Loading...

Over Helios Solar

Helios-Solar heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer installeren van PV installaties in zowel België als Nederland. Wij hebben sinds 2007 gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen en omvormers, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben.
Kijk rustig verder op onze website, dan krijgt u al een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit.

Vrijblijvend advies op maat
Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op.
U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren.
Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Kenmerken

24.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2015
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (213)

Schrijf een review

Belinda

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Strak werk geleverd

Dit schreef onze klant;

Goede morgen Pieter,
Ik ben zeer tevreden.
Het ziet er strak uit en leuk om te zien toen de monteur ze gingen aanmelden je direct kon zien dat er energie werd opgewekt.
Nu moet ik wachten op een app van jullie zodat we dat zelf ook kunnen zien.

Ben echt zeer tevreden over jullie, bedankt voor alles.

Uitgevoerd op 30-04-2021

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakwerk geleverd netjes gemonteerd.

Goed advies, zijn tevreden kan niet beter!!!!

Uitgevoerd op 19-02-2021

M

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Heel tevreden

Kregen goed en duidelijk advies van Sebastiaan. Binnen 3 werken na offerte werden de zonnepanelen al vakkundig gelegd. Wij zijn tevreden.

Uitgevoerd op 18-03-2021

Bekijk alle beoordelingen