Reviews (12)

Schrijf een review

M.

Kozijnen plaatsen of vervangen

Onbetrouwbaar en onprofessioneel

In eerste instantie lijkt de eigenaar sympathiek en professioneel. Maar de eigenaar kwam meerdere malen de gemaakte afspraken niet na. Toen dit telefonisch gemeld werd, begon hij te schelden aan de telefoon waarna hij gewoon ophing. Nooit meer wat van gehoord, tot de betalingsherinnering.
Na lang wachten en veelvuldig contact nog steeds niet alles opgeleverd. De eigenaar begon te dreigen met instanties inschakelen en "de zaak uit handen geven". Alles om zijn geld te krijgen. Pas op voor deze man!

Uitgevoerd op 15-07-2021

Melanie

Kozijnen plaatsen of vervangen

Prima samenwerking en prachtig werk

Marcel is iemand die heel transparant te werk gaat. Ik had heel wat offertes opgevraagd en Marcel hield zich aan alle afspraken plus gaf hij mij een zeer concurrerende prijs! Ook gezegd dat de levering uit zou kunnen lopen maar alsnog viel dit mee. De plaatsing verliep super en de ik vind de kwaliteit van materiaal en plaatsing echt helemaal geweldig!
AANRADER DIT BEDRIJF!

Uitgevoerd op 07-07-2021

Arjen

Kozijnen plaatsen of vervangen

met de eigenaar valt niet te praten

Over de monteurs geen klachten. Dat zijn goede lui. Maar met de eigenaar valt niet te praten. Beloofd veel dingen maar komt ze allemaal niet na. Zegt nieuw glas te hebben besteld maar liegt hierover want is nooit gebeurt. Wordt onder druk gezet om te betalen want anders reageert hij niet meer.
Er is geeneens officieel opgeleverd!
Zodra hij z'n geld binnen heeft, wordt het alleen maar erger. Wil geeneens een coulance regeling treffen terwijl hij beloofde dingen niet nakomt en wij met een kras in het raam blijven zitten
Zelfs zijn monteurs kennen deze praatjes van hem en klonk het allemaal niet vreemd in de oren.
Materiaal is goed, monteurs zijn goed, maar met de eigenaar trekt overal z'n handen vanaf

Uitgevoerd op 10-09-2020

Rob

Kozijnen plaatsen of vervangen

Slechte communicatie

2 x 2 uur te vergeefs gewacht op dhr Coenrady. De eerste keer is ie niet op komen dagen omdat het verkeer druk was. Ik heb er zelf achteraan moeten bellen om daar achter te komen, geen telefoontje of appje om te laten weten dat ie de afspraaktijd niet zou halen. Gewoon helemaal geen kontakt. Bij nieuwe afspraak helemaal niets gehoord. Telefoon werk niet opgenomen. App werd duidelijk wel gelezen, maar niet beantwoord. Zeer klantonvriendelijk . Ik snap best dat het druk kan zijn, maar dit vond ik onbeschoft.

Uitgevoerd op 09-06-2021

Rhvhg

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer nette afwerking, goede service

Goede monteur die ook zeer netjes zijn werk aflevert! Goede service bij onze aanvraag. Hebben al eerder dit bedrijf ingeschakeld, dus gewoon goede ervaring!

Uitgevoerd op 26-02-2021

Ina

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer goed werk geleverd

Alles netjes geplaatst , afgewerkt en opgeruimd. Leuke monteurs.

Uitgevoerd op 01-03-2021

Sandra

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Vak/werk mannen gingen netjes te werk. Er was bij 1 kozijn per ongeluk een verkeerde afmeting ingevoerd.
Het siert het bedrijf dat ze daar meteen werk van hebben gemaakt en gezorgd dat er zo snel mogelijk het juiste kozijn werd geleverd en geplaatst werd. Dat geeft veel vertrouwen.
Het eind resultaat is prachtig.
Het bedrijf had trouwens ook de beste ideeën en het meest complete offerte.

( foto, na en voor)

Uitgevoerd op 11-02-2021

Helmuth

SCHUIFPUI plaatsen in antraciet kleur
Aanbevolen door klant

Goed vakwerk en schoon

De vaklieden hadden deze keer verstand van zaken, netjes en goede uitleg. Bij het plaatsen van het zijraam in het trappenhuis ging wat mis, maar hebben een prima oplossing bedacht.

Uitgevoerd op 23-02-2021

Vraag een offerte aan bij Booi Gevel & Huis B.V.

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Booi Gevel & Huis B.V. door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten