Loading...

Over Helios Solar BV

Helios Solar is al jaren lang de kwalitatieve partner voor uw zonnepaneelproject:
Vanaf het eerste moment richten wij ons zowel intern als extern op kwaliteit. We werken samen met gerenommeerde A-merken die het rendement van uw investering waarborgen. En we werken door heel Nederland met gekwalificeerde installateurs, zodat u verzekerd bent van zorg en kunde. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer, zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben. Voor een advies op maat kunt u een beroep doen op onze lokale adviseurs.

Vrijblijvend advies op maat:
Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op.
U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren.
Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Wij staan voor u klaar!
Neem contact op via info@helios-solar.nl of bel ons op 076-2010008.

Kenmerken

25.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2007
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (224)

Schrijf een review

Edith

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Heel tevreden, zorgvuldig gewerkt

Ik was heel blij dat in de periode dat ik mij oriënteerde op zonnepanelen Alain Yourdi langs kwam om mij te adviseren, over de soort en plaatsing van de panelen. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven die meteen een offerte stuurden, zonder dat ik kon zien of dat voor mij de juiste keuze zou zijn.

Uitgevoerd op 12-10-2021

Daan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Meeeer dan tevreden!!!

Duidelijk, transparant en ze bieden je de beste oplossing voor jouw situatie (althans zoals wij het ervaren hebben)! Wij hebben hier een kwaliteitsinstallatie. Niet de goedkoopste, maar ik denk wel de beste keus! Natuurlijk veel onderzoek gedaan, maar kwam elke keer bij ze terug! Ze hebben bijna het halve erf voorzien van PV installaties. Fijne mensen zijn het, niet opdringerig, luisteren erg goed naar je en kunnen het helder overbrengen. Het bedrijf dat de installatie komt installeren gaan door tot het klaar is en komen fluitend om half 9 het dak af..echt geweldig!! Dit is echt een voorbeeld voor andere bedrijven!

Uitgevoerd op 20-09-2021

Hans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Ondanks ons afwijkende dak zijn de zonnepanelen keurig op tijd geleverd. De afspraken die waren gemaakt zijn nagekomen en Pieter heeft ons uitstekend advies gegeven.

Uitgevoerd op 22-09-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Helios Solar BV