Loading...

Over Framenzo B.V.

Framenzo is al vele jaren onverslaanbaar in het leveren en monteren van Schüco kozijnen. Wij ontzorgen onze klanten altijd door eerlijk advies die hen beschermd voor onnodige kosten. Gefascineerd in de klantbeleving, staan wij niet tegenover, maar naast onze klanten. Door transparantie, complete service en up-to-date vakkundigheid helpen we je om gelijk de juiste keuze te maken.

Heb jij een nieuw kozijn nodig, maar kom je niet door alle technische rompslomp heen? Is het vergelijken op internet een ramp, omdat er overal te veel dezelfde of moeilijk begrijpbare informatie staat. Wij begrijpen dat en helpen je moeiteloos verder zonder kleine lettertjes of een misleidend achteraf verhaal.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2008
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (3)

Schrijf een review

Henna

Roldeur gekocht

Zeer ontevreden

Nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo verschrikkelijk slecht te bereiken is. Nemen heel vaak telefoon niet op en kom je bij het bedrijf wat geopend zou zijn sta je voor niks daar aan de deur. Reageren eerst dat ze iemand gaan bellen en vervolgens niks meer, nog 2 x op de bel gedrukt geen reactie meer gehad. Zeer slecht en beveel niemand dit bedrijf aan.

Uitgevoerd op 22-04-2022

Henry

rolluiken plaatsen

Aanrader

Rolluiken laten plaatsen door Framenzo. Dik te vrede over het afgeleverde werk. Alle rolluiken netjes geplaats en geïnstalleerd op de begaande grond en eerste verdieping. Monteurs waren erg vriendelijk en dachten goed mee. Kortom een aanrader voor mensen die over willen gaan tot het aanschaffen van zonwering.

Uitgevoerd op 14-12-2021

Nick

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakkundig afgeleverd werk

Vriendelijk en goed advies
Komen afspraken na.
Het werk is vakkundig en netjes uitgevoerd.

Uitgevoerd op 04-01-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Framenzo B.V.