Reviews (45)

Schrijf een review

Michiel

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Vakkundig en service gericht.

Eerlijk en duidelijk advies gekregen over de vloerisolatie, werkzaamheden werden snel uitgevoerd door vriendelijk personeel. De vloerverwarming hoeft nu maar even te draaien en het is al warm binnen.
Maanden later nog eens laten langskomen voor het meedenken over spouwmuur isolatie en hoewel dat niet nodig bleek wel een meter muur gevonden die na verbouwing niet goed geïsoleerd bleek en waardoor we een zeer koud toilet hadden iedere winter. Daarbij zijn we volledig belangeloos geholpen door Grimbergen dus klasse en daarom een bedrijf dat ik direct kan aanraden.

Uitgevoerd op 10-02-2021

Aanbevolen door klant

Veel dank voor de verleende service

Niet alleen omdat we tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden en de vriendelijke en kundige werknemers die deze uitvoerden, maar ook in het meedenken met ons toen er houtworm werd gesignaleerd. Dat de reeds aangebrachte Tonzon vloerisolatie toen direct weer is verwijderd en deze na een behandeling tegen de houtworm ook weer nieuw is aangebracht en hiervoor geen extra kosten in rekening zijn gebracht getuigd van een zeer goede service.
We kunnen Grimbergen isolatietechniek dan ook zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Ronald en Marieke

Uitgevoerd op 30-04-2021

Deskundig, vriendelijk, betrouwbaar

Heldere offerte, goede afspraken, vriendelijk en deskundig personeel, van jongste bediende tot telefoniste en van adviseur tot directeur. Van harte aanbevolen.

Uitgevoerd op 08-04-2021

Hans

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zij hadden de beste offerte. Wij wilden de vloer laten isoleren met Tonzon isolatie, en spouwmuur met HR ++ parels vol laten spuiten.Op 20-2-2020 stonden exact om 7 uur 'smorgens 3 mannen van Grimbergen voor de deur. 2 slanke jongens gingen onder het huis aan de gang met Tonzon isolatie. De andere collega begon met het boren van gaten en daarna het inspuiten van de HR ++ parels in combinatie met lijm. Daarna werden de gaten weer gevoegd in dezelfde voegkleur. Je kunt niet meer zien waar de gaten zaten. Zeer vakkundig werk.

Uitgevoerd op 20-02-2020

Aanbevolen door klant

Prima werk tegen een goede prijs

We wilden onze vloer laten isoleren met folie tegen de onderkant van de vloer. Bij uitvoering bleek de kruipruimte niet diep genoeg te zijn, waarna Grimbergen heeft getracht door grond weg te zuigen de goede hoogte te bereiken. Dat lukte echter niet vanwege de aard van de grond onder de vloer. Vervolgens hebben ze als alternatief voorgestel de bodem met korrels te isoleren en daarmee heb ik ingestemd. De kosten van de mislukte afzuiging hebben ze voor eigen rekening genomen, omdat de te geringe hoogte al bij het maken van de offerte had moeten worden geconstateerd. Uiteindelijk heb ik alleen een rekening gekregen voor de korrels. De werking daarvan merken we zelfs nu al in de nazomer/herfst.
Conclusie: een bedrijf waar je van op aan kunt: vakkundig en afspraak is afspraak. Van mij krijgen ze een dikke 9.

Uitgevoerd op 27-08-2019

Aanbevolen door klant

Goede Kwaliteit / prijsverhouding.

Zeer vakkundig bedrijf, komt afspraken goed na, vlot, betrouwbaar en vriendelijk personeel. Zeer goede service.

Uitgevoerd op 10-05-19

Aanbevolen door klant

Goede kwaliteit tegen scherpe prijs

Na offerte aanvraag, medewerker op bezoek gehad t.b.v. afgeven goede offerte. Goede uitleg, zeer scherpe offerte. Werk is netjes en snel uitgevoerd. Medewerkers waren vlotte jongens, die van aanpakken wisten. Werk netjes uitgevoerd en netjes en schoon opgeleverd.

Uitgevoerd op 25-09-20

Chris

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Snelle reactie, professioneel

Goede introductie, heeft staaltjes van het product, komt afspraak goed na.

Uitgevoerd op 22-05-2017

Grimbergen Isolatietechniek B.V.
Offerte aanvragen

Locaties

  • Lisse

    Meer en Duin 54 E
    2163HC Lisse
Grimbergen Isolatietechniek B.V.

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Grimbergen Isolatietechniek B.V.

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Grimbergen Isolatietechniek B.V. door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten