Loading...

Over Friesland Solar

Zelf elektriciteit produceren door zonnepanelen?
Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen en een duurzame manier van energie opwekken. Los van de bijdrage die u levert aan het milieu en onze leefomgeving zijn zonnepanelen een goede investering. Spaargeld op de bank levert een rendement op tegen de 1,5%, zonnepanelen leveren een rendement op rond de 13% én zonder risico!
Friesland Solar helpt U bij het maken van een juiste keuze. Vraag een gratis berekening en locatiebezoek aan en ontdek uw technische en financiële mogelijkheden. Wij zijn op de hoogte van de meest recente technieken en regelingen. Zonnepanelen zijn onze specialiteit, wij doen al jaren niets anders.

Met ons kiest U dus voor een gecertificeerd bedrijf en voor gecertificeerde producten welke wij met testrapporten onderbouwen.

Aan onze offertes wordt de grootst mogelijke zorg besteed. Het hele traject van bezoek, inventarisatie, maatbepaling, calculatie en uitwerken van de offerte kost veel tijd. Het moge duidelijk zijn dat hier kosten mee gemoeid zijn. Wij doen dit met alle plezier voor u. Wel verlangen wij een tegenprestatie van u. Een offerte wordt pas afgegeven na een opname op locatie. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat alles qua lay-out en schaduwmanagement goed bekeken wordt en dat aan u alle relevante informatie over toegepaste materialen en kwaliteitskenmerken worden verstrekt, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. En als laatste en belangrijkste: om naderhand niet voor verrassingen komen te staan.

Kenmerken

1.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (5)

Schrijf een review

Jellien

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over alle medewerkers

Vanwege leveringsproblemen van onderdelen duurde het wat langer, maar ik ben zeer vriendelijk geholpen. Het is keurig en vakkundig geplaatst. Ik kreeg vlot hulp bij het aanmelden van de Energie leverancier en binnen een paar uur werkte alles, ook de app. Pluimpje voor verkoper Duco die niet alleen erg vriendelijk is maar me ook altijd goed op de hoogte hield.

Uitgevoerd op 09-06-2023

Douwe

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over alle medewerkers

Zeer kundige mensen , vanaf de eerste ontmoeting, vak mensen, alles netjes geinstalleerd

Uitgevoerd op 05-05-2023

Rebekka

Zonnepanelen

Beste Friesland Solar

Beste Friesland Solar,

Hierbij het vriendelijke maar dringende verzoek om de zaak deze week nog op te lossen.

Uitgevoerd op 20-04-2023

A

Zonnepanelen installeren

Levering duurt heel lang

Half augustus offerte akkoord gegeven. Er werd mij verteld dat de zonnepanelen eind november zouden worden geleverd. Toen het zover was hoorde ik maar niks. Zelf actie ondernomen en contact gezocht. Plaatsingsdatum werd uitgesteld ivm leveringsproblemen. Er kon mij geen nieuwe datum worden gegeven. Nu, ruim een half jaar verder nog steeds niks gehoord en ontvangen. Heb je boel afgeblazen, maar krijg nu wel een rekening van 250 euro wegens “gemaakte kosten”. Dit bedrijf is slecht in de communicatie en zeker niet klant gericht. Ga niet met ze in zee.

Uitgevoerd op 23-11-2022

J.J.J.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

In het begin een probleempje gehad, door ziekte van de monteur, maar uiteindelijk is alles zeer keurig en vakkundig geplaatst en opgeleverd. Zelfs nog binnen de afgesproken tijd. Wij zijn zeer tevreden dus. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden, omdat ze zeer snel kunnen leveren. 8 zonnepanelen, omvormer en aanpassing meterkast.

Uitgevoerd op 10-11-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Friesland Solar