Reviews (22)

Schrijf een review

Menno

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed advies maar slordige montage

Heb 10 panelen laten plaatsen. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Niet de goedkoopste, maar hoge kwaliteit producten. Uitgebreid advies. Voor aansluiting hoefde geen extra kabel getrokken te worden door een extra groep die gebruikt kon worden. Dit bespaarde geen kosten, want je betaalt vast tarief van 300 euro voor aansluiting in meterkast (incl. werkschakelaar van ongeveer 60 euro). Onduidelijk waarom.

Montage verliep minder goed. 1e dag had de monteur problemen, waardoor hij niet kwam. 2e dag kwam de monteur en pasten twee panelen minder op het dak. De bevestigingsmaterialen voor het platte dak waren te groot. Monteur moest dus nog een keer terugkomen. 3e keer was de monteur weer weg. De 4e keer kwamen ze 1,5 uur te laat en werd de installatie voltooid. Monteurs hebben niet goed opgeruimd en waren schroeven vergeten aan te draaien. Een van de monteurs woont in Spanje. Niet handig i.v.m. Corona.

Uitgevoerd op 07-11-2020

Rosco

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Neemt de tijd voor uitleg

Expert Solar systems neemt de tijd om de situatie te bekijken en bespreekt meerdere opties met voor en nadelen. Stuurt niet aan op het installeren van een specifiek merk dat toevallig in het magazijn ligt. Prijs was reëel en plaatsing conform afspraak en netjes gedaan. Ook na akkoord en na plaatsing nog steeds goed bereikbaar bij vragen en opmerkingen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen in de wirwar van aanbieders. Hoop gekke dingen voorbij zijn komen bij offertes van andere bedrijven.

Uitgevoerd op 24-06-2020

H.J.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Supersnel en keurig gewerkt.

De offerte was snel in huis, verschillende opties daar in meegenomen. Goede prijs voor geleverde kwaliteit materialen. Installatie snel en bekwaam uitgevoerd. Installatie volgens eigen wens uitgevoerd.

Uitgevoerd op 09-04-2020

Jos

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Kwaliteit met een grote K

Door een aanbeveling van een vriend in contact getreden met René Westerheijden van Expert Solar Systems. Wij hebben geen verstand van elektriciteit laat staan van Zonnestroonsystemen. Afspraak maken kon meteen. René is langs gekomen en heeft met ons de mogelijkheden, opties voor plaatsing, kwaliteit en prijs voor het plaatsen van zonnepanelen doorgesproken. Al heel snel waren we het eens. Na nog enige 'research' op het Internet al gauw tot de conclusie gekomen dat de offerte zowel qua prijs als kwaliteit goed was. Na akkoord zijn is het Zonnestroomsysteem op de afgesproken datum binnen 2,5 uur vakkundig geplaatst. Ook bij de plaatsing is René komen kijken of de installatie conform de afspraken gedaan werd. Na plaatsing was e.e.a. snel aangemeld en operationeel gemaakt. Kortom volledige ontzorging.

Uitgevoerd op 19-03-2020

Sharon

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Betrouwbaar, betaalbaar, topservice

Wij zijn uiterst tevreden met Expert Solar Systems op alle vlakken nl.

- transparant offerte traject, eerlijk, overzichtelijk, meedenkend en snel
- goed aanbod van panelen, kwalitatief en prijstechnisch
- betrouwbare en vakbekwame monteurs, nederlandssprekend, keurig en schoon werkend en laten alles keurig achter.

Bij diverse andere bedrijven offertes opgevraagd oa eigen huis en groepsaankoop zonnenpanelen Amstelveen. Niet naar ons zin ivm kwaliteit aangeboden producten en/of klantbenadering en onduidelijke offertes, gladde praatjes. Gelukkig werd ik verwezen naar Expert Solar Systems uit Amstelveen, een aanrader en wij zijn meer dan tevreden met hele traject. Tijdens en na het traject goed bereikbaar voor vragen.

BTW teruggave verloopt ook zeer goed. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!

Uitgevoerd op 05-03-2020

Christine

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Fijn contact en snelle levering

In de voorbereiding duidelijk en heldere uitleg gekregen over de werkwijze kosten en mogelijkheden. In het traject daarna is er altijd meegedacht en ook met de planning zijn we goed op de hoogte gehouden. Voor ons was de keuze snel gemaakt toen we Rene hebben ontmoet. Daarna nooit teleurgesteld geweest en we hebben vertrouwen dat we de juiste partij hebben gekozen.

Uitgevoerd op 11-12-2019

robert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Op tijd en netjes afgewerkt

aanbeveling !

Uitgevoerd op 30-01-2020

Frank

Zonnepanelen installeren (particulier)
Aanbevolen door klant

komt afspraken na en is betrokken

Bij installatie bleek een afwijkend paneel te zitten. Dit is zonder problemen na verloop van tijd opgelost door het vervangen van allen panelen (10x) nadat vervangen van 1 paneel niet de optie bleek te zijn. Opdrachtgever heeft hier een staaltje van service laten zien. Ik kan ze dan ook absoluut aanbevelen.

Uitgevoerd op 01-04-2019

Expert Solar Systems
Offerte aanvragen

Werkzaamheden

Locaties

  • Purmerend

    Penningkruid 64
    1441XZ Purmerend
Expert Solar Systems

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Expert Solar Systems

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Expert Solar Systems door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten