Reviews (230)

Aanbevolen door klant

Wederom goede ervaring met Flexkozijn

Voor de 2e keer goede ervaringen opgedaan met de mannen van Flexkozijn.
De 1e keer 2 puien laten plaatsen en onlangs 2 kozijnen met rolluiken. Ze werken hard door en gaan pas weg als alles in orde is, ook al is dat later op de dag. Vriendelijke lui en als iets onverhoopt toch niet in orde is dan wordt dat later snel verholpen.

Uitgevoerd op 05-04-2024

Aanbevolen door klant

Super tevreden

Ons hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen door Flexkozijn. Alles netjes uitgevoerd. Ook de service na plaatsing uitstekend!

Uitgevoerd op 24-03-2024

Aanbevolen door klant

Top team en een goede service.

Er wordt op een professionele wijze meegedacht en afspraken worden nagekomen!

Uitgevoerd op 04-03-2024

Aanbevolen door klant

TOP

We wilden nieuwe kozijnen hebben meerdere bedrijven langs laten komen. Flex kozijnen sprak ons het meeste aan. Tuurlijk enig argwaan aangezien we het bedrijf niet kenden en ook niet in de buurt zaten.

Maar tegendeel alles was echt goed geregeld

van levering tot eind afwerking en ook echt kundige en aardige vaklui.
We zijn echt blij met het eindresultaat

Uitgevoerd op 01-02-2024

Aanbevolen door klant

Van begin tot eind prima.

Vanaf de 1e afspraak, offerte thuis direkt gemaakt, tot en met de oplevering prima. Alle afspraken keurig nagekomen. Zelfs bereid om met aanvraag subsidie te helpen.
Komende zomer/najaar heb iknog 2 grote kozijnen ter vervanging. T.z.t zal ik dus weer van Flexkozijn gebruik maken.

Uitgevoerd op 13-01-2024

Aanbevolen door klant

Super monteurs!

Uitermate tevreden over verloop traject vanaf eerste contactmoment tot en met oplevering. Goede productkwaliteit, gemaakte afspraken worden perfect nagekomen, keurige en plezierige werkwijze waarvoor hartelijk dank!

Uitgevoerd op 13-01-2024

Aanbevolen door klant

Goed en degelijk werk

Monteurs waren mooi op tijd en goed gemutst. Na een bakje koffie zijn ze aan het werk gegaan .ze werken netjes en ruimen de rommel goed op . Netjes afgewerkt en schoon gemaakt . Kozijnen zijn van prima kwaliteit. Kortom ik ben zeer tevreden met flex kozijn uit Goor

Uitgevoerd op 12-01-2024

Evelien

Kozijnen plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

Kunstof kozijnen

Wesly is geweest om een offerte te maken en daar hadden wij gelijk een goed gevoel bij. Het personeel heeft maandag en dinsdag alles geplaats en wij zijn daar heel tevreden over. Hard werkende jongens keurig alles opgeruimd.

Uitgevoerd op 07-12-2023

Flexkozijn B.V. dat zit goed

Top pro
Premium partner
106 keer gekozen

Waar wij voor staan:

VKG-Keurmerk
Eigen service
Snel plaatsen en leveren
Montage met Stelkozijnen
Eigen Montage Teams

Contact

Dammaten 8
7472DJ, Goor

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Flexkozijn

    Dammaten 8
    7472DJ Goor

Deel dit bedrijf