Loading...

Over FlexKozijn

Kozijnen geven uw huis stijl, karakter en bepalen de sfeer van uw woning zowel binnen als buiten. Wij dragen zorg voor de perfecte aansluiting op de bestaande situatie. De kunststof kozijnen van FlexKozijn zijn in alle denkbare maten en kleuren te verkrijgen. In combinatie met een houtnerf profiel zijn onze kozijnen haast niet van hout te onderscheiden. Wij werken alleen met het gerenommeerde kozijnenmerk Schüco. Waardoor uw woning na renovatie weer een fris en nieuwe uitstraling zal krijgen. Ook hebben zij een draai/kiepsysteem, waardoor u het raam op meerdere manieren kunt openen voor de beste ventilatie of kies voor een glasrooster. Al het hang en sluitwerk is voorzien van het politiekeurmerk zodat uw draai/kiepramen altijd optimaal vergrendelt zijn.

Maar dat is nog niet alles. De kunststof kozijnen van Schüco zorgen ook voor de perfecte warmte en geluidisolatie waardoor het energie label van uw woning naar beneden gesteld zal worden. De woning zal in waarde en verkoopbaarheid toenemen. Wij hebben het VKG-Keurmerk. https://vkgkeurmerk.nl/vkg-leden/

Kenmerken

12.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (151)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Top snelle en goede vakmannen

Super snel met slopen en opbouwen en zeer nauwkeurig top

Uitgevoerd op 21-11-2022

Aanbevolen door klant

topkozijnen en capabele installateurs

We zijn top geholpen door Flexkozijn. Alles is volgens afspraak gegaan. De installatie kostte i.v.m. problemen in het bestaande kozijn meer tijd. Uiteindelijk hebben de installateurs het alsnog dezelfde week netjes afgerond. Daarnaast komen ze nog een keer langs omdat er 3 afwerkplaten nog geplaatst moeten worden en wordt er ook gekeken of er nog iets afgesteld moet worden (i.v.m. werking kozijnen). Al met al zijn wij zeer tevreden met de kwaliteit van de kozijnen en de service.

Uitgevoerd op 21-11-2022

Jeroen Van Doesum

Aanbevolen door klant

Uitstekende service en vriendelijke mensen.

Onze schuifpui en nieuwe voordeur komen via Flexkozijn. We konden snel terecht en de service was uitstekend. Het ziet er prachtig uit. Vriendelijke en kundig personeel. Onze nieuwe achterdeur gaat ook weer via dit bedrijf. Niet twijfelen bij Flexkozijn.

Uitgevoerd op 18-11-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij FlexKozijn