Loading...

Over EnerSolar zonne-energie

Premium partner

Wie praat er niet over? Energieneutraal, duurzaamheid, 0 op de meter, slimme energie. Wij bij EnerSolar zonne-energie praten er niet alleen over; we gaan er ook daadwerkelijk mee aan de slag. Waarom we dat doen?

Nederland heeft de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Wij delen deze ambitie en spelen in het verwezenlijken graag een voorname rol. We doen dat voor onszelf én vooral voor onze toekomstige generaties.

Veel particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen willen net als wij een rol spelen in de verduurzaming van ons land en hun specifieke (werk)omgeving. Daar waar wij beschikken over alle kennis en kunde, is het voor hen stukken lastiger. Waar begin je? Wat is er nodig? Wat zijn de specifieke mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen? Gelukkig zijn wij er. Want wij, wij halen -voor jou- alles uit de zon.

Met eigen gecertificeerde installatieteams door heel Nederland, eigen showroom en een intern opleidingsprogramma geven we onze klanten altijd de best mogelijke oplossing.

Meer informatie? Bekijk onze website www.enersolar.nl of bel ons op ons telefoonnummer 0318-757 888.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
3.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2009
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (249)

Aanbevolen door klant

Helemaal prima van advies tot uitvoering

Door goede ervaringen van vrienden was ik bij EnerSolar terecht gekomen. En ook mijn ervaring was helemaal prima. Keurig objectief advies en alles is helemaal volgens afspraak, snel en soepel geregeld. Ook de mensen die de installatie uitvoerden waren vakkundig, netjes en prettig in de omgang. En dat alles voor een prima prijs. Aanrader.

Uitgevoerd op 11-04-2024

Verschrikkelijk schandalig bedrijf

Alle afspraken die je met ze maakt komen ze niet na! We zitten al weken vanaf December te wachten op een simpel kastje dat in de meterkast vervangen moet worden. Zo ook weer vandaag. Stond eindelijk zonder afspraak een monteur voor de deur. Helaas waren we niet thuis maar via de ringbel afgesproken dat we binnen een half uur thuis zouden zijn. De monteur zei dat is prima ik moet hier in het Appartement toch nog een rondje doen.Toen was het 13.45 uur.Vervolgens was mijn vrouw er om 14.00 uur. Een paar uur later was er nog niemand! Toen heeft mijn vrouw het bedrijf gebeld en hij beloofde dat hij vanmiddag nog degene zou langs sturen, want hij was nog in het gebouw aanwezig. Maar jullie raden het al niemand is vanmiddag bij ons langs geweest, en dat terwijl hij 2 keer vroeg op wat voor een nummer wij woonde! En zo gaat het iedere met dit bedrijf! Wat een waardeloos bedrijf! Echt schandalig!Dus nu nog steeds weten wij niet of onze zonnepanelen werken of niet. Wij hebben er 8 van op ons Appartement liggen.

Uitgevoerd op 08-04-2024

Helaas brengen de zonnepanelen ca 33% minder op dan berekend.

Berekening van 5900 kw per werkelijk maar 4000 kw per jaar.

Uitgevoerd op 08-04-2024

Aanbevolen door klant

Goede keuze

Episolar: Tevreden, over begeleiding, bezoek aan huis, voorlichting, communicatie, korte levertijd en plaatsing, deskundige en meedenkende installateurs.

Uitgevoerd op 11-03-2024

Timon Haandrikman

Aanbevolen door klant

Fijn bedrijf

Alles liep goed van offerte tot montage.

Bij vragen kun je gewoon bellen en krijg je

Iemand aan de lijn wat ook niet meer zo vanzelfsprekend is.

Aardige montage jongens.
Prijs kwaliteits verhouding is erg goed.

En alles is al in gebruik en de rekining moet nog komen. Dus geen aanbetaling.

Team enersolar bedankt.

Uitgevoerd op 07-02-2024

Aanbevolen door klant

Enersolar doet wat het beloofd.

Snelle offerte, goed contact en overleg per telefoon. De montage is snel en professioneel uitgevoerd. Elektricien heeft alles goed en veilig aangelegd. Meterkast aangepast en is voor WIFI terug gekomen. Wij zijn zeer tevreden. Factuur komt exact overeen met offerte.

Uitgevoerd op 03-02-2024

Aanbevolen door klant

Geweldig team installateurs snel en accuraat gewerkt. Top!!

Hoewel het had gesneeuwd en het dak vol lag met een laag sneeuw en glad was hebben de installateurs binnen de kortste keren de panelen aangebracht en ook de elektrische installatie in de meterkast voltooid. Na 2 uurtjes was het geregeld en werkte alles perfect. Een geweldig team en een geweldige prestatie.

Uitgevoerd op 23-01-2024

Aanbevolen door klant

Nette jongens die komen installeren

Zeer nette jongens die komen installeren.

Werken netjes en hebben alles bij hun om de installatie zo netjes mogelijk te laten verlopen.
Ze hebben zelfs 3 kapotte dakpannen vervangen die kapot waren.
(Moet je ze wel zelf hebben liggen natuurlijk)
Kortom, heel tevreden over de gehele service van 1e belletje tot huisbezoek en installatie.
EnerSolar is Zeker aan te bevelen!

Uitgevoerd op 23-01-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij EnerSolar zonne-energie