Reviews (13)

Thomas

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Netjes, Eerlijk en Snel!

Gonxxt heeft een zeer goede indruk bij mij achtergelaten! Het begint bij de offerte waar je Charlie ontmoet! Komt afspraken na, is meedenkend en als je een vraag hebt reageert die daar heel snel op!

Vanwege problemen in de fabriek voor het maken van mijn kunststof kozijn was er iets vertraging opgelopen wat ze gelukkig ruim op tijd hebben doorgegeven!

Vervolgens de plaatsing van het kozijn! hele aardige gasten! Leveren strak werk af en de klus was in een halve dag gereed!

Wat wil je nog meer?

Uitgevoerd op 11-01-2023

T

Kozijnen plaatsen of vervangen

Contact na plaatsing

Verkoper erg aardig daarom ook aangeschaft monteurs prima. Garantie 10 jaar……..kitwerk niet mooi en later ook iets anders contact kantoor meiden netjes maar te woord gestaan door meneer die gaat gewoon vreselijk tekeer en hangt op erg onbeschoft dus zolang je geen problemen hebt gaat goed maar je moet niet bellen met klacht

Uitgevoerd op 14-09-2022

J

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Gewoon goed

2 kozijnen en een achterdeur laten vervangen. Mooie kwaliteit.
Goed en professioneel geplaatst.
Niks anders dan lof voor dit bedrijf.
Gaan even sparen en dan zekers de rest door dit bedrijf laten vervangen

Uitgevoerd op 21-03-2022

Charles

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Keurig op tijd. Vakwerk. zeer goed

Goede aardige monteurs.vaklui die flink doorwerken. Ze hebben een zeer tevreden klant erbij. Zeer aan te bevelen

Uitgevoerd op 24-09-2020

Gezina

Nieuwe voordeur
Aanbevolen door klant

We zijn erg tevreden

Netjes werk geleverd en vriendelijk personeel

Uitgevoerd op 04-12-2019

John

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Vakwerk; zeer tevreden

Op vrijdag 12 april heeft Kozijn at home een kunststof kozijn geplaatst aan de voorzijde van mijn huis (woonkamer). De monteurs hebben dit schitterend en zeer vakkundig gedaan. Ze hebben alles buitengewoon netjes afgewerkt. Ik ben hier zeer tevreden over. Laten we eerlijk zijn: er is een wildgroei aan bedrijven die kozijnen plaatsen. Maar na het lezen van de reviews over Kozijn at Home kon ik de knoop snel doorhakken. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen.

Uitgevoerd op 12-04-19

Mirjam

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Eerlijk, vakkundig en netjes.

advies was erg goed en eerlijk. En ze waren snel met het werk en nauwkeurig.

Uitgevoerd op 26-09-18

Evert

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima

zeer vlot gewerkt en prima kwaliteit afgeleverd. Ziet er prima uit.
In 2 dagen tijd de gehele bovenverdieping voorzien van kunststof kozijnen. Konden zelf bepalen waar ze gingen beginnen.

Uitgevoerd op 04-06-18

GoNxxt B.V.
Offerte aanvragen

Contact

Floridadreef 68
3565AM, Utrecht

Meer over

Locaties

  • UTRECHT

    Floridadreef 68
    3565AM UTRECHT

Deel dit bedrijf