Reviews (983)

Schrijf een review

Vincent

Aanbevolen door klant

Professioneel en prettig in alles

in de aanloop naar en na de installatie aangenaam en snel in alle contacten, vakkundige installatie van de zonnepaneken,

Uitgevoerd op 25-10-2021

Janneke van Bemmel

Aanbevolen door klant

Zeer klantvriendelijk met duidelijke uitleg

Mijn ervaring met de zonnefabriek is goed. Het hele proces is duidelijk, op vragen kreeg ik direct antwoord en het is zelfs sneller gegaan dan eerst was verteld. Van het begin tot het eind prettige mensen en we zijn zeer tevreden met de zonnepanelen, die vanaf dag 1 (bewolkt en regen) al opbrengst hadden.

Uitgevoerd op 25-10-2021

Aanbevolen door klant

Goede en betrouwbare partner in streven naar eigen zonnefabriek

Informatieverstrekking, offerte, planning en schouw verliepen erg soepel en prettig. Installatie door Zonnefabriek verliep in fases door verkeerde levering van verschillend formaat van onderstel en zonnepanelen door aanleverend fabrikant.

Problemen werden echter keurig, snel en adequaat opgelost. Het gaat er niet om dat er iets fout gaat, maar hoe je het oplost.
Ben hierdoor toch een zeer tevreden klant.

Dank je wel Zonnefabriek ;-)

Uitgevoerd op 20-10-2021

Aanbevolen door klant

Professioneel, correct en vriendelijk

Het contact met alle medewerkers/sters, was buitengewoon professioneel, correct en vriendelijk! Wij zijn zeer tevreden over hoe het proces is gegaan en over het uiteindelijke resultaat.

Het bedrijf De Zonnefabriek komt op ons vertrouwenwekkend over en zullen wij dan ook aanbevelen in daarvoor in aanmerking komende gevallen.

Uitgevoerd op 20-10-2021

Aanbevolen door klant

Professioneel team.

Zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden.

Uitgevoerd op 20-10-2021

Sanne Jolien

Aanbevolen door klant

Geweldig

Vriendelijke mensen, snel geplaatst. Duidelijke uitleg

Uitgevoerd op 20-10-2021

Mayke de Jong

Aanbevolen door klant

Duidelijke informatie vooraf, en een vlotte en efficiente plaatsing van de panelen.

Ik heb van begin tot eind goede ervaringen gehad met de Zonnefabriek. Voordat ik de panelen liet plaatsen heb ik eerst, na uitvoerig overleg, de isolatie van mijn huis verbeterd. De plaatsing, driekwart jaar later, verliep gesmeerd, en werd uitgevoerd door prettige en behulpzame werklieden. Verder kan ik mij ook goed vinden in de doelstellingen van dit bedrijf.

Uitgevoerd op 19-10-2021

Aanbevolen door klant

Plezierige groep monteurs die doen wat er beloofd is

Mooi op tijd, volgens planning en prima sfeer.
Ziet er prima uit. kortom : vakwerk door vaklui

Uitgevoerd op 14-10-2021

Huurdezon
Huurdezon
Offerte aanvragen

Locaties

  • Amsterdam

    Daniël Goedkoopstraat 23A
    1096BD Amsterdam

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Huurdezon

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Huurdezon door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten