Eurokozijn

8 (13 reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Reviews(14)

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Toppers

Personeel weet van elkaar wat verwacht wordt. Goede inzet, maakt alleen te lange dagen. Op de laatste dag gingen ze pas laat weg (7 december 2018). Goed team wat wij hier hadden. Mag van ons een goede beloning tegenover staan.

Uitgevoerd op 07-12-18

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
8
Afspraken

Prima gedaan!

Goede en snelle vaklui, we zijn intens tevreden!

Uitgevoerd op 02-02-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Klus goed uitgevoerd!

Ze er goed advies prachtig gemaakt en gemonteerd vriendelijke monteurs je word goed te word gestaan als alles gedaan is vraagt de monteur of je nog even mee wil Kijken of alles naar wens is alles word keurig opgeruimd meer dan zeer tevreden. Als we nog iets laten doen dan zeker bij Eurokozijn.

Uitgevoerd op 04-02-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Prima bedrijf.

Een prima klus uitgevoerd door gemotiveerde medewerkers.

Uitgevoerd op 06-02-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Toppers

Hardwerken, prettige medewerkers, streven voortdurend naar een goed eindresultaat, netheid, vriendelijkheid, beide monteurs zijn bekwaam in het werk. Samenwerking met de hoofdmonteur hebben wij als zeer prettig ervaren. Hierbij onze dank.

Uitgevoerd op 06-02-19

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Ben zeker tevreden.

Had al goede ervaringen met Eurokozijn n.a.v. het vervangen van de kozijnen van mijn oude VVE te Haarlem.

Uitgevoerd op 02-11-18

9
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Voortreffelijk resultaat.

Wij hadden bij contact met adviseur en het bedrijf al heel goed gevoel, dit werd nog eens overtroffen door de monteurs , wat een vriendelijke nette vakmensen zijn dit , van begin tot eind hebben zij uitstraling alles onder controle en dat was het.

Uitgevoerd op 06-11-18

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Al met al is eurokozijn prima.

Na 3 geleden boven de kozijnen vervangen te hebben, hebben we voor beneden weer eurokozijn ingeschakeld. Omdat we de vorige keer erg tevreden waren. Nu 2 kozijnen + achterdeur met toebehoren vervangen en ook nu is er niets op aan te merken. Het begint bij de adviseur deze is vriendelijk en duidelijk en neemt de tijd. Dan komt offerte dit is ook allemaal prima en correct geregeld.
Dan komen de monteurs daar is helemaal niets op aan te merken. Deze zijn erg vriendelijk en werken vlot, netjes en aan het eind van de dag is alles netjes opgeruimd.

Uitgevoerd op 02-11-18