Over Helios Solar

Helios-Solar heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer installeren van PV installaties in zowel België als Nederland. Wij hebben sinds 2007 gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen en omvormers, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben.
Kijk rustig verder op onze website, dan krijgt u al een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit.

Vrijblijvend advies op maat
Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op.
U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren.
Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Kenmerken

22.600+
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2015
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (189)

Schrijf een review

H.R Niesing

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden en ontevreden.

Zeer tevreden: goed advies en uitstekende kwaliteit materialen en plaatsing.
Ontevreden: door omstandigheden en slechte communicatie duurde de plaatsing meer dan een week.

Uitgevoerd op 07-07-2020

Leon De reus

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Perfecte service, naar verwachting

S ochtends op de dag vd installatie rond 07:30 kwam een vrachtwagen de panelen leveren. De zonnepanelen waren op de dag van de afspraak keurig gemonteerd zoals eerder besproken met Marcella vd Harn, (een kundige dame die met je meedenkt en haar producten echt kent, een verkoopster die je, op basis van voorgaande, de opdracht al snel gunt!)

De mannen die ze kwamen installeren waren keurig op tijd en uiterst beleefd. Alles moest volgens hun zeggen op de mm nauwkeurig en netjes afgewerkt, daar hou ik van!!

Ook toen er een probleempje ontstond met de routing van de kabel, werd dit in keurig overleg gedaan.

Al met al een prima ervaring gehad met Helios solar.
Ik verwacht er natuurlijk in de komende 30 jaar geen gebruik van te hoeven maken maar mocht dat wel zo zijn, kom ik zeker terug bij deze partij

Uitgevoerd op 17-09-2020

Simon vv

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Conform gemaakte afspraken, netjes

Werk is netjes uitgevoerd, geen rommel achter gelaten. Er werd mee gedacht bij de installatie. Afspraken zoals gemaakt zijn nagekomen. Marcella heeft ons goed geadviseerd (ik had zelf al wat voorwerk gedaan, e.e.a. werd bevestigd door Marcella met haar kennis/kunde).

Uitgevoerd op 23-07-2020

Bekijk alle beoordelingen