Reviews (2)

Aanbevolen door klant

Vakkundig en communicatief; prima!

Een aantal zonnepanelen geplaatst en de groepenkast vervangen. Prima afstemming vooraf en goed doorvertaald in een opdracht.
De plaatsing van de zonnepanelen en groepenkast is ook volgens plan gedaan; alles netjes in een halve dag geplaatst door vakkundige medewerkers. Prima ondersteuning bij aanmelden bij energieleverancier.
Prijs-kwaliteitverhouding is goed en het bedrijf wekt een solide en betrouwbare indruk.
Ik raad Hoogendoorn elektrotechniek dan ook van harte aan.

Uitgevoerd op 19-07-2021

Raymond

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en klantvriendelijk.

Wij hebben uitgebreid advies gekregen. Zowel bij ons thuis als via een aantal telefonische gesprekken. Ik heb verschillende offertes gekregen met verschillende opties en mogelijkheden, toegepast op onze situatie, zodat ik goed kon vergelijken en een weloverwogen keuze kon maken. Daarnaast was de prijs scherp t.o.v. andere aanbieders. Ik vind het prettig dat een dergelijke installatie is geinstalleerd door een elektotechnisch bedrijf dat ook in de buurt is gevestigd en de mogelijkheid bied om ondersteuning te bieden indien mogelijk. Ik moest langer wachten op de installatie dan tijdens de offertefase werd geschat, maar ik wacht liever iets langer op een goede installatie dan dat het als een haastklus wordt gedaan. Daadwerkelijke installatie verliep goed en de medewerkers namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Bovendien zijn mijn aanwijzingen t.o.v. het huis en plaatsing goed opgevolgd.

Uitgevoerd op 26-06-2017

Hoogendoorn Elektrotechniek / Hoogendoorn Solar

Locaties

  • Hazerswoude-Dorp

    Belgiëlaan 10
    2391PE Hazerswoude-Dorp

Deel dit bedrijf