen

Ik heb zeker een goed advies gehad, het is alleen heel erg jammer dat dat niet klopte en nu nog niet klopt, de warmtepomp werkt nog steeds niet naar zo als ze gezegd hebben dat hij zou werken en dat nu al bijna twee jaar, in het begin reageerden ze wel maar nu dus helemaal niet meer van mij mogen ze hem per direct komen verwijderen.

Uitgevoerd op 13-09-17

Wimmenhove

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ik zou ze zeker aanbevelen!

"Het contact met de Energie in Huis medewerkers is voortdurend accuraat en plezierig geweest, de installateur heeft de montage en aanleg tot in de puntjes verzorgd. Ik zou Energie in Huis zeker aanbevelen!"
Familie Wimmenhove - Spijkenisse (Zuid-Holland)

Uitgevoerd op 16-01-18

Familie Ligt

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

We zijn zeer tevreden

Vanaf het eerste contact verliep alles zonder enig probleem en bijzonder snel. De medewerkers van Energie in Huis waren bijzonder klantvriendelijk en alle afspraken werden steeds op tijd nagekomen. We zijn zeer tevreden over het gehele proces en raden Energie in Huis zeker aan!
Familie Ligt

Uitgevoerd op 19-01-18

Mulder

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Accurate firma!

Energie in huis is een accurate firma om zaken mee te doen. Prima prijs/kwaliteit verhouding en goede administratieve afhandeling. Voor de afhandeling van de offerte wordt één persoon aangesteld als jouw contactpersoon, hetgeen prima werkt en persoonlijk erg prettig is. De montage werd vakkundig en punctueel uitgevoerd.

Uitgevoerd op 17-01-18

Familie

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeker een aanrader!

"Na een energiescan te hebben uitgevoerd, kregen we het advies om eventueel een warmtepomp te laten monteren. De offerte van Energie in Huis gaf uiteindelijk de doorslag en mede door de goede communicatie en afspraken is er bij ons inmiddels een warmtepomp geïnstalleerd. Dit is door een locale installateur op vakkundige wijze uitgevoerd, inclusief een goede uitleg over de werking van het systeem. Al met al zeker een aanrader!"

Uitgevoerd op 13-02-18

Familie

Warmtepomp installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over Energie in Huis!

Ik heb constant goed contact gehad met Energie in Huis. Ook de installatie is prima uitgevoerd. Ik ben zeker tevreden over Energie in Huis!
Familie Jissink, Augustinusga (Friesland)

Uitgevoerd op 02-02-18

Energie in Huis
Offerte aanvragen

Locaties

  • Amsterdam

    Joan Muyskenweg 22
    1096CJ Amsterdam
Energie in Huis

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Energie in Huis

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Energie in Huis door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten