Reviews (1080)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Van intake tot installatie een prettige ervaring

Bij de intake werd goed de tijd genomen om alle vragen en wensen door te nemen. Na afloop lag er een leg plan en binnen 1 dag hadden we een gedetailleerde offerte in huis. Helaas moesten we lang wachten op de installatie na opdrachtverlening maar dat is op dit moment gewoon de markt.
Installatie is keurig gedaan en hoewel ze later moesten beginnen door files en ongelukken op de weg hebben de mannen doorgewerkt tot het af was.

Uitgevoerd op 20-05-2022

Aanbevolen door klant

Precisiewerk door Zonnefabriek

Alle fasen van dit panelen project zijn exact volgens de planning verlopen.

Een hele mooie PV installatie met een hoog vermogen als resultaat.
Dit was het tweede project dat door Zonnefabriek bij ons is gerealiseerd.

Uitgevoerd op 20-05-2022

Aanbevolen door klant

Competent and honest

I had really good experience with Zonnefabriek, both in the first visit and at the installation. Nice people, focused on the client needs and questions, but also basing their answers in experience. I had a clear idea what they will install and why, everything was calculated and shown to me. At the installation they investigated best way to install and discussed with me possible solutions.
The only minus was the backoffice, i was told 10 to 12 weeks to installation, but I had to chase them to make the installation appointment and in the end it took about 16 weeks

Uitgevoerd op 19-05-2022

Jakob Van der Meulen

Aanbevolen door klant

Goede voorlichting, vriendelijk contact en kundige mensen

Bovenstaande beschrijft het gevoel al goed denk ik.
Enige kritiekpuntjes (meer ter verbetering):

Email zijn soms lang en onoverzichtelijk door klein font en lange zinnen.

Heel veel inloggegevens voor heel veel websites: een overzichtje zou mooi zijn: wat doe ik bij wie?

Overall gevoel was goed, persoonlijk en kundige mensen die het leuk lijken te vinden wat ze doen en ik beveel jullie van harte aan.

Uitgevoerd op 17-05-2022

Aanbevolen door klant

Prettig communicatie, komen afspraken na, keurige installatie

Prima communicatie en installatie

Uitgevoerd op 17-05-2022

Merlijn Janssen

Aanbevolen door klant

Snelle, nette installatie

Duidelijke uitleg door vertegenwoordiger. Snelle, nette installatie op een plek waar een concurrent zei dat er geen plaats voor was.

Uitgevoerd op 17-05-2022

Aanbevolen door klant

Super

Van begin tot einde goedlopend proces. Nette duidelijke offerte. Goedlopende communicatie, waarbij tijdig een duidelijke planning wordt afgegeven. Instructies worden verzonden voor BTW teruggaaf, apps die je moet downloaden, aanvragen bij netbeheerder. Zonnepanelen op tijd geleverd, netjes geinstalleerd, vriendelijke installateurs die e.a. snel in order hebben gebracht zonder problemen. Waren er maar meer van dit soort bedrijven. Gewoon super!

Uitgevoerd op 16-05-2022

Vincent

Aanbevolen door klant

Alles van A tot Z goed geregeld

Vanaf het bezoek van de adviseur tot het plaatsen van de panelen is alles netjes en goed verlopen. Goeie communicatie tijdens het traject en dag van plaatsing is ook helemaal goed gegaan om de panelen netjes op het dak te monteren!

Uitgevoerd op 12-05-2022

Huurdezon
Offerte aanvragen

Locaties

  • Amsterdam

    Daniël Goedkoopstraat 23A
    1096BD Amsterdam

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Huurdezon

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Huurdezon door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten