Reviews (14)

Schrijf een review

Gerrit h

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

komt alla afspraken na,

Na aanvraag is alles goed gegaan , ook het advies over het aantal panelen, en keurig
gemonteerd.

Uitgevoerd op 28-05-2021

Albert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed gehouden aan afspraak

Erg tevreden over de uitvoering

Uitgevoerd op 26-04-2021

L. Phang

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Help de milieu

Op aanranden van mijn zoon heb ik besloten contact op te nemen met HalloStroom. Het is niet te vergeeft geweest. De service & advies van HalloStroom zijn duidelijk. De mensen die de zonnepanelen komen installeren zijn heel vakkundig alsmede de monteur. Alles wordt heel keurig geïnstalleerd, afgewerkt en afgeleverd. De werking capaciteit van de zonnepanelen, wanneer de zon schijnt, is uitstekend.

Uitgevoerd op 07-04-2021

Arjan

Zonnepanelen installeren

Zeer ontevreden.

Mail wordt niet beantwoord, beloftes worden consequent niet nagekomen. Inspectie op het dak blijkt niet deskundig te zijn, tijdens plaatsen van de zonnepanelen blijken mijn pannen niet geschikt te zijn. Maandenlang getouwtrek eindigt in een grap: Hallo stroom trekt de stekker er uit, we zien het niet meer zitten. Wat een waardeloos flut bedrijf, ik voel me bedrogen.

Uitgevoerd op 24-02-2021

Dion

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed verlopen

Ze hebben precies gedaan wat ze zeiden dat ze zouden doen. Panelen liggen er goed bij en alles netjes weggewerkt.

Uitgevoerd op 03-02-2021

Marek

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

tverden. ervaren service, vakundig

kreeg een goede advies, verstanden uiteg

Uitgevoerd op 15-01-2021

Alex

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede keuze alleen slecht afgewerkt

Ik ben blij met het aanschaffen van de zonnepanelen alleen het monteren ervan was mindere ervaring. Het waren buitenlandse personen die geen woord nederlands spraken.
Electriciën kwam later dan er afgesproken was. Zaten toen in de rats.
Verder was alles naar wens

Uitgevoerd op 27-11-2020

Lili-jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

komen afspraken na. goede service

kreeg een advies bij aanvraag. later werd er goed ingegaan op onze vragen en wensen.

Uitgevoerd op 05-01-2021

HalloStroom
HalloStroom
Offerte aanvragen

Locaties

  • Gouda

    Bouwmeesterplein 1
    2801BX Gouda
HalloStroom

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij HalloStroom

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met HalloStroom door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten