Helios Solar

8.5 (128 reviews )

Deel dit bedrijf

Over Helios Solar

Helios-Solar heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer installeren van PV installaties in zowel België als Nederland. Wij hebben sinds 2007 gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen en omvormers, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben. Kijk rustig verder op onze website, dan krijgt u al een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit. Vrijblijvend advies op maat Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op. U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren. Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

reviews (128)

5
Prijs/kwaliteit
5
Service
8
Afspraken

Keurig gewerkt door de 3-monteurs

Vriendelijke monteurs die netjes hebben gewerkt.Materialen netjes op tijd geleverd.Goed contact met vertegenwoordiger voor vragen en uitvoering.Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 11-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Theo,
Bedankt voor uw positieve review over Helios Solar. En veel plezier van uw nieuwe zonnepanelen.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
10
Service
1
Afspraken

Zeer ontevreden

Helios was niet te bereiken per telefoon, antwoord emails niet op tijd en komen beloftes niet na. Verkoper was kwaad dat ik hem belde voor de tweede keer installateur niet kwam opdagen. Moest uiteindelijk Solvari inschakelen om antwoord te krijgen.
Uitvoering van installatie was uiteindelijk super goed, installateur was snel professioneel en aan te bevelen.

Uitgevoerd op 19-04-19

Antwoord van Solvari

Beste Robert,
Dank u voor het beoordelen van Helios Solar.
We zijn blij dat de installatie goed is uitgevoerd.
En wensen u veel plezier van de zonnepanelen.

Vriendelijke groet,
Jasper Hamers

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
5
Afspraken

tevreden

na uitstel oplevering kwamen ze vandaag installeren. maar de ballast voor het platte dak was niet geleverd.
installatie opgeleverd zonder ballast. die word dus aangebracht terwijl wij op de camping zitten. zeer goede monteurs en netjes aangelegd

Uitgevoerd op 21-05-19

Antwoord van Solvari

Beste Chris,
Bedankt voor uw positieve review over Helios Solar. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe zonnepanelen.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review