Loading...

Over Buren Bouw

Buren Bouw. is een ervaren aannemer en inmiddels een begrip in de Leidse regio en daarbuiten. Wij zijn werkzaam in alle sectoren van de bouw en kenmerken ons als een solide en betrouwbare partner in diverse bouwprojecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud of Schilderwerk, ons uitgangspunt is dat uw wensen voor ons maatgevend zijn.

SERVICES
• Nieuwbouw Woningbouw behoort tot een van de belangrijkste kernactiviteiten van ons. Vanzelfsprekend start een bouwproces met een uitgebreide inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever.

• Stucwerk De kennis en vakmanschap van de stucadoors garanderen een optimaal resultaat met aandacht voor details. Dat uit zich niet alleen in een perfecte afwerking, maar ook in de professionele werkwijze.

• Schilderwerk Schilderwerken is een vernieuwd concept binnen ons bedrijf. We hebben onder andere zeer veel ervaring met nieuwbouw en groot planmatig onderhoud van woningen en monumentale panden.

• Verbouwen Behalve voor nieuwbouw, zijn wij ook voor verbouw- en renovatieprojecten uitstekend ingericht. Verbouwingen voor zakelijke- en particuliere markt worden van ontwerp tot eindoplevering door ons verzorgd.

• Tegelwerk Of het nu gaat om het betegelen van uw keuken, woonkamer, keuken, badkamer, toilet, terras of zwembad. U kunt uw project aan ons toevertrouwen. Wij staan garant voor een degelijk advies en een persoonlijke aanpak.

• Onderhoud Nagenoeg geen enkel bouwproduct kan het stellen zonder periodiek onderhoud teneinde de levensduur te optimaliseren. Wij kunnen uw woning/pand planmatig en efficiënt op bouwkundig gebied onderhouden.

Neem gerust contact op voor een scherpe en vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om het project te inventariseren en u te adviseren over de mogelijkheden. Wij stellen een gespecificeerde offerte op waarin alle stappen worden opgenomen.

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
2-5
medewerkers
Sinds 2012
werkzaam in de branche
2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 15% aan consumenten