Loading...

Over Grimbergen Isolatietechniek B.V.

Grimbergen Isolatietechniek is een isolatiebedrijf in de regio Noord- en Zuid-Holland die gespecialiseerd is in na-isolatie van woningen. Wij zijn een team die uw woning isoleert met een hoge isolatiewaarde, comfort en energiebesparing. Bodemisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en geluidisolatie.

Kenmerken

1.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (45)

Schrijf een review

Michiel

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Vakkundig en service gericht.

Eerlijk en duidelijk advies gekregen over de vloerisolatie, werkzaamheden werden snel uitgevoerd door vriendelijk personeel. De vloerverwarming hoeft nu maar even te draaien en het is al warm binnen.
Maanden later nog eens laten langskomen voor het meedenken over spouwmuur isolatie en hoewel dat niet nodig bleek wel een meter muur gevonden die na verbouwing niet goed geïsoleerd bleek en waardoor we een zeer koud toilet hadden iedere winter. Daarbij zijn we volledig belangeloos geholpen door Grimbergen dus klasse en daarom een bedrijf dat ik direct kan aanraden.

Uitgevoerd op 10-02-2021

Aanbevolen door klant

Veel dank voor de verleende service

Niet alleen omdat we tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden en de vriendelijke en kundige werknemers die deze uitvoerden, maar ook in het meedenken met ons toen er houtworm werd gesignaleerd. Dat de reeds aangebrachte Tonzon vloerisolatie toen direct weer is verwijderd en deze na een behandeling tegen de houtworm ook weer nieuw is aangebracht en hiervoor geen extra kosten in rekening zijn gebracht getuigd van een zeer goede service.
We kunnen Grimbergen isolatietechniek dan ook zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Ronald en Marieke

Uitgevoerd op 30-04-2021

Deskundig, vriendelijk, betrouwbaar

Heldere offerte, goede afspraken, vriendelijk en deskundig personeel, van jongste bediende tot telefoniste en van adviseur tot directeur. Van harte aanbevolen.

Uitgevoerd op 08-04-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Grimbergen Isolatietechniek B.V.