Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9.1 (16 reviews )
Offerte's vergelijken
Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

Deel dit bedrijf

Over Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

Energie kost tijd en geld. Zelfs te veel van allebei, is onze ervaring. Goedkoop-Energieshop.nl dringt dat terug, voor uw onderneming, gemeente of vereniging. Met onze Energiekosten Scan bekijken we de mogelijkheid om energiekosten terug te vorderen. En dat gaat verder dan eenmalig; we bekijken ook of er structurele kosten bespaard kunnen worden. Bijvoorbeeld door uw gas en of u elektrameter te verkleinen, maar het kan ook nog anders. Goedkoop-Energieshop.nl: ONZE SERVICE, UW BESPARING.

reviews (16)

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Goede voorlichting en uitvoering

Bijzonder prettig offertebezoek aan huis. Er wordt uitgebreid met je over de mogelijkheden gesproken waarbij duidelijke informatie en uitleg gegeven wordt. Op de dag van installeren 2 goede monteurs op de afgesproken tijd aanwezig. Denken mee mbt de beste plek voor plaatsen omvormer en gaan netjes te werk. Eén of twee dagen na plaatsen is door de vertegenwoordigster Karin weer contact met mij opgenomen om na te gaan of alles naar wens is verlopen. Mijn ervaring met Goedkoop-zonnepanelenshop is top!

Uitgevoerd op 12-02-19

Antwoord van Solvari

Beste Els,
Bedankt voor uw goed review over Goedkoop-Energieshop.nl. Ook leuk om te lezen dat u zo goed geholpen bent door de specialisten en dat het contact zo goed was!

Veel plezier van uw nieuwe zonnepanelen.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden

Heel professioneel bedrijf de verkoper Kevin heel prettig in omgang de mannen die de zonnepanelen gelegd hebben Luuk en Gaby harde werkers top mannen we zijn zeer tevreden

Uitgevoerd op 25-04-19

Antwoord van Solvari

Beste A,
Bedankt voor uw goede review. Altijd leuk om te horen dat u zo professioneel geholpen bent.

Geniet van uw nieuwe zonnepanelen.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
7
Service
5
Afspraken

Ontevreden over de afwikkeling.

We hebben een goed advies gekregen. De panelen zijn keurig gemonteerd. Alleen de afwikkeling laat zeer te wensen over. Meerdere malen gebeld voor app code elke maal wordt beloofd dat het gestuurd word helaas nog steeds niets aanwezig. Ook bleven wij zitten met alle verpakkingsmateriaal. Al met al toch een beetje nare bijsmaak.

Uitgevoerd op 25-02-19

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review