Loading...

Over Heel Nederland Duurzaam

Wie zijn wij?
Wij zijn ooit gestart met het realiseren van besparingen op gas en elektra voor bedrijven. Al snel werden we “zichtbaar” voor meerdere energiebedrijven en inmiddels hebben we 23 energieleveranciers in onze portefeuille.
De besparing die gerealiseerd werd lag vaak tussen de 5 en 15 procent. Dit was in sommige gevallen een substantieel bedrag. Echter kregen we steeds vaker de vraag of wij een grotere besparing konden realiseren. Natuurlijk kom je dan al gauw bij zonnepanelen terecht.

Kenmerken

14.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2010
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 40% aan consumenten

Reviews (13)

Heidy

Zonnepanelen installeren

waardeloze communicatie

Heel slecht de communicatie van dit bedrijf, sept 22 panelen besteld, en eindelijk na heel veel smoesjes op 24 mei geleverd, wij hebben een compensatie gevraagd, dat was 100 euro, 4 dagen vrij moeten nemen, wel 32 telefoontjes en eindeloos vragen om bevestigingen via de mail, uit woede het resterende bedrag betaald, nooit maar dan ook nooit meer Heel Nederland Waardeloos!! zint eer ge begint

Uitgevoerd op 24-05-2023

Eric

Zonnepanelen installeren

Zeer slecht bereikbaar.

Bedrijf houd zich niet aan afspraken en is zeer slecht bereikbaar.

Uitgevoerd op 06-07-2023

Tjoep

Zonnepanelen installeren

Zeer teleurstellend!

Zeer teleurgesteld in dit bedrijf

Onze ervaring met dit bedrijf is heel slecht. Met name de communicatie en houden aan afspraken. Nog nooit bij een bedrijf (en dan vooral door de eigenaar) meegemaakt dat ik hartkloppingen kreeg door de belachelijke acties die het bedrijf nam. Tussen het plaatsen van de zonnepanelen en het daadwerkelijk in gebruik nemen ervan duurde maar liefst 6 weken. Maar ondertussen wel op de eerste dag van plaatsen een factuur sturen waarbij er binnen een dag betaald moest worden zonder dat het was aangesloten. Nadat het uiteindelijk wel was aangesloten kreeg in binnen 10 minuten een betalingsherinnering met dreigende woorden. Ik was op werk dus kon geen eens controleren of het systeem überhaupt goed werkte.

Het plaatsen van de airco hebben we gelukkig kunnen annuleren, want de vakkundigheid was ver te zoeken en het hele traject was om te janken. Als er een erger woord dan slecht was, had ik dat getypt!

Uitgevoerd op 03-05-2023

J.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden (advies/installatie)

Ik heb Heel Nederland Duurzaam benaderd om een advies voor het plaatsen van zonnepanelen. Uitstekend eerste advies gekregen en vlot daarna een concept-offerte ontvangen. Na een keer uitstel van plaatsing, heeft de installatieploeg een maand later uitstekend werk verricht. Panelen en omvormer goed geplaatst. Installateurs zijn super ervaren. Ook de meterkast moest aangepast worden en ook dat is op een kwalitatief goede manier gebeurd. Slimme monteur ook die mij meenam met waar hij mee bezig was. Soms gaat het communiceren met het kantoor wat slordig, maar desondanks is dit bedrijf zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 22-06-2023

Rob

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top

Goed advies, snelle levering, door 2 man 14 platen geïnstalleerd in krap 5 uurtjes (harde werkers)

Uitgevoerd op 16-03-2022

Tamina

Zonnepanelen installeren

Bedrijf zonder integriteit

In mei 2021 installatie van zonnepanelen gehad. De communicatie tevoren was slecht, behoudens het verkooppraatje was heel goed (veel tijd genomen om alles uit te leggen en alles klonk super goed). Echter zodra contract was getekend, werd het anders. Communicatie werd slecht. De zonnepanelen werden geïnstalleerd en je kreeg niet eens uitleg over hoe het verder werkte etc. Daarvoor moest ik ze zelf steeds bellen. Erger nog, tevoren zijn dingen beloofd die achteraf opeens heel anders bleken te zijn. Zo werd bij het verkooppraatje gezegd dat het tijdelijk verwijderen van de zonnepanelen voor de verbouwing gemakkelijk door het bedrijf zelf zou worden gedaan zonder kosten. Echter bleek dit achteraf toch wel 1600 euro te kosten! (veel meer dan wat de zonnepanelen hebben opgeleverd!).

Uitgevoerd op 03-01-2023

Arie

Zonnepanelen installeren

Begin er niet aan

Verkeerde informatie gekregen. Konden niet leveren wat afgesproken was. Problemen met de communicatie. Komen hun afspraken niet na. Zeggen tot drie keer toe dagen van plaatsing af zonder overleg. 3 maanden vertraging. Bij schade die door werknemers van HND zijn veroorzaakt komen er niet gecertificeerde Poolse werklui over de vloer die niets repareren. Opgelopen schade vergoed HND niet. Je moet je eigen verzekering aanspreken en van het bedrijf als de directie hoor je nooit meer wat. Teleurstellende ervaring. Begin er niet aan!

Uitgevoerd op 14-10-2022

George

Zonnepanelen installeren

Top!

Goed advies, netjes gewerkt, goede nacontrole, goede uitleg, nazorg is goed geregeld.
Alles is naar wens verlopen, eigenlijk beter als ik 1e instantie verwacht had met de manier van hoe de panelen gelegd zouden worden. We konden er zelfs 1 extra op laten leggen wat gelijk geregeld werd. Helemaal top.
Aardige monteurs ook.

Uitgevoerd op 25-03-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Heel Nederland Duurzaam