Loading...

Over Helios Solar BV

Helios Solar is al jaren lang de kwalitatieve partner voor uw zonnepaneelproject:
Vanaf het eerste moment richten wij ons zowel intern als extern op kwaliteit. We werken samen met gerenommeerde A-merken die het rendement van uw investering waarborgen. En we werken door heel Nederland met gekwalificeerde installateurs, zodat u verzekerd bent van zorg en kunde. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer, zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben. Voor een advies op maat kunt u een beroep doen op onze lokale adviseurs.

Vrijblijvend advies op maat:
Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op.
U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren.
Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Wij staan voor u klaar!
Neem contact op via info@helios-solar.nl of bel ons op 076-2010008.

Kenmerken

26.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2007
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (231)

Schrijf een review

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Van a tot z alles perfect geregeld!

Vanaf het begin alles perfect geregeld ! Je wordt duidelijk begeleid met het aanmelden voor teruggave aan energieverstrekker en btw teruggave is ook een fluitje van een cent. Monteurs zeer netjes en beleefd, in overleg nog gekeken of bekabeling binnen door kon maar was niet mogelijk. Buitenom zeer netjes weggewerkt, nagenoeg niet zichtbaar achter regenpijp en ook op onze hoekwoningop het dak ook niets meer zichtbaar. Klachten welke ik lees over de log in welke lang zou duren alvorens deze verstrekt is heb ik niet meegemaakt. Dezelde dag na de restbetaling kreeg ik al een log in toegestuurd.
Bij de aanvang van monteren is klaarblijkelijk vergeten een meterkast te bestellen de monteur heeft ervoor gezorgd dat het systeem in dd oude situatie werkte. Meterkast is 1 dag later met spoed geleverd en door monteur Ali dezelfde dag tot in de avonduren nog gemonteerd. Aan kennissen Helios geadviseerd en hopelijk krijgen zij dezelfde ervaring.

Uitgevoerd op 13-06-2022

Jack

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

werk was prima uitgevoerd.

De monteurs waren optijd en het werk werd netjes uitgevoerd.
Rommel en verpakking werd opgeruimd en meegenomen.

Uitgevoerd op 05-05-2022

Sabine

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Mooi advies van een kundige werknemer. Panelen netjes geleverd en gelegd. Wij zijn blij

Uitgevoerd op 14-04-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Helios Solar BV