Loading...

Over FINSTRAL - Kozijnen, Huisdeuren en Glasgevels

Bij Finstral komt alles uit één hand, van ontwikkeling tot productie. Met 1.600 medewerkers en op 14 productielocaties, waaronder niet alleen kozijnbouw, maar ook onze eigen profielproductie, een ultramoderne isolatieglasproductie, een eigen houtverwerking en onze eigen aluminiumcoating, produceren wij kunststof en aluminium kozijnen, huisdeuren en glasgevels, die functie en esthetiek met elkaar verenigen en daarbij één ding gemeen hebben: Kunststof in de kern, ook bij aluminium – en dat al meer dan 50 jaar lang!

Want alleen diegene die een product van begin tot eind bedenkt, kan het volledig ontwikkelen - wij denken en handelen al meer dan 50 jaar lang vanuit deze overtuiging. Daarom bieden wij alles uit één hand: van ontwikkeling van de profielen, interne productie tot aan de montage. Hierdoor kunnen wij individuele oplossingen en maximale vormgevingsvrijheid voor al onze kozijnen, huisdeuren en glaswanden bieden. Modulair opgebouwde profielen met hout, keramiek, metaal of compleet glas aan de binnenzijde? geen probleem!

Daarbij heeft geen enkele andere kozijn fabrikant in Europa heeft zoveel certificeringen als Finstral. Waarom? Omdat wij er zeker van willen zijn, dat onze kwaliteit niet alleen hoog, maar ook constant is. Daarom controleren wij ons zelf en laten wij ons controleren. Regelmatig.

Finstral heeft in Europa 27 Finstral studio's en meer dan 250 partnerstudio's.
In nederland hebben we inmiddels 2 eigen studio's:

Finstral Studio Apeldoorn - Via finstral.com/apeldoorn kan iedereen snel en eenvoudig een afspraak in de studio plannen
Finstral Studio Hoofddorp - Via finstral.com/hoofddorp kan iedereen snel en eenvoudig een afspraak in de studio plannen

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven