Loading...

Over enie.nl

Enie.nl is in 2013 opgericht door de broers Patrick en Milan van der Meulen met een doel: zonne-energie voor iedereen beschikbaar maken. Wij grijpen de uitdagingen van de energietransitie met beide handen aan om met zijn allen zo snel mogelijk te kunnen genieten van goedkope, klimaatneutrale en decentrale energie. Dit doen we in Nederland en sinds 2019 ook in het zonnige Zuid-Afrika.

In de acht jaar dat we actief zijn, hebben we al 17.000+ huishoudens geholpen met de stap naar hun eigen duurzame-energie. We doen dit zo laagdrempelig mogelijk. Je kunt eenvoudig via onze configurator bekijken hoeveel jij kan besparen met zonnepanelen en direct een adviesgesprek inplannen om alles nog een keer door te lopen. Zo weet je zeker dat het voorstel past bij jouw situatie en wensen.

Als enieaan maak je deel uit van een betrokken community van huishoudens en bedrijven die zich inzetten voor een duurzame toekomst. Wij vinden het belangrijk dat alle enieanen verzekerd zijn van de beste en meest duurzame producten. Daarom werken we uitsluitend met leveranciers die minstens 10 jaar bestaan, financieel gezond zijn en 100% Fair Trade handelen.

Wij dromen van een wereld die draait op zonne-energie. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om hierin duizenden euro’s te investeren. Daarom huur je bij ons zonnepanelen voor een vast laag maandbedrag. Op deze manier maken we zonne-energie voor iedereen mogelijk en bespaar je direct op je stroomkosten, zonder investering.

Wij garanderen:
- Vakkundige installatie in 1 dag
- Uitsluitend topkwaliteit
- Gratis opbrengst app

Bekijk onze topproducten op de website (https://www.enie.nl/onze-producten/) en lees alles over onze garanties op www.enie.nl/garanties-zonnepanelen/.

Kijk op onze website voor meer informatie: www.enie.nl.

Kenmerken

10.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

Biedt garantie

Reviews (12)

Schrijf een review

Marc

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snel geleverd en netjes uitgevoerd

Prettig contact met het hoofdkantoor en panelen konden al snel geleverd worden. Op de dag van installatie was er in eerste instantie wel wat verwarring over de aanpak, maar dat was gelukkig snel opgelost. Zonnepanelen waren snel en netjes geïnstalleerd en konden diezelfde dag nog in gebruik worden genomen.

Uitgevoerd op 30-12-2021

Jurrit

Zonnepanelen installeren

Zitten niet te wachten op nieuwe

Telefonisch zeer respectloos behandeld, het lijkt erop alsof Enie helemaal niet zit te wachten op nieuwe klanten. Wat een arrogantie!

Uitgevoerd op 01-07-2021

Familie Pater

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Blij dat ik kan verduurzamen

"Ik deed mee vanwege de interessante investering. Van alleen op de bank leven krijg je niet veel terug. Daarnaast kan ik zelf nu ook wat bijdragen aan het opwekken van groene energie.’’
Over de schouw en installatie zei hij: ‘’Met de schouw was het prettig dat ik mee kon kijken op het scherm naar wat het wordt. Dan hoeft er ook niemand aan de deur te komen en dat scheelt dan weer aan energie voor een auto. De installatiedag ging goed en het is leuk weggewerkt.‘’

Uitgevoerd op 13-06-2019

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij enie.nl