Goedkoop-Energieshop.nl B.V.
5 9.2 10 5
9,2

"Monteurs netjes der werk gedaan"

5 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
9.0
Service
9.2
Afspraken
9.4

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

Boonsweg 49
3274 LH Heinenoord

Energie kost tijd en geld. Zelfs te veel van allebei, is onze ervaring. Goedkoop-Energieshop.nl dringt dat terug, voor uw onderneming, gemeente of vereniging. Met onze Energiekosten Scan bekijken we de mogelijkheid om energiekosten terug te vorderen. En dat gaat verder dan eenmalig; we bekijken ook of er structurele kosten bespaard kunnen worden. Bijvoorbeeld door uw gas en of u elektrameter te verkleinen, maar het kan ook nog anders. Goedkoop-Energieshop.nl: ONZE SERVICE, UW BESPARING.

5 beoordelingen

Uitgevoerd op 02-11-18 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

8.7 10
8,7

Zonnepanelen particulieren

zeer op tijd, netjes gewerkt.

Aanbeveling:
inderdaad is het werk goed uitgevoerd met vriendelijk jongens die antwoord gaven op onze vragen. uitstekend. hebben we ook persoonlijk gezegd.

Uitgevoerd op 24-10-18 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9.7 10
9,7

Zonnepanelen particulieren

Monteurs netjes der werk gedaan

Aanbeveling:
Goed advies van de verkoper en heel snel geplaatst binnen 4 weken.
Plat dak mooie opstelling zeer tevreden

Uitgevoerd op 24-09-18 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

8.7 10
8,7

Zonnepanelen particulieren

Prima uitvoering

Aanbeveling:
Goed advies over mogelijkheden, de montage is perfect uitgevoerd. Alle kabels super netjes weggewerkt en de aangepaste meterkast kan op deze manier ook weer jaren veilig vooruit.

Uitgevoerd op 02-07-18 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

10 10
10

Zonnepanelen particulieren

komen alle afspraken na

Aanbeveling:
super advies , topbedrijf

Uitgevoerd op 25-07-18 door:

Goedkoop-Energieshop.nl B.V.

9 10
9

Zonnepanelen particulieren

Keurig net bedrijf, panelen super g

Aanbeveling:
werk op tijd geleverd, alles netjes gelegd, afspraken komen ze na

16 projecten

Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project

2 werkzaamheden

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Zonnepanelen particulieren
Zonnepanelen particulieren
Zonnepanelen particulieren

Wek je eigen energie op

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Gezien de voordelen is dat ook niet zo gek, je kunt namelijk veel geld besparen met zonnepanelen. In 20 jaar tijd kunnen de besparingen oplopen tot wel €16.000!

Zonnepanelen aanschaffen

Het laten plaatsen van zonnepanelen kan erg duur zijn. De laatste jaren zijn de investeringskosten echter flink gedaald. De opbrengst van de zonnepanelen is daarentegen hoger geworden. Hierdoor is de terugverdientijd een stuk korter vergeleken met enkele jaren geleden. 

Btw terugvragen

Zonnepanelen zijn van zichzelf al een interessante investering, maar door de btw teruggave is het nog aantrekkelijker om te investeren in zonnepanelen. Met de btw-teruggave kan je honderden euro's van je investering terugkrijgen. Het komt neer op €800 bij aanschaf van 10 panelen!

Gratis offertes aanvragen

Ben je benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen opleveren? Door gratis offertes aan te vragen kom je in contact met maximaal 5 bedrijven zodat je meerdere aanbieders kunt vergelijken.

Tip: laat je als particulier je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Je maakt dan kans op €250 korting op je panelen als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Ons team

We kunnen trots zijn op wat we bereikt hebben met www.goedkoop-zonnepanelenshop. We hebben een grote naamsbekendheid gekregen in Brabant en binnenkort ook door heel het land. Elke dag worden er daken verkocht en elke dag wordt er gelegd.We hebben binnenkort 2 mooie showrooms erbij en een mooi hoofdkantoor. We bieden de klant A klasse zonnepanelen.We hebben een GEWELDIG team Andre, Kevin, Chris, Ron, Wilco, Raymond, Karin, Erwin en natuurlijk onze legploegen. We zijn er voor de particulier en de zakelijke klant. Bij ons staat de klant nr 1. Ook hebben we 0 op de meter met warmtepompen.
We hebben een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. The winning Team.