Loading...

Over EnerSolar zonne-energie

Premium Partner

Wie praat er niet over? Energieneutraal, duurzaamheid, 0 op de meter, slimme energie. Wij bij EnerSolar zonne-energie praten er niet alleen over; we gaan er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Waarom we dat doen?

Nederland heeft de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Wij delen deze ambitie en spelen in het verwezenlijken graag een voorname rol. We doen dat voor onszelf én vooral voor onze toekomstige generaties.

Veel particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen willen net als wij een rol spelen in de verduurzaming van ons land en hun specifieke (werk)omgeving. Daar waar wij beschikken over alle kennis en kunde, is het voor hen stukken lastiger. Waar begin je? Wat is er nodig? Wat zijn de specifieke mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen? Gelukkig zijn wij er. Want wij, wij halen -voor jou- alles uit de zon.

Met eigen gecertificeerde installatieteams door heel Nederland, eigen showroom en een intern opleidingsprogramma geven we onze klanten altijd de best mogelijke oplossing.

Meer informatie? Bekijk onze website www.enersolar.nl of bel ons op ons telefoonnummer 0318-757 888.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
3.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2009
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (224)

Aanbevolen door klant

Top bedrijf

Gezien de goede ervaringen van mensen uit onze wijk contact gezocht met EnerSolar. Vervolgens op verzoek thuis een duidelijk en vakkundig advies gekregen. De communicatie tussen het advies en de (snelle) plaatsing was helder en nuttig en bevatte duidelijk instructies. Dag van de plaatsing van de panelen waren de installateurs voor de panelen en de elektra op tijd aanwezig. Vriendelijke kerels. Er werd netjes, snel en vakkundig gewerkt. Na de werkzaamheden is alles keurig netjes opgeruimd. Panelen werkten na de installatie snel en zonder problemen. Vragen aan de helpdesk werden snel, vriendelijk en vakkundig beantwoord. Kortom zeer tevreden over dit bedrijf en zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 24-11-2023

Aanbevolen door klant

Snel en professioneel

Top ervaring van het begin tot het eind. Deskundig advies. Snelle respons op vragen en binnen 2 weken geplaatst, Keuring netjes afgewerkt allemaal.

Uitgevoerd op 23-11-2023

Aanbevolen door klant

Top bedrijf! De geleverde installatie kon/kan niet beter.

Ik had afgelopen jaar veel onderzoek gedaan naar zonnepanelen bedrijven en systemen. Aanvankelijk ging ik voor de bekende en landelijk opererende zonnepanelen bedrijven. Dit vooral omdat ik toen nog dacht dat dat zij de beste en snelste garanties geven. Recensies spitten wees uit dat dat lang niet altijd gebeurt en ik merkte dat ik daar slechts een nummer was en zij zich volledig richtte op het aansmeren van hun systemen. Verschillende buren bleken al een zeer uitvoerig onderzoek gedaan te hebben naar de beste zonnepanelen leveranciers in een straal van 50 km rond onze woonplaats (Driebergen). Zij waren laaiend enthousiast over EnerSolar die afgelopen zomer nog zeven huizen naast de mijne van zonnesystemen had voorzien. Het contact met hun verkoper (Laurens) was zeer prettig en kundig. Ik had echter door mijn uitvoerige oriëntatie in de zonnepanelen materie inmiddels zeer specifieke eisen voor het systeem en de daarin te gebruiken producten. Veel bedrijven houden zich graag vast aan de producten waarmee ze in hun verleden vertrouwd zijn geraakt terwijl de ontwikkeling daarin zeer snel gaat. Echter, EnerSolar liet zien zeer klantgericht en flexibel te zijn en mijn klantenwens voorop te stellen. Ze gaven goed advies en vervolgens exact het systeem dat ik wilde. En dat ook nog eens voor een, in vergelijking met offertes van andere bedrijven, zeer redelijke prijs. De installatie op mijn steile en hoge dak verliep zeer prettig en snel door een team van fijne installateurs. De 20 panelen lagen er binnen een dag keurig op. Mijn antieke stoppenkast werd volledig vervangen door een zeer ervaren elektricien. Die groepenkast werd mooier en toekomstbestendig gemaakt dan ik had verwacht. De App geeft mij zeer uitvoerige informatie en laat nu in de herfst al een mooie opbrengst zien. Daarnaast monitoren zij ook mijn systeem voor het geval er iets kapot gaat en ik dat niet zou opmerken ;-) Dit is echt een prettig en kundig bedrijf en ik beveel ze dan ook graag bij iedereen aan.

Uitgevoerd op 09-11-2023

Aanbevolen door klant

Prima bedrijf, die weet waar ze het over hebben

Ondanks dat het niet in de buurt was, zeer goed geholpen. Alles is snel en netjes geïnstalleerd. Prima service. Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 07-11-2023

Aanbevolen door klant

Klantvriendelijk. Komen afspraken na.

Klantvriendelijk; Komen afspraken na. Keuze snel gemaakt.

Uitgevoerd op 02-11-2023

lars

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Een 10 voor Enersolar

Al bijna 5 maanden ontzettend blij met mijn zonnepanelen. Mijn ervaring met Enersolar was vanaf het eerste moment erg goed. Na verschillende installateurs uitgenodigd te hebben gekozen voor Enersolar op basis van deskundigheid en vertrouwen.

De dag van de installatie verliep erg prettig. De jongens kwamen alle afspraken na en waren erg vriendelijk.

Achteraf was Enersolar goed te bereiken over de paar vragen die ik nog had. Ik raad Enersolar zeker aan!

Uitgevoerd op 26-05-2023

Aanbevolen door klant

Van offerte tot en met plaatsing perfect gelopen

Alles duidelijk uitgelegd gekregen bij de offerte. Hierna ook goed bereikbaar bij vragen. De plaatsing verliep ook vlekkeloos.
Zeer vriendelijke en in mijn ogen vakkundige mensen.

Uitgevoerd op 16-10-2023

Aanbevolen door klant

Netjes aangelegd

Goed geholpen en snel een afspraak met de verkoper die alles netjes uitlegde en met onze wensen mee dacht. Installatie en afwerking is netjes gedaan. Ondanks dat ze een verkeerd kastje mee hadden werdt het snel opgelost.

Uitgevoerd op 12-10-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij EnerSolar zonne-energie