Goedkoop-Energieshop.nl B.V.
13 9.3 10 13
9,3

"Geweldig vakwerk geleverd, j"

13 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.9
Service
9.5
Afspraken
9.5

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

Boonsweg 49
3274 LH Heinenoord

Energie kost tijd en geld. Zelfs te veel van allebei, is onze ervaring. Goedkoop-Energieshop.nl dringt dat terug, voor uw onderneming, gemeente of vereniging. Met onze Energiekosten Scan bekijken we de mogelijkheid om energiekosten terug te vorderen. En dat gaat verder dan eenmalig; we bekijken ook of er structurele kosten bespaard kunnen worden. Bijvoorbeeld door uw gas en of u elektrameter te verkleinen, maar het kan ook nog anders. Goedkoop-Energieshop.nl: ONZE SERVICE, UW BESPARING.

13 beoordelingen

Uitgevoerd op 15-03-19 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Super net bedrijf

Aanbeveling:
De panelen zijn op ons plat dak gelegd. Alles was keurig netjes uitgelegd door de adviseur.Alle vragen werden keurig netjes beantwoord. De panelen werden netjes op het dak geplaatst. Alles werd gemonitord.
Dit is een bedrijf die ik zeker aanbeveel bij mensen

Uitgevoerd op 11-03-19 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Keurig bedrijf

Aanbeveling:
Alles goed geregeld. Netjes op tijd, goede service, werken netjes

Uitgevoerd op 04-01-19 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Van begin tot eind goed geholpen

Aanbeveling:
Goed advies, duidelijke uitleg niet allemaal vakjargon gelukkig en wat wij belangrijk vonden de nazorg is uitmuntend. De mensen die het plaatste waren super vriendelijk. Ook maakte ze mijn energierekening blij. Een overstap geregeld met een beter gas tarief

Uitgevoerd op 11-02-19 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Mooi op tijd, alles werkt prima

Aanbeveling:
Adviseur langs geweest en alles keurig netjes uitgelegd. Nette prijs gekregen , goede panelen en goede service

Uitgevoerd op 10-01-19 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

de monteurs waren op tijd

Aanbeveling:
de monteurs leverde goed werk af en ik werd goed geinformeerd

Uitgevoerd op 02-01-19 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9 10
9

Zonnepanelen

Geweldig vakwerk geleverd, j

Aanbeveling:
Eerst een goed gesprek gehad met de adviseur. Daarna is alles keurig netjes aangesloten. Nazorg bij dit bedrijf is ook uitstekend

Uitgevoerd op 03-01-19 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9 10
9

Zonnepanelen

Uitvoering volgens afspraak

Aanbeveling:
Na een eerste prettig gesprek en schouw een duidelijke offerte met een goede prijs ontvangen.

Uitgevoerd op 24-11-18 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Keurig, perfect, netjes,kwaliteit

Aanbeveling:
Bij ons hebben ze zonnepanelen gelegd . Keurig netjes, alles volgens afspraak.
Alles draait super

16 projecten

project SDE+
project SDE+
60 stuks
60 stuks
Project 4
Project 4
22 Q cells

3 werkzaamheden

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Warmtepompen
Warmtepompen
Warmtepompen

Voordelig verwarmen

✓ Tot duizenden euro's subsidie op warmtepompen
✓ Bespaar tot 40% op je warmtepomp door offertes te vergelijken
✓ Milieuvriendelijk & een lagere energierekening

Wat is een warmtepomp precies?

Een warmtepomp zorgt voor een milieuvriendelijke manier van verwarming van je huis en voor warm water in je douche en keuken. Kort gezegd is het hét duurzame alternatief voor je cv-ketel op gas. Met een warmtepomp breng je je energierekening omlaag doordat je veel minder gas verbruikt. Je hebt momenteel ook recht op subsidie voor je warmtepomp; wat kan oplopen tot wel 40% besparing op de aanschafprijs van je warmtepomp.

Soorten warmtepompen

Er zijn verschillende soorten warmtepompen op de markt. Ze hebben gemeen dat ze allemaal rond de 25 jaar meegaan én dat ze warmte halen uit de lucht, water of de grond. Een warmtepomp werkt als een omgekeerde koelkast: een warmtepomp trekt warmte je huis binnen, zodat je minder hoeft te stoken. Een warmtepomp gebruikt stroom, dus je stroomgebruik neemt toe. Je gasgebruik daalt enorm en als je elektrisch kookt, heb je in principe helemaal geen gas meer nodig. In 2016 hadden 180.000 huizen in Nederland al een warmtepomp en dit aantal stijgt nog steeds.

Voordelen warmtepomp

Warmtepompen zijn vooral in Scandinavië populair en in Nederland is de warmtepomp ook aan een opmars bezig. Niet zonder reden; een warmtepomp heeft namelijk drie belangrijke voordelen.

