Loading...

Over Grimbergen Isolatietechniek B.V.

Grimbergen Isolatietechniek is een isolatiebedrijf in de regio Noord- en Zuid-Holland die gespecialiseerd is in na-isolatie van woningen. Wij zijn een team die uw woning isoleert met een hoge isolatiewaarde, comfort en energiebesparing. Bodemisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en geluidisolatie.

Kenmerken

1.800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (47)

Frits en Anne-Marie

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Op tijd begonnen en op tijd klaar

Vakwerk van goed team! Eerst moesten de parels eruit en dat waren er veel meer dan gedacht. De klus in twee porties opgesplitst en toch nog op tijd klaar! Klasse. Goed afgewerkt en we merkten het effect van TonZon direct, ook al is het hartje zomer. Het gasverbruik is ook 's nachts nul komma nul. Kost wel wat maar dan is het ook goed.

Uitgevoerd op 30-06-2022

Aanbevolen door klant

Zoals het hoort

Een degelijk Nederlands bedrijf dat afspraken nakomt, goed communiceert en netjes werkt. Erg tevreden. Aanbevolen bij de buren :-)

Uitgevoerd op 16-11-2021

Michiel

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Vakkundig en service gericht.

Eerlijk en duidelijk advies gekregen over de vloerisolatie, werkzaamheden werden snel uitgevoerd door vriendelijk personeel. De vloerverwarming hoeft nu maar even te draaien en het is al warm binnen.
Maanden later nog eens laten langskomen voor het meedenken over spouwmuur isolatie en hoewel dat niet nodig bleek wel een meter muur gevonden die na verbouwing niet goed geïsoleerd bleek en waardoor we een zeer koud toilet hadden iedere winter. Daarbij zijn we volledig belangeloos geholpen door Grimbergen dus klasse en daarom een bedrijf dat ik direct kan aanraden.

Uitgevoerd op 10-02-2021

Aanbevolen door klant

Veel dank voor de verleende service

Niet alleen omdat we tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden en de vriendelijke en kundige werknemers die deze uitvoerden, maar ook in het meedenken met ons toen er houtworm werd gesignaleerd. Dat de reeds aangebrachte Tonzon vloerisolatie toen direct weer is verwijderd en deze na een behandeling tegen de houtworm ook weer nieuw is aangebracht en hiervoor geen extra kosten in rekening zijn gebracht getuigd van een zeer goede service.
We kunnen Grimbergen isolatietechniek dan ook zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Ronald en Marieke

Uitgevoerd op 30-04-2021

Deskundig, vriendelijk, betrouwbaar

Heldere offerte, goede afspraken, vriendelijk en deskundig personeel, van jongste bediende tot telefoniste en van adviseur tot directeur. Van harte aanbevolen.

Uitgevoerd op 08-04-2021

Hans

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zij hadden de beste offerte. Wij wilden de vloer laten isoleren met Tonzon isolatie, en spouwmuur met HR ++ parels vol laten spuiten.Op 20-2-2020 stonden exact om 7 uur 'smorgens 3 mannen van Grimbergen voor de deur. 2 slanke jongens gingen onder het huis aan de gang met Tonzon isolatie. De andere collega begon met het boren van gaten en daarna het inspuiten van de HR ++ parels in combinatie met lijm. Daarna werden de gaten weer gevoegd in dezelfde voegkleur. Je kunt niet meer zien waar de gaten zaten. Zeer vakkundig werk.

Uitgevoerd op 20-02-2020

Aanbevolen door klant

Prima werk tegen een goede prijs

We wilden onze vloer laten isoleren met folie tegen de onderkant van de vloer. Bij uitvoering bleek de kruipruimte niet diep genoeg te zijn, waarna Grimbergen heeft getracht door grond weg te zuigen de goede hoogte te bereiken. Dat lukte echter niet vanwege de aard van de grond onder de vloer. Vervolgens hebben ze als alternatief voorgestel de bodem met korrels te isoleren en daarmee heb ik ingestemd. De kosten van de mislukte afzuiging hebben ze voor eigen rekening genomen, omdat de te geringe hoogte al bij het maken van de offerte had moeten worden geconstateerd. Uiteindelijk heb ik alleen een rekening gekregen voor de korrels. De werking daarvan merken we zelfs nu al in de nazomer/herfst.
Conclusie: een bedrijf waar je van op aan kunt: vakkundig en afspraak is afspraak. Van mij krijgen ze een dikke 9.

Uitgevoerd op 27-08-2019

Aanbevolen door klant

Goede Kwaliteit / prijsverhouding.

Zeer vakkundig bedrijf, komt afspraken goed na, vlot, betrouwbaar en vriendelijk personeel. Zeer goede service.

Uitgevoerd op 10-05-19

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Grimbergen Isolatietechniek B.V.