Helios Solar

4/5
(170 Reviews )

Werkzaamheden

Deel dit bedrijf

Over Helios Solar

Helios-Solar heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer installeren van PV installaties in zowel België als Nederland. Wij hebben sinds 2007 gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen en omvormers, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben.
Kijk rustig verder op onze website, dan krijgt u al een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit.

Vrijblijvend advies op maat
Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op.
U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren.
Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Kenmerken

15.600+
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (170)

Schrijf een review

Rob Megens

Helios Solar - top bedrijf

De advisering en daarna de offerte door Ron was perfect. Prima advies, perfecte prijs / kwaliteit.
Het contact met Helios Solar verliep soepel via Laura (administratie) en Ron (vertegenwoordiger).
De kabel werd op de dag van installatie op tijd bezorgd en de drie monteurs werkten zeer zorgvuldig en klantgericht. Ze waren goed op elkaar ingespeeld en het resultaat mag er dan ook zijn.
Op ons huizenblok van 11 huizen zijn bij vier huizen zonnepanelen geplaatst. De door Helios Solar geplaatste zonnepanelen liggen er het beste en mooiste bij. Keurig geplaatst, ballast oké en de zijkanten winddicht afgedekt. Ook de kabel door het dak is keurig afgekit. Ik ben meer dan tevreden en beveel Helios Solar dan ook graag aan.

Uitgevoerd op 10-01-2020

Rob Megens

Zeer tevreden - korte lijntjes

Ik ben zeer tevreden over het contact met Helios Solar. Het advies en de offerte van Ron waren perfect op maat en prima van prijs. Het contact met Laura verliepkort, krachtig en prima. De monteurs waren zeer klantvriendelijk / klantgericht, betrokken en zeer vakbekwaam! Kortom, ik ben meer dan tevreden en enorm blij met de keurig gelegde en afgewerkte zonnepanelen. Op ons huizenblok liggen van vier bedrijven zonnepanelen maar die van Helios Solar liggen er het netst en het beste bij. De ballast prima geplaatst en de zijkanten keurig afgewerkt tegen windinvloeden. Een absolute aanrader!

Uitgevoerd op 10-01-2020

Roger Wibier

Zonnepanelen installeren

Geweldig advies en uitvoering !

Met dank aan de adviseur Michel Uyleman. Uitstekend geïnformeerd. Wat zijn de voordelen/nadelen, waar moeten we op letten, top service. Vervolgens dank aan Kenny, Kelvin, Henk en Mathijs voor de zorgvuldige manier installatie en de prettige en eerlijke samenwerking.

Uitgevoerd op 20-12-2019

Bekijk alle beoordelingen