Reviews (14)

Geverifieerde klant

Zeker te overwegen

Keurige offerte maar helaas niet concurrerend genoeg met de ‘grote jongens.’ Mogelijk zit het in de massa en materiaalkeuze. Maar zeker uitnodigen.

Uitgevoerd op 07-02-2024

Aad

Kozijnen plaatsen of vervangen
Geverifieerde klant

Nieuwe offerte

Beste heer, Braam u zou mij nog een nieuwe offerte sturen voor het kozijn aan de voorkant zoals we hebben afgesproken. Ik haal zelf het rolscherm eraf , De. werkzaamheden uitvoeren na de bouwvak vakantie. Met vriendelijke groet, Aad van Vliet

Uitgevoerd op 17-01-2024

Annemarie

Aanbouw plaatsen
Geverifieerde klant

Duidelijke snelle ractie

Fijn dat iemand de moeite neemt om ons een voorlopige prijs opgave te geven. Bedankt!

Uitgevoerd op 01-12-2023

Willemieke Futselaar

Aanbevolen door klant

Uitbouw achterzijde realiseren

Uitgevoerd op 29-09-2023

Aanbevolen door klant

Vervanging van de houten gevelbekleding

Uitgevoerd op 04-05-2023

Dakgoot vervanging incl boeiboorden

Er is gewerkt volgens offerte. Echter door slecht voor te beschouwen viel het werk tegen, en koste meer tijd. (werktempo is overigens niet heel hoog). Schatting van 3 dagen werd 10 werkdagen, verpreidt over 3 weken. Meerwerk werd volledig door berekend, terwijl dit vooraf grotendeels wel voorspelbaar was. De vakman beroept zich op verborgen gebreken, als reden van meerwerk. Maar zoals gezegd, als de voorbeschouwing beter was geweest (bijv. door op de trap te gaan staan en oa. in de dakgoot te kijken) waren problemen er niet geweest. Over lekkage in de berging en een week lang lekkende dakgoot (was niet goed bevestigd) zal ik het maar niet hebben. Vakman gaf aan onbekend te zijn met de dakgoot, heeft tegen de voorschriften van de fabrikant schroeven erdoor geboord en lijm/kit gebruikt.
Tevens zou de gehele kopse kant van de boei onder/in de dakgootrand vallen, is bij de hoeken niet gelukt. Had te maken met de onbekendheid van het materiaal.

Uitgevoerd op 06-03-2023

Aanbevolen door klant

1 Deur plaatsen op zolder

Uitgevoerd op 11-07-2022

Aanbevolen door klant

Nieuwe pannen aanbrengen. Kozijnen en deuren. Aanbouw. Stormschade repareren. Keukenblok + tegelwerk aanbrengen. Gipsplafonds aanbrengen.

Uitgevoerd op 04-05-2022