Helios Solar

8.4 (145 reviews )

Werkzaamheden

Deel dit bedrijf

Over Helios Solar

Helios-Solar heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer installeren van PV installaties in zowel België als Nederland. Wij hebben sinds 2007 gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen en omvormers, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben. Kijk rustig verder op onze website, dan krijgt u al een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit. Vrijblijvend advies op maat Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op. U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren. Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

reviews (145)

5
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Gewoon goed en degelijk werk.

Prettige professionele installateurs, een goed team.
Gebruikte materialen om de zonnepanelen op te monteren voor een plat dak zien er degelijk uit zijn eenvoudig te monteren en geven een professionele afwerking.

Uitgevoerd op 19-08-19

Antwoord van Solvari

Beste Kees,
Bedankt voor het plaatsen van uw goede beoordeling over Helios Solar. Altijd goed om te horen dat u zo tevreden bent met de specialisten die wij hebben doorgestuurd!

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Nauwkeurig netjes en opgeruimd

Zeer nette ploeg monteurs vakkundig en ruimde alles netjes op

Uitgevoerd op 16-08-19

Antwoord van Solvari

Beste Dick,
Fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent door de specialisten en dat ze zo netjes te werk zijn gegaan.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Fijne monteurs goed werk geleverd.

Goede monteurs die goed werk geleverd hebben.
Het enige wat ik jammer vind dat je de appp niet meteen hebt waarom moet dat enige tijd duren heb alles op installatie dag voldaan.
Maar alleen lof over de instalatie

Uitgevoerd op 16-08-19

Antwoord van Solvari

Beste Jos,
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve review over Helios Solar! Hopelijk heeft u deze feedback over de app ook aan het bedrijf doorgeven zodat ze dit weer mee kunnen nemen in de toekomst.

Wij hopen dat u veel profijt heeft van de nieuwe zonnepanelen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review