1. Energie besparen met een warmtepomp

Warmtepompen hebben een flink rendement, waardoor je enorm kan besparen op je energiekosten. Voor eengezinswoningen kan dit al oplopen tot een besparing van wel 40%! Een warmtepomp heeft alleen elektriciteit nodig. Het is het voordeligst als je deze energie zelf opwekt met bijvoorbeeld zonnepanelen.

2. Verwarmen en koelen met je warmtepomp

Een warmtepomp zorgt voor voldoende warmte om de woning op een lekkere temperatuur te houden. Vaak combineren mensen de warmtepomp met vloerverwarming, omdat vloerwarming goed kan verwarmen met een lagere temperatuur. Naast het verwarmen kunnen de meeste warmtepompen ook koelen. Dit kan op twee manieren: passief of actief. Passieve koeling houdt in dat de warmtepomp warmte met een zeer laag energieverbruik uit je woning haalt. Dat is tot wel 95% zuiniger dan met een airconditioning. Actieve koeling haalt de warmte uit je woning om het vervolgens af te geven aan de bodem. Levert minder rendement op, maar het is wel effectiever en nog altijd zuiniger dan airconditioning.

3. Verminderde CO₂-uitstoot

Warmtepompen maken alleen gebruik van elektriciteit. Hier komen dus veel minder fossiele brandstoffen aan te pas. Maak je gebruik van groene stroom, dan heb je het helemaal goed voor elkaar. Je verlaagt per direct je CO₂-uitstoot en je bespaart enorm op je energierekening.

Tips kopen van een warmtepomp

• Een warmtepomp is het zuinigst als je huis goed geïsoleerd is. Ga na of je spouwmuren, vloer en dak goed geïsoleerd zijn en laat dit doen als het niet zo is; dan haal je het maximale resultaat uit je warmtepomp!
• Tot 2021 krijg je subsidie als je een warmtepomp koopt. De hoogte van de subsidie hangt af van welke warmtepomp je precies laat installeren. Bekijk de apparatenlijst warmtepompen met bijbehorende subsidie.
• Laat zonnepanelen plaatsen om het toenemende stroomverbruik te compenseren
• Ga je elektrisch koken, dan heb je je gasaansluiting niet meer nodig en bespaar je nog eens €195 per jaar

Offerte warmtepomp ontvangen?

Ben je nu benieuwd wat een warmtepomp in jouw situatie kost? We brengen je graag in contact met maximaal vijf warmtepompspecialisten. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Door een aanvraag voor een warmtepomp-offerte te doen, kan je goed vergelijken en weet je zeker dat je de beste deal voor je warmtepomp scoort.

Offertes voor warmtepompen vergelijken? Vul je gegevens in en kom in contact met maximaal vijf warmtepompexperts in jouw regio.

Tip: laat je je warmtepomp plaatsen door een specialist waar Solvari je mee in contact heeft gebracht? Door je getekende offerte in te sturen naar actie@solvari.nl maak je kans op €250 korting op je klus!

Zonnepanelen particulieren
Zonnepanelen particulieren
Zonnepanelen particulieren

Wek je eigen energie op

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Gezien de voordelen is dat ook niet zo gek, je kunt namelijk veel geld besparen met zonnepanelen. In 20 jaar tijd kunnen de besparingen oplopen tot wel €16.000!

Zonnepanelen aanschaffen

Het laten plaatsen van zonnepanelen kan erg duur zijn. De laatste jaren zijn de investeringskosten echter flink gedaald. De opbrengst van de zonnepanelen is daarentegen hoger geworden. Hierdoor is de terugverdientijd een stuk korter vergeleken met enkele jaren geleden. 

Btw terugvragen

Zonnepanelen zijn van zichzelf al een interessante investering, maar door de btw teruggave is het nog aantrekkelijker om te investeren in zonnepanelen. Met de btw-teruggave kan je honderden euro's van je investering terugkrijgen. Het komt neer op €800 bij aanschaf van 10 panelen!

Gratis offertes aanvragen

Ben je benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen opleveren? Door gratis offertes aan te vragen kom je in contact met maximaal 5 bedrijven zodat je meerdere aanbieders kunt vergelijken.

Tip: laat je als particulier je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Je maakt dan kans op €250 korting op je panelen als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Ons team

We kunnen trots zijn op wat we bereikt hebben met www.goedkoop-zonnepanelenshop. We hebben een grote naamsbekendheid gekregen in Brabant en binnenkort ook door heel het land. Elke dag worden er daken verkocht en elke dag wordt er gelegd.We hebben binnenkort 2 mooie showrooms erbij en een mooi hoofdkantoor. We bieden de klant A klasse zonnepanelen.We hebben een GEWELDIG team Andre, Kevin, Chris, Ron, Wilco, Raymond, Karin, Erwin en natuurlijk onze legploegen. We zijn er voor de particulier en de zakelijke klant. Bij ons staat de klant nr 1. Ook hebben we 0 op de meter met warmtepompen.
We hebben een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. The winning Team.

<