Helios Solar
91 8.7 10 91
8,7

"Echte profs aan tafel en op het dak"

91 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.6
Service
8.8
Afspraken
8.5

Helios Solar

Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur

Helios-Solar heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer installeren van PV installaties in zowel België als Nederland. Wij hebben sinds 2007 gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen en omvormers, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben.
Kijk rustig verder op onze website, dan krijgt u al een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit.

Vrijblijvend advies op maat
Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op.
U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren.
Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

91 beoordelingen

Uitgevoerd op 25-01-18 door:

Helios Solar

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Prima voorlichting en uitvoering !

Aanbeveling:

Goed en duidelijk advies. Alle afspraken nagekomen.

Uitgevoerd op 15-01-18 door:

Helios Solar

10 10
10

Zonnepanelen

Op tijd, correct, netjes, snel. Top

Aanbeveling:

Om voor subsidie in aanmerking te komen moest de installatieplanning zeer snel plaatsvinden maar door omstandigheden was mijn aanvraag vertraagd. Helios vond inderdaad een 'gaatje' 2 weken voor de oorspronkelijke planning waardoor ik waarschijnlijk toch subsidie krijg.

Uitgevoerd op 10-01-18 door:

Helios Solar

8.3 10
8,3

Zonnepanelen

Zie eerder

Aanbeveling:

Prima advies, snel geleverd

Uitgevoerd op 18-12-2017 door:

Helios Solar

10 10
10

Zonnepanelen

Zeer vriendelijk snelle reactie !

Aanbeveling:

Zeer vriendelijk en snelle reactie geen poes pas of kleine letter contracten
Alles werd gedaan zoals beloofd.

Uitgevoerd op 16-12-2017 door:

Helios Solar

9 10
9

Zonnepanelen

Goed gelegt nauwkeurig netjes

Aanbeveling:

Goed advies komen afspraken na

Uitgevoerd op 08-12-2017 door:

Helios Solar

9 10
9

Zonnepanelen

Nauwkeurig, alles op tijd geplaatst

Aanbeveling:

Goed advies gekregen. Verschillende opties besproken en tot een goed besluit kunnen komen. Afspraken correct nagekomen. Personeel erg vriendelijk en deskundig.

Uitgevoerd op 07-11-2017 door:

Helios Solar

8 10
8

Zonnepanelen

Goede en snelle service

Aanbeveling:

Helaas niet mogelijk wat afgesproken was, maar een goede oplossing gevonden

Uitgevoerd op 01-11-2017 door:

Helios Solar

10 10
10

Zonnepanelen

Duidelijke uitleg, werken netjes!

Aanbeveling:

Goed advies, snelle en professionele hulp.

2 projecten

Bekijk project
Bekijk project

1 werkzaamheid

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!