Loading...

Over Enirgy - Centrum voor Duurzaam Wonen & Werken

Bij Enirgy draait alles om energie. Positieve energie. Wonen en werken met respect voor mens, milieu, maatschappij én portemonnee. Dat noemen wij ‘live on positive enirgy’! In het Centrum Duurzaam Wonen, een initiatief van Enirgy, vind je allerlei oplossingen voor het duurzaam en rendabel inrichten van je energiebehoefte.

Van de allereerste fase, waarin je je waarschijnlijk nog aan het oriënteren bent, tot het moment dat er zonnepanelen op je dak liggen of infraroodpanelen in je huis hangen… Tijdens het gehele traject kun je bij het Centrum Duurzaam Wonen terecht. We inspireren, informeren, adviseren én realiseren. Met onze jarenlange ervaring in de energiebranche helpen we je graag verder!

In onze showroom hebben we allerlei duurzame materialen geïmplementeerd, zodat je deze live kunt ervaren. Van inductiekookplaten tot diverse oplossingen voor warm water, van slimme verlichting tot verschillende soorten isolatie, warmtepmpen en -boilers en natuurlijk ’s werelds best geteste infraroodpanelen om je huis gasloos te verwarmen. Hoe comfortabel is een infraroodpaneel, welke oplossingen bestaan er voor warm water en wat kan smarthome je bieden qua gemak en besparing? In het Centrum Duurzaam Wonen vertellen we je er graag meer over!

Kenmerken

500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Schrijf een review

Nicole

Zonnepanelen installeren

Fijn contact en échte vakmensen

Al in het eerste traject wist de specialist van Enirgy zich te onderscheiden van de rest van de aanbieders. Er werden wat veel vragen gesteld in het begin maar deze resulteerden uiteindelijk in een goed en volledig advies.
Ook hebben we gekozen voor Enirgy omdat zij in de regio een zeer goede reputatie hebben én ze ons ook kunnen helpen met overige duurzame maatregelen in onze woning.

Uitgevoerd op 10-06-2020

Vraag offerte aan bij Enirgy - Centrum voor Duurzaam Wonen & Werken