Helios Solar

5/5
(180 Reviews )

Werkzaamheden

Deel dit bedrijf

Over Helios Solar

Helios-Solar heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer installeren van PV installaties in zowel België als Nederland. Wij hebben sinds 2007 gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen en omvormers, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben.
Kijk rustig verder op onze website, dan krijgt u al een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit.

Vrijblijvend advies op maat
Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op.
U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren.
Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Kenmerken

18.400+
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (180)

Schrijf een review

Peter Snijders

Zonnepanelen installeren

Keurig geinstalleerd

Niets anders dan lof voor dit bedrijf. De intake gesprekken gevoerd met Michel Uyleman zijn prima verlopen, heel veel informatie en advies gekregen, geen gepusht of opdringerigheid , allemaal heel relaxed . Op de installatie-dag zouden ze tussen 08.00-10.00 uur komen en stonden precies om 08.00 uur voor de deur.
De monteurs waren Matthijs en Henk en ze hebben goed hun best gedaan en keurig neergelegd, ruim 3 uur later was de klus geklaard. Alles keurig netjes aangesloten, helemaal volgens wens van omvormer en bekabeling.
We hopen nu op veel zonnige uurtjes

Uitgevoerd op 25-05-2020

Jaap Frederiks

Zonnepanelen installeren

Complimenten

Jan heeft ons goed geholpen en uitgelegd. Het contact met het bedrijf verliep prettig en snel. De monteurs waren gezellig en hebben hard gewerkt. De app is op de afgesproken datum opgeleverd.Goed gewerkt. Dank aan Helios Solar

Uitgevoerd op 28-04-2020

Peter Coenen

Zonnepanelen installeren

Keurig werk, alles volgens afspraak

We zijn vooraf goed en duidelijk ingelicht over de werkzaamheden. Er is vooraf duidelijk aangegeven wat er ging gebeuren en binnen welke tijdslijn. De werkzaamheden zijn vervolgens zeer netjes, snel en volgens afspraak uitgevoerd. Wij hadden vooraf nog geen ervaring met zonnepanelen, maar door de uitleg die wij van de installateurs en de medewerkers kregen, hadden wij meteen het vertrouwen om de panelen aan te schaffen. Onze panelen liggen nu ruim een week op het dak en we hebben nog geen seconde spijt van het aanschaffen en onze keuze voor Helios Solar Nederland.

Uitgevoerd op 02-05-2020

Bekijk alle beoordelingen