Ice Energy B.V.
5 9.1 10 5
9,1
Prijs/kwaliteit
9.0
Service
9.2
Afspraken
9.2

Ice Energy B.V.

Mauritslaan 3C
3454 XP De Meern

Onze visie
Hierbij bij Ice geloven wij er in dat werk een belangrijke rol kan vervullen in de samenleving en de zingeving voor een mens. Een bedrijf heeft dan ook niet enkel alleen als doel om geld te verdienen. Hoewel van essentieel belang is het slechts een middel om andere doelen te bereiken. Hieronder zie je vier belangrijke pijlers waarop onze visie op de werk en de rol van een organisatie in de samenleving is baseert.

Al bij een eerste schouwing van uw woning of bedrijfspand kunnen wij met scherpe en deskundige ogen mogelijkheden en beperkingen analyseren. Geen gebouw is hetzelfde, altijd zijn er kleine, o zo belangrijke extra’s nodig om te garanderen dat u succesvol en duurzaam energie van de zon terugwint.

Plaatsen van zonnepanelen is zo veel meer dan montage. Het heeft te voldoen aan strenge Europese kwaliteitseisen. De toepassingen aan en op uw woning of bedrijfspand moeten de tand des tijds kunnen doorstaan.

5 beoordelingen

Uitgevoerd op 15-01-19 door:

Ice Energy B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren

Meer dan verwacht!

Aanbeveling:
Erg deskundig advies van ICE Energy en perfecte installatie in maart 3018 Belangrijk voor mij was dat er in de aanbesteding niet meer is beloofd maar juist voorzichtig De voorspelling was dat mijn 13 panels 3400 kWh zouden opleveren maar het werden er 4850! Op jaarbasis natuurlijk was het een bijzonder zonnig jaar maar dan nog is 40 procent meer bijzonder goed nieuws want deskundigen gaven 15 tot 20 meeropbrengst door voor 2018 tov een normaal jaar !

Uitgevoerd op 08-01-19 door:

Ice Energy B.V.

10 10
10

Zonnepanelen installeren (particulier)

Laat de zon nu maar schijnen.

Aanbeveling:
Afgelopen week is de installatie van onze zonnepanelen gedaan, en wil mijn complimenten maken over Ice Energy. Ik heb 5 aanbieders van zonnepanelen offerte laten uitbrengen. Sam heeft bij de schouwing en daarna met zijn passende offerte en de heldere wijze van communiceren de doorslag gegeven. Een week later na akkoord van de offerte lagen de panelen al op het dak. De monteurs waren zeer beleefd en uiterst ter zake kundig, en hebben ondanks de regen en sneeuw de panelen goed en mooi geplaatst op het dak, geheel volgens planning en afspraak. Ik vind het geheel er industrieel uitzien, en het lijkt echt op een kleine energiecentrale. De installatie is boven verwachting geworden, en ik beveel Ice Energy dan ook zeker aan.

Uitgevoerd op 21-06-18 door:

Ice Energy B.V.

8.7 10
8,7

Zonnepanelen installeren (particulier)

Zeer goede ervaring.

Aanbeveling:
In juni 2018 zonnepanelen laten plaatsen door ICE Energy. Goed verlopen offerte traject, samen met enkele buren. Sam Kuiper bleek erg goed mee te denken en was ook communicatief goed. Na het geven van de opdracht ook snelle levering en plaatsing. Monteurs waren keurige mensen die leken te weten waar ze mee bezig waren. Ze hebben geen rommel gemaakt, geen afval achtergelaten en ze gingen niet weg voordat ze gecontroleerd hadden dat alles goed werkte.

Uitgevoerd op 17-09-17 door:

Ice Energy B.V.

10 10
10

Zonnepanelen installeren

Aftersales is goed zeker aanbevolen

Aanbeveling:
Na eerste contact met Sam was voor ons duidelijk dat we met hem in zee wilde gaan. Het team van Ice Energy zijn we tevreden over hoe ze hebben geïnstalleerd. Aftersales is goed, hebben nu een uitzonderlijk aantal hoge dagopbrengsten en deze werden direct geannaliseerd waarna een melding is gemaakt bij SolarEdge.

Uitgevoerd op 27-02-18 door:

Ice Energy B.V.

8 10
8

Zonnepanelen installeren

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling:
Ice Energy is een jong bedrijf waar enthousiaste mensen werken. Hoewel er een inschattingsfout is gemaakt wat betreft installatie van de grondkabel heeft Ice Energy deze meer dan goed gemaakt. De producten die geleverd zijn werken prima. Goede prijs/kwaliteit verhouding. De service en communicatie zijn super. Vriendelijke mensen die handelen vanuit waarden/principes en niet alleen uit zijn op winst. Het is een bedrijf dat mijn vertrouwen heeft waargemaakt en daarom kan ik het van harte aanbevelen.

3 werkzaamheden

Zonnepanelen installeren
Zonnepanelen installeren
Zonnepanelen installeren

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Zonnepanelen installeren (particulier)
Zonnepanelen installeren (particulier)
Zonnepanelen installeren (particulier)

Wek je eigen energie op

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Gezien de voordelen is dat ook niet zo gek, je kunt namelijk veel geld besparen met zonnepanelen. In 20 jaar tijd kunