Loading...

Over FlexKozijn

Kozijnen geven uw huis stijl, karakter en bepalen de sfeer van uw woning zowel binnen als buiten. Wij dragen zorg voor de perfecte aansluiting op de bestaande situatie. De kunststof kozijnen van FlexKozijn zijn in alle denkbare maten en kleuren te verkrijgen. In combinatie met een houtnerf profiel zijn onze kozijnen haast niet van hout te onderscheiden. Wij werken alleen met het gerenommeerde kozijnenmerk Schüco. Waardoor uw woning na renovatie weer een fris en nieuwe uitstraling zal krijgen. Ook hebben zij een draai/kiepsysteem, waardoor u het raam op meerdere manieren kunt openen voor de beste ventilatie of kies voor een glasrooster. Al het hang en sluitwerk is voorzien van het politiekeurmerk zodat uw draai/kiepramen altijd optimaal vergrendelt zijn.

Maar dat is nog niet alles. De kunststof kozijnen van Schüco zorgen ook voor de perfecte warmte en geluidisolatie waardoor het energie label van uw woning naar beneden gesteld zal worden. De woning zal in waarde en verkoopbaarheid toenemen. Wij hebben het VKG-Keurmerk. https://vkgkeurmerk.nl/vkg-leden/

Kenmerken

8.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (13)

Schrijf een review

Harry

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

De adviseur is zijn afspraak nagkom

Kreeg een goed advies, kwam betrouwbaar over. De prijs kwaliteit is zeer aantrekkelijk

Uitgevoerd op 01-04-2021

F

Schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Afspraak met vertegenwoordig was pr

Zeer goed advies.
Inmeten was zeer nauwkeurig.
Uitvoering door 2 vakmannen.
Zeer fijne samenwerken met heel Flexkozijn team. In de middag door meneer Vikash gebeld of alles in orde was gegaan. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Uitgevoerd op 05-10-2020

Marcel

kozijnen vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Bedrijf geeft goed advies, komt alle afspraken keurig na, levert prima werk, verhouding prijs-kwaliteit is goed en het eindresultaat mag er zijn!!

Uitgevoerd op 08-01-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij FlexKozijn