Helios Solar
110 8.6 10 110
8,6

"Echte profs aan tafel en op het dak"

110 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.6
Service
8.8
Afspraken
8.5

Helios Solar

Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur

Helios-Solar heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer installeren van PV installaties in zowel België als Nederland. Wij hebben sinds 2007 gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen en omvormers, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben.
Kijk rustig verder op onze website, dan krijgt u al een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit.

Vrijblijvend advies op maat
Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op.
U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren.
Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

110 beoordelingen

Uitgevoerd op 16-01-19 door:

Helios Solar

9.3 10
9,3

Zonnepanelen

Hele traject prima gedaan: Pluim !!

Aanbeveling:
Het advies was super, niet opdringerig (zoals anderen) en echt antwoord op alle vragen. Vervolg was ook prima, met heldere foto's, uitleg en offerte. Verdere afhandeling, installatie en contacten b.v. rondom inrichten monitoring app ook allemaal prima en snel. Ze gaan me nog helpen met de BTW teruggave, dus helemaal top ! Ik zou Helios Solar zeker aanbevelen voor advies en goed prijs-/kwaliteitverhouding.

Uitgevoerd op 26-10-18 door:

Helios Solar

7.7 10
7,7

Zonnepanelen

Nauwkeurig, maar te vroeg

Aanbeveling:
De installateurs waren professioneel en vriendelijk. De medewerker van de planning had de verkeerde tijd doorgegeven. De installateurs zouden om 12.00 uur komen, maar stonden om 8.00 uur voor de deur. (dit was de oorspronkelijke tijd)

Uitgevoerd op 01-11-18 door:

Helios Solar

8 10
8

Zonnepanelen

.

Aanbeveling:
Goede montage door ervaren monteur

Uitgevoerd op 30-10-18 door:

Helios Solar

9.3 10
9,3

Zonnepanelen

Prima

Aanbeveling:
Goed advies, goede communicatie, ondanks slecht weer toch goed werk geleverd. Top!

Uitgevoerd op 24-10-18 door:

Helios Solar

9.7 10
9,7

Zonnepanelen

Kwalitatief goed werk afgeleverd.

Aanbeveling:
Professioneel en secuur advies door Jorn, deze heeft de gehele situatie ter plaatse bekeken en alle bestaande mogelijkheden met mij doorgesproken.
Na een foute informatie mijnerzijds zijn na het tekenen van de overeenkomst zonder problemen nog aanpassingen gerealiseerd. Personeel die de installatie kwam plaatsen was punctueel op de afgesproken tijd aanwezig en heeft op zeer professionele en klantvriendelijke wijze de werkzaamheden uitgevoerd.

Uitgevoerd op 08-10-18 door:

Helios Solar

7.7 10
7,7

Zonnepanelen

Denken goed mee met de klant.

Aanbeveling:
Installatie ging niet vlekkeloos, is wel snel hersteld. Ze denken goed mee en kunnen improviseren als dat nodig is. Nu nog te vroeg voor een eindoordeel: worden de beloftes over de prestatie van de panelen waargemaakt? Voor nu: het staat op zijn plek en functioneert zoals het hoort.

Uitgevoerd op 24-09-18 door:

Helios Solar

8 10
8

Zonnepanelen

tevreden

Aanbeveling:
Correcte ter zake kundige monteurs, netjes opgeleverd en de nodige uitleg gekregen.

Uitgevoerd op 09-10-18 door:

Helios Solar

9.3 10
9,3

Zonnepanelen

Snel en netjes

Aanbeveling:
goed advies en professionele monteur

2 projecten

Plat dak met 320WP Polykristallijn
Plat dak met 320WP Polykristallijn
Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

1 werkzaamheid

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!