Reviews (10)

Aanbevolen door klant

Pvc vloer leggen (50m2)

We zijn prima geholpen door Dennis. Het resultaat is erg mooi!!!

Uitgevoerd op 14-07-2023

Aanbevolen door klant

Erker voorzijde realiseren (4m2)

Uiteindelijk zijn we voor een aanbouw aan de achterzijde gegaan. Het bedrag is hoger dan het maximum dat ik kan aangeven. We zijn supertevreden over alles!!

Uitgevoerd op 09-03-2023

Aanbevolen door klant

Uitbouw achterzijde bouwen

Helemaal top!

Uitgevoerd op 03-05-2022

Aanbevolen door klant

Vloer egaliseren

Contact is prima maar door de carona en het feit dat wij tot de risico groep behoren, hebben wij het werk uitgesteld.
Maar wanneer de risico s wat kleiner zijn gaan wel met dit bedrijf verder.

De vloer egaliseren en het pvc aanbrengen is inmiddels naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Uitgevoerd op 27-09-2021

Aanbevolen door klant

Uitbouw zijkant woning

Erg tevreden met het werk dat Dennis geleverd heeft. Afspraken werden goed nagekomen en er werd duidelijk gecommuniceerd. Er staat een prachtige uitbouw. Bedankt!

Uitgevoerd op 20-08-2021

Aanbevolen door klant

Dakopbouw met 2 schuine zijden

Dennis Horn heeft een dakopbouw geplaatst. Hier was een volledige daklift voor nodig. Uiteindelijk zijn er aan de voor en achterzijde twee kozijnen geplaatst en een puntdak opgezet. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Uitgevoerd op 10-08-2018

Aanbevolen door klant

Dakkapellen geplaatst aan 2 zijden van woning

Dennis heeft dakkapellen bij ons geplaatst. Ik had wel vertrouwen in de man. Hij regelt de zaken prima, kwam indien nodig "s avonds nog wat zaken afmaken, zodat de planning de volgende dag gewoon kon doorgaan. Ik ben via de buren bij hem terecht gekomen en heb "m ook weer aanbevolen aan kennissen van me. Zijn prijs was scherp voor het plaatsten van twee dakkapellen en we zaten net in een periode dat het nog niet zo druk was in de bouw, dus de klus kon snel worden ingepland. Het is echt een bouwman en op een zeer professionele manier bezig met zijn werk.

Uitgevoerd op 10-08-2018

Aanbevolen door klant

Complete binnen verbouwing

Dennis heeft een forse verbouwing bij ons verricht in 2013. Ik wilde het huis eigenlijk niet, mijn vrouw wel. Toen heeft de makelaar Dennis meegenomen om te adviseren in de mogelijkheden en dat klikte zo goed, dat ik overstag ben gegaan. Alles is aangepakt van het vernieuwen van leidingen, verbouwen van de badkamer, tot stucen van de woning, inbouwen van de keuken en leggen van de houten vloeren. Hij voert niet alle werkzaamheden zelf uit, maar besteedt het uit aan andere bedrijven, die overigens ook kwalitatief goed werk afgeleverd hebben. Qua planning lagen we soms wat in de clinch. Dit kwam ook doordat we in het huis woonden met twee kleine kinderen op het moment dat er verbouwd werd,, maar we kwamen er altijd uit en ik zou nu ook zo weer naar "m toe rennen.

Uitgevoerd op 10-08-2018