Loading...

Over EnerSolar zonne-energie

Wie praat er niet over? Energieneutraal, duurzaamheid, 0 op de meter, slimme energie. Wij bij EnerSolar zonne-energie praten er niet alleen over; we gaan er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Waarom we dat doen?

Nederland heeft de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Wij delen deze ambitie en spelen in het verwezenlijken graag een voorname rol. We doen dat voor onszelf én vooral voor onze toekomstige generaties.

Veel particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen willen net als wij een rol spelen in de verduurzaming van ons land en hun specifieke (werk)omgeving. Daar waar wij beschikken over alle kennis en kunde, is het voor hen stukken lastiger. Waar begin je? Wat is er nodig? Wat zijn de specifieke mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen? Gelukkig zijn wij er. Want wij, wij halen -voor jou- alles uit de zon.

Met eigen gecertificeerde installatieteams door heel Nederland, eigen showroom en een intern opleidingsprogramma geven we onze klanten altijd de best mogelijke oplossing.

Meer informatie? Bekijk onze website www.enersolar.nl of bel ons op ons telefoonnummer 0318-757 888.

Kenmerken

2.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Schrijf een review

Peter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Net bedrijf met vakmensen.

Kreeg een professioneel advies aan huis waarbij er goed geluisterd werd naar mijn wensen maar tevens ook goed geadviseerd werd zonder het gevoel te hebben dat mij wat verkocht werd. Net en fijn bedrijf om mee samen te werken!

Uitgevoerd op 08-07-2020

W

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snelle, goede en vlotte servies

Enersolar is een vriendelijk vlotte bedrijf. Ze hebben mij goed geïnformeerd over de zonnepanelen. Een keurig offerte gemaakt met goede informatie. De zonnepanelen lagen binnen een halve middag op het dak. Goede/vriendelijke installateurs, keurig uitleg gegeven over de app.

Al met al, een goed bedrijf waar je u tegen zegt.

Uitgevoerd op 26-03-2020

Pauline

Zonnepanelen
Aanbevolen door klant

Goed advies en mooi resultaat!

Goede adviezen en uitleg over de zonnepanelen. Panelen konden snel worden geplaatst. Er is heel erg netjes gewerkt en ze waren erg vriendelijk, prachtig resultaat!

Uitgevoerd op 12-07-18

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij EnerSolar zonne-energie