Loading...

Over ENERISO isolatie

Onze missie: Nederland verduurzamen door isoleren.
Verduurzamen met isolatie en binnen 3 tot 5 jaar uw investering terugverdienen. Eneriso maakt gebruik van milieuvriendelijke en veilige isolatieproducten voor jarenlang wooncomfort. Eneriso is een jong en ambitieus bedrijf maar bestaat uit jarenlange ervaring. Dit heeft geresulteerd in een vertaalslag naar een vakkundig technisch team met hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Kenmerken

12.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (12)

Ilse

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Heel erg fijn bedrijf!

Wat een fijn en eerlijk bedrijf. We kregen goed advies en de adviseur kwam meerdere malen kijken en adviseren wat te doen. 2 kundige jongens kwamen de klus klaren, echt een top team, kundig, snel en alles netjes opgeruimd. Een aanrader dit bedrijf! Dikke 5 sterren.G Groeten Ilse

Uitgevoerd op 01-11-2022

Wim

Vloer isoleren

Geen communicatie.

Intakegesprek was prima, duidelijk de directeur met hart voor zijn zaak, goede informatie en krijg je goed gevoel bij. De uitvoering was van een heel andere orde. Bij de muurisolatie (Knauf) bleek het apparaat telkens te haperen, waardoor er een moment extra nodig was. Wel goed opgelost. In juni ook opdracht gegeven voor vloerisolatie. Kreeg maar steeds geen contact en afspraak. Uiteindelijk na 3x bellen, mail gestuurd. Na week teruggebeld en afspraak gemaakt voor vrijdag 28 oktober 13.00 uur (met bevestiging afspraak per mail. Vandaag (28 oktober) wachten, wachten, wachten..... Uiteindelijk om 14.30 uur maar eens gebeld. Klus was 's morgens uitgelopen en wisten niet of afspraak vandaag nog doorging. Zouden mij terugbellen. Om 15.40 uur maar zelf weer gebeld en afspraak geanuleerd. Niet eens een sorry dat het zo gelopen was. Man, man wat een slechte communicatie en service!!!!

Uitgevoerd op 28-10-2022

S

Muur isoleren

Nog nooit zo slecht behandeld

De mannen van Eneriso kwamen om ons huis te isoleren, maar nadat ze ons huis vol gaten hadden geboord vertrokken ze al snel met de mededeling dat er iets kapot was en dat het kantoor contact met ons op zou nemen over hoe het nu verder moest. Ik heb de hele dag gewacht, maar niets gehoord. Vervolgens ging er een lange periode voorbij waarbij ik steeds heb gebeld en steeds kreeg te horen dat ik teruggebeld zou worden, maar dit is niet 1 keer gebeurd. Uiteindelijk kregen we 2 maanden! later een nieuwe afspraak om het werk af te maken, maar die werd de avond ervoor afgezegd. Er werd een voorstel voor een nieuwe afspraak gedaan en speciaal daarvoor nam mijn man een vrije dag, hij heeft gewacht maar er kwam niemand opdagen. De afspraak bleek niet door te gaan en ze waren vergeten om dat aan ons door te geven. Wij hebben enorm veel spijt dat we hieraan zijn begonnen en adviseren anderen om er vooral niet aan te beginnen met dit bedrijf.

Uitgevoerd op 04-05-2022

Marieke

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Fijne communicatie en goed werk

Van het intake gesprek tot de uiteindelijke uitvoering was er fijn en duidelijk contact tussen ons en Eneriso. De uitvoering was ook top.

Uitgevoerd op 13-01-2021

RW

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Op tijd, vriendelijk, professioneel

Alles is professioneel en vriendelijk volgens afspraak uitgevoerd

Uitgevoerd op 07-01-2021

Marcel

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Prima werk geleverd en vlot klaar

Nette mensen en heel vlot en netjes uitgevoerd. Helaas foutje in de planning waardoor men niet in de ochtend maar in de middag kwam.

Uitgevoerd op 10-09-2020

Remon

Gevel, vloer en dak isolatie

Zeer slechte service

3 isolatie maatregelen uit laten voeren. Op alle vlakken zijn er meerdere dingen fout gegaan.
Later dan afgesproken tijd aanwezig, tot 2x toe het opgenomen werk wat niet uitgevoerd kon worden waardoor later weer nieuwe afspraak gepland moest worden, na isolatie werk erg slecht afgedekt waardoor alles onder het isolatie schuim zat. Afspraken telefonisch gemaakt en die niet nagekomen werden.
Uiteindelijk wel een dame die alles snel heeft opgepakt en afgehandeld heeft. Maar helaas was dit te laat en kon dit de slechte service/ervaring niet meer goed maken.

Uitgevoerd op 18-02-2021

Leon

Buitengevel isoleren

goed werk, slechte afhandeling

Komen allereerst 3,5 uur later als afgesproken. Leveren prima werk, maar afhandeling is zeer slecht. Foute facturen, reageren niet op telefoontjes, beloven terug te bellen, wat nooit gebeurd. Laten veel vuil achter op de werkplek.

Uitgevoerd op 06-04-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij ENERISO isolatie