Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9.1 (16 reviews )
Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

Deel dit bedrijf

Over Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

Energie kost tijd en geld. Zelfs te veel van allebei, is onze ervaring. Goedkoop-Energieshop.nl dringt dat terug, voor uw onderneming, gemeente of vereniging. Met onze Energiekosten Scan bekijken we de mogelijkheid om energiekosten terug te vorderen. En dat gaat verder dan eenmalig; we bekijken ook of er structurele kosten bespaard kunnen worden. Bijvoorbeeld door uw gas en of u elektrameter te verkleinen, maar het kan ook nog anders. Goedkoop-Energieshop.nl: ONZE SERVICE, UW BESPARING.

reviews (16)

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden

Heel professioneel bedrijf de verkoper Kevin heel prettig in omgang de mannen die de zonnepanelen gelegd hebben Luuk en Gaby harde werkers top mannen we zijn zeer tevreden

Uitgevoerd op 25-04-19 door:

Antwoord van Solvari

Beste A,
Bedankt voor uw goede review. Altijd leuk om te horen dat u zo professioneel geholpen bent.

Geniet van uw nieuwe zonnepanelen.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
7
Service
5
Afspraken

Ontevreden over de afwikkeling.

We hebben een goed advies gekregen. De panelen zijn keurig gemonteerd. Alleen de afwikkeling laat zeer te wensen over. Meerdere malen gebeld voor app code elke maal wordt beloofd dat het gestuurd word helaas nog steeds niets aanwezig. Ook bleven wij zitten met alle verpakkingsmateriaal. Al met al toch een beetje nare bijsmaak.

Uitgevoerd op 25-02-19 door:

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Super net bedrijf

De panelen zijn op ons plat dak gelegd. Alles was keurig netjes uitgelegd door de adviseur.Alle vragen werden keurig netjes beantwoord. De panelen werden netjes op het dak geplaatst. Alles werd gemonitord.
Dit is een bedrijf die ik zeker aanbeveel bij mensen

Uitgevoerd op 15-03-19 door:

Bekijk alle beoordelingen