Helios Solar
102 8.6 10 102
8,6

"Echte profs aan tafel en op het dak"

102 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.6
Service
8.8
Afspraken
8.4

Helios Solar

Bredaseweg 185
4872 LA Etten-Leur

Helios-Solar heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer installeren van PV installaties in zowel België als Nederland. Wij hebben sinds 2007 gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen en omvormers, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben.
Kijk rustig verder op onze website, dan krijgt u al een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit.

Vrijblijvend advies op maat
Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op.
U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren.
Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

102 beoordelingen

Uitgevoerd op 15-08-18 door:

Helios Solar

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Goed advies, komen afspraken na.

Aanbeveling:
Betrouwbaar en gedegen

Uitgevoerd op 11-09-18 door:

Helios Solar

9 10
9

Zonnepanelen

Absoluut top in alle aspecten

Aanbeveling:
Zowel bij gesprek met vertegenwoordiger Marcel werd ik adequaat geholpen. Hij en ook medewerkers van kantoor dachten zowel voor als na de opdracht mee. Via de planning was het zelfs mogelijk om een week later al te plaatsen en ook bij de plaatsing werd door de installateur voortreffelijk meegedacht en echt goed werk afgeleverd.

Uitgevoerd op 25-04-20 door:

Helios Solar

9.7 10
9,7

komen afspraken na

Aanbeveling:
eerste gesprek met adviseur Marcel gaf ons al direct goed gevoel; had verstand van zaken en zeer snel de offerte (die er professioneel uitzag) in huis. Na meerdere gesprekken gevoerd te hebben met meerdere bedrijven toch besloten in zee te gaan met Helios Solar. Vandaag is de installatie naar volle tevredenheid uitgevoerd en zelfs de app is ge:installeerd om de panelen te kunnen monitoren,,,alleen nog wachten op inloggegevens maar komen binnen enkele dagen. Nu maar hopen op mooi weer zodat we volop kunnen genieten

Uitgevoerd op 16-04-18 door:

Helios Solar

9 10
9

Zonnepanelen

Wij zijn zeer tevreden.

Aanbeveling:
Vooraf hebben we goed advies gekregen en omdat we vroeg gepland hadden en in de tussentijd er nieuwe panelen waren ontwikkeld mochten we zonder extra kosten die nieuwe panelen laten plaatsen.
Dit kwam uit de mensen van Helios Solar zelf, een prachtig aanbod.
De panelen waren snel en mooi geplaatst. daarna korte uitleg.

Uitgevoerd op 20-04-18 door:

Helios Solar

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
Medewerkers zijn zeer kundig, werkzaam, vriendelijk en correct.

Uitgevoerd op 19-08-18 door:

Helios Solar

3 10
3

Zonnepanelen

Levertijd niet acceptabel !!

Aanbeveling:
Maar liefst 12 weken levertijd door interne problemen !!

Uitgevoerd op 22-03-18 door:

Helios Solar

8 10
8

Zonnepanelen

Tevreden over het geleverde werk!

Aanbeveling:
Goede voorlichting en 2 keer bezoek aan huis.
Veel moeite gedaan om de stroomkabel niet zichtbaar buitenshuis aan te sluiten.

Uitgevoerd op 10-04-18 door:

Helios Solar

8.3 10
8,3

Zonnepanelen

keurig bedrijf

Aanbeveling:
Duidelijke voorlichting, montage netjes uitgevoerd, vriendelijke monteurs, 1 klein minpuntje was de communicatie van de schouwmonteur.

2 projecten

Bekijk project
Bekijk project

1 werkzaamheid

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!