Reviews (252)

Aanbevolen door klant

Geweldig van A tot Z geregeld

Superfijn bedrijf! Ik ben niet zo goed in dingen uit handen geven en kan vrij kritisch zijn maar Ener Solar heeft alle zorgen weggenomen. Alles vanaf de verkoop tot de oplevering is perfect verlopen. Joeri heeft het netjes opgepakt qua verkoop en het team Jesper en Kelvin waren fantastisch. Echt vakwerk geleverd. Ik kan ze zeker aanbevelen!

Uitgevoerd op 23-05-2024

Aanbevolen door klant

Snel en vriendelijk

Heb fijne advies gesprekken gehad. Het leggen was in een ochtend gebeurt en is netjes gedaan. Aardige en leuke mensen!

Uitgevoerd op 06-05-2024

Aanbevolen door klant

zeer vakkundig in installatie

de monteurs zijn op tijd aangekomen en ook elektricien. installatie op het dak is zeer snel gedaan,dat had wij niet verwacht,zeer professioneel

elektricien werk zeer vakkundig in meterkast. daar bij ook advies van elektricien om ding aan te passen. dat stellen wij zeer op prijs ,en ook gedaan wat hij had gezegd heeft . en alles is zeer netjes opgeruimd door elektricien ,en ook dingen aan gepast zoals binnen als buiten meterkast, jammer dat omvormer niet goed werkte met het installeren. er van wel 2 uur moeten wachten van de omvormer om aan de praat te kregen, met instellingen en update er van

Uitgevoerd op 21-04-2024

Aanbevolen door klant

Helemaal prima van advies tot uitvoering

Door goede ervaringen van vrienden was ik bij EnerSolar terecht gekomen. En ook mijn ervaring was helemaal prima. Keurig objectief advies en alles is helemaal volgens afspraak, snel en soepel geregeld. Ook de mensen die de installatie uitvoerden waren vakkundig, netjes en prettig in de omgang. En dat alles voor een prima prijs. Aanrader.

Uitgevoerd op 11-04-2024

Verschrikkelijk schandalig bedrijf

Alle afspraken die je met ze maakt komen ze niet na! We zitten al weken vanaf December te wachten op een simpel kastje dat in de meterkast vervangen moet worden. Zo ook weer vandaag. Stond eindelijk zonder afspraak een monteur voor de deur. Helaas waren we niet thuis maar via de ringbel afgesproken dat we binnen een half uur thuis zouden zijn. De monteur zei dat is prima ik moet hier in het Appartement toch nog een rondje doen.Toen was het 13.45 uur.Vervolgens was mijn vrouw er om 14.00 uur. Een paar uur later was er nog niemand! Toen heeft mijn vrouw het bedrijf gebeld en hij beloofde dat hij vanmiddag nog degene zou langs sturen, want hij was nog in het gebouw aanwezig. Maar jullie raden het al niemand is vanmiddag bij ons langs geweest, en dat terwijl hij 2 keer vroeg op wat voor een nummer wij woonde! En zo gaat het iedere met dit bedrijf! Wat een waardeloos bedrijf! Echt schandalig!Dus nu nog steeds weten wij niet of onze zonnepanelen werken of niet. Wij hebben er 8 van op ons Appartement liggen.

Uitgevoerd op 08-04-2024

Helaas brengen de zonnepanelen ca 33% minder op dan berekend.

Berekening van 5900 kw per werkelijk maar 4000 kw per jaar.

Uitgevoerd op 08-04-2024

Aanbevolen door klant

Goede keuze

Episolar: Tevreden, over begeleiding, bezoek aan huis, voorlichting, communicatie, korte levertijd en plaatsing, deskundige en meedenkende installateurs.

Uitgevoerd op 11-03-2024

Timon Haandrikman

Aanbevolen door klant

Fijn bedrijf

Alles liep goed van offerte tot montage.

Bij vragen kun je gewoon bellen en krijg je

Iemand aan de lijn wat ook niet meer zo vanzelfsprekend is.

Aardige montage jongens.
Prijs kwaliteits verhouding is erg goed.

En alles is al in gebruik en de rekining moet nog komen. Dus geen aanbetaling.

Team enersolar bedankt.

Uitgevoerd op 07-02-2024

EnerSolar zonne-energie

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Veenendaal

    Bolwerk 5
    3905NH Veenendaal
  • SamenStromen 's-Hertogenbosch

    Stationsplein 10
    5211AP 's-Hertogenbosch
EnerSolar zonne-energie

Deel dit bedrijf