Reviews (4)

Cor

Spouwmuurisolatie
Aanbevolen door klant

Spouwmuur isoleren op 9-12023.

Het isoleren van onze spouwmuur door FIHUMA uitgevoerd is perfect verlopen. De collectieve inspectie en de datum voor het aanbrengen van de isolatie is volgens afspraak gedaan en ook zeer vakkundig toegepast. Geen sporen waar te nemen aan de spouwmuur alles is schoon achtergelaten. Zeer nette en vriendelijke medewerkers, Hakim en Lucas, van het bedrijf FIHUMA hebben de opdracht uitgevoerd.

Uitgevoerd op 09-01-2023

H.

Spouwmuur insolatie
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Goed advies van Lucien gekregen en snelle offerte. Ondanks de drukte hebben we maar 6 weken hoeven wachten op installatie. Team Ozan heeft de klus prima geklaard. Vriendelijke en hard werkende jongens die het netjes achter hebben gelaten. Zeer tevreden over hen. Nu maar afwachten of wij iets gaan merken dat de energiekosten naar beneden gaan!

Uitgevoerd op 14-11-2022

M.

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Echt super!

Nette mensen correct en netjes. Ik heb net vloerisolatie gehad onder mijn vloer. Iedereen was erg beleefd en netjes. Ik geef een dikke 10

Uitgevoerd op 09-01-18

P.

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Een aanrader!

Bijzonder goede ervaring met Fihuma. Werkelijk iedereen is even correct en een fout wordt gewoon zonder moeilijk doen door hun hersteld. Een echte aanrader. Super bedankt voor jullie eerlijke wijze van zaken doen!

Uitgevoerd op 10-10-17

Fihuma Collectief

2 keer gekozen

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Rotterdam

    Stadionweg 27
    3077AN Rotterdam
Fihuma Collectief

Deel dit bedrijf