Over Helios Solar

Helios-Solar heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer installeren van PV installaties in zowel België als Nederland. Wij hebben sinds 2007 gekozen voor erkende leveranciers van zonnepanelen en omvormers, zodat u als consument zoveel mogelijk zekerheid heeft over uw investering. We plaatsen de zonnepanelen in eigen beheer zodat we het gehele proces van advies tot en met installatie in eigen hand hebben.
Kijk rustig verder op onze website, dan krijgt u al een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar altijd met één uitgangspunt, kwaliteit.

Vrijblijvend advies op maat
Wanneer u nadenkt over de aanschaf van een PV installatie, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type panelen en omvormers, maar ook de manier waarop het geïnstalleerd wordt. Wij leveren vaak op maat gemaakte installaties op.
U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak, geïntegreerde daksystemen of de mogelijkheid om verschillende type panelen te combineren.
Een degelijk professioneel advies is belangrijk zodat u als klant weet met wie u zaken doet, maar ook om eventueel nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Wij maken altijd een vrijblijvende afspraak voor een advies op maat. Vanuit daar werken we één of meerdere opties voor u uit en bespreken we wat het beste past bij uw situatie en wensen.

Kenmerken

20.600+
aanvragen behandeld
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (184)

Schrijf een review

Cees van Dijk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Duidelijke offerte goed voorglicht

De monteurs voor het plaatsen van de zeven zonnepanelen kwamen op de afgesproken tijd en hebben alles netjes gemonteerd en werkend opgeleverd. De wifi antenne was niet meegeleverd met de omvormer maar dat was na een week snel opgelost en nu wekt de app waar je kan zien wat er aan energie wordt opgewekt.
Ben zeer tevreden. Alles voor een goede prijs.

Uitgevoerd op 17-07-2020

Ronald Ketellapper

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zorgvuldig en effectief gewerkt.

Veel tijd genomen om vragen te beantwoorden en toelichting te geven. Professionele personen vooral de electrische installateur

Uitgevoerd op 15-07-2020

Jacco Nieuwelink

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Elke afspraak is nagekomen!

Goes advies, ruimte voor onderhandelen als je specifieke wensen hebt. Werk is in een halve dag uitgevoerd. Snel, vakkundig en professioneel.

Uitgevoerd op 25-06-2020

Bekijk alle beoordelingen