Reviews (46)

Gaston

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snel, kwaliteit, accuraat, passie!

Contact gehad, vlot en accuraat, FDY Installaties weet waar ze over praten. Scherpe offerte, maar nog belangrijker snelle levering. Hebben ook E-installatie kennis, veilig installeren staat dan ook hoog in het vaandel. Montage van 14 panelen over 2 dakvlakken, 14 omvormers geplaatst, alsmede 2x zekering groepen.
Mệt hun juiste digitale systemen kan er vlot gecommuniceerd worden: aanvraag, offerte, goedkeuring, planning montagedatum alles via de mail.
Ik beveel FDY Installaties dan ook van harte aan!

Uitgevoerd op 24-03-2023

Mo

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel nauwkeurig op tijd

Heb verschillende offertes en gesprekken gehad. Bij FDY kreeg ik goede uitleg, zijn professioneel, nauwkeurig, zijn makkelijk te bereiken en komen hun afspraken na.

Uitgevoerd op 02-03-2023

Niek

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Wij hebben diverse offertes bij bedrijven in onze omgeving aangevraagd. Youssef van FDY reageerde vlot en we hadden een heel prettig gesprek. Hij kon vrij snel leveren en betaling hoefde pas bij levering. Het geheel kwam betrouwbaar over. Uiteindelijk zijn de panelen op tijd geleverd en binnen 2,5 uur geïnstalleerd; complimenten voor Hisham en zijn mannen. Youssef kwam nog even kijken tijdens de klus. De volgende dag bleek één van de panelen niet zichtbaar in de app. Youssef reageerde meteen op mijn belletje - ik had al eerder gemerkt dat hij snel terugbelt, ook al is hij niet meteen in staat om op te nemen. Hij stuurde zijn team diezelfde dag nog langs. Het bleek geen hardwareprobleem, maar de volgende dag heeft hij zelf een systeemfout opgelost.
Wij zijn heel tevreden over het contact met Youssef en over de vlotte afhandeling, ook als er iets niet werkt. Aanbevolen!

Uitgevoerd op 13-02-2023

Pascal

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Super correcte en snelle mensen.

Super snelle service en en correct. Vriendelijk en je kan alles vragen.

Uitgevoerd op 23-12-2022

Ria

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, werken netjes.

De eerste afspraak met Youssef verliep heel netjes maar achteraf niet tot onze tevredenheid wat betreft het vermogen zou worden. Youssef weer gebeld, nou geen probleem en stond zeer snel weer bij ons voor de deur, en ook daar was hij weer met de oplossing. Prima uitleg en neemt echt de tijd voor je.
De instalatie verliep vlekkeloos 8 panelen geplaatst en binnen 2.5 uur was men al klaar inclusief de electricien die trouwens wel weet waar hij mee bezig is. Nog voor de installatie ook bericht van het garantiefonds zonzeker, en helemaal makkelijk de btw teruggaaf door FDY geregeld.
Je kan ze voor alle vragen altijd bellen, nemen ze niet op dan bellen ze wel terug,
Zeer beleefd en vriendelijk personeel en met verstand van zaken.
Kortom een topteam, ik raad ze iedereen aan.

Uitgevoerd op 06-12-2022

M.M.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundig, zorgvuldig, vriendelijk

Goed advies, prettig overleg, uitvoering professioneel en zorgvuldig, vriendelijk.

Uitgevoerd op 12-12-2022

Camel

Zonnepanelen installeren

Goede communicatie, snelle levering

Denken heel goed mee en kijken naar mogelijkheden. Geven een realistisch beeld van de mogelijkheden en eerlijk zonder enig gevoel van iets ‘aansmeren’.

Communicatie verliep vlot. Steeds netjes te woord gestaan voor vragen. Prijstechnisch is het netjes.

Panelen deden het direct zonder enig probleem. Panelen waren vlot (misschien iets te vlot, panelen liggen niet helemaal gelijk en lichte krasjes op sommige randen maar zeker geen invloed op opbrengst! )geplaatst evenals de omvormer.

Afhandeling verliep goed en ben zeer tevreden!
Zonder twijfel zal ik opnieuw voor FDY kiezen!

Uitgevoerd op 02-12-2022

Nesh

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Denken mee. Weten wat ze doen.

Pluspunten: ze denken mee, er is gezocht naar een mooie oplossing om zo min mogelijk kabels door het huis te laten lopen. Dit is super creatief opgelost. Top elektramonteur. Werken netjes. Op het dak zagen ze dat een kapje miste. Samen naar de bouwmarkt gegaan om een kapje te kopen. Dit is extra service. Ze hoefden dit niet te doen.
Aandachtspunt wat uiteindelijk goedgekomen is. Ik ben een leek op dit vlak, echter moest ik op de dag zelf de expert bellen om te vragen, hoe nu verder.. Dat is adequaat opgepakt. Goede ervaring. Heb ze ook aanbevolen bij vrienden.

Uitgevoerd op 08-12-2022

FDY Installaties B.V.
Offerte aanvragen
7 keer gekozen in de afgelopen 3 maanden

Locaties

  • Nieuwegein

    Gelderlandhaven 2V
    3433PG Nieuwegein
FDY Installaties B.V.

Deel dit bedrijf