Reviews (30)

Schrijf een review

Wim

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Helder, snel en servicegericht !

Na vriendelijk prettig en flexibel offerte traject is na opdrachtbevestiging binnen enkele weken de installatie geplaatst. Geheel volgens afspraak en prettig in contact zijn de zonnepanelen geïnstalleerd. De uitvoering zelf ging vlot en goed op het hoge pannendak en het andere gedeelte op een groendak, had meer tijd en aandacht nodig dan beschikbaar. Dit is prima opgelost door hiervoor direct een volgende serviceafspraak te maken waardoor dit helemaal goed is gekomen. Kortom prima ervaring!

Uitgevoerd op 07-07-2022

Rudi

Zonnepanelen installeren

zeer snelle levering

zeer snel geleverd ,na enkele weken na offerte al geïnstalleerd. vakkundig en netjes. ook heel goede begeleiding en after sale service

Uitgevoerd op 21-07-2022

Jeannette

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Op afgesproken datum geïnstalleerd

Yousef heeft de tijd genomen om uitleg bij de offerte te geven. De installatie ging vlot. Ik profiteer nu al van de teruglevering.

Uitgevoerd op 20-05-2022

Penny

Zonnepanelen installeren

houdt zich keurig aan de afspraken

de gemaakte afspraken werden keurig nagekomen en we werden netjes op de hoogte gehouden in de tussentijd. Ook als de klus volledig afgehandeld is, blijft men je netjes te woord staan. Zeer goed bedrijf!

Uitgevoerd op 01-07-2022

Goran

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Bijzonder fijn bedrijf

Al tijdens het uitbrengen van de offerte grote mate van professionaliteit gedemonstreerd, meedenkend, duidelijke vragen gesteld en duidelijke antwoorden op onze vragen om tot het meest passende configuratie te komen.
De zonnepanelen werden volgens afspraak geïnstalleerd door deskundige monteurs van het bedrijf waarna help inclusief uitleg over het gebruik van het system en het installeren van de nodige monitoring applicaties.
Kortom, een bijzonder warme en oprechte aanbeveling voor FDY installaties.

Uitgevoerd op 23-06-2022

Bianca

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vriendelijk, duidelijk, eerlijk

Ik heb een eerlijk advies gekregen en alles is netjes volgens afspraak geleverd.

Uitgevoerd op 27-05-2022

Matthijs

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ontzorgd: Goede info en keurig werk

Via een collega kwam ik uit bij FDY. Hij was ook weer via vrienden daar geholpen. Mond-tot-mond reclame is een goed teken. Dit kwam ook uit. Mohammed de verkoper was zeer informatief en kon op veel technische zaken een antwoord geven. Waar dat niet kon, belde hij direct zijn broer Yoessef die altijd de installaties doet. De aansluiting van de zonnepanelen op de meterkast doen ze netjes en slim, altijd binnenlangs. Soms zie je hele lelijke kabels over de gevel van een huis lopen, maar bij hen niet. De dag van de montage kwam redelijk snel na het goedkeuren van de offerte. Door Youssef en zijn montageploeg werd hard, snel en netjes gewerkt. Na 2,5 uur lagen de 13 panelen aangesloten en wel al energie te leveren. Ook alle registraties rondom de panelen, zoals een garantiefond en de belastingdienst verplichtingen voor de btw teruggave worden door hen verzorgd/ontzorgd. Gewoon een aanrader!

Uitgevoerd op 06-05-2022

Ingrid

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt, ging lekker vlot.

hulp bij BTW-teruggaaf, tips voor registreren, welke app etc.

Uitgevoerd op 10-03-2022

FDY Installaties
Offerte aanvragen

Locaties

  • Nieuwegein

    Gelderlandhaven 2V
    3433PG Nieuwegein
FDY Installaties

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij FDY Installaties

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met FDY Installaties door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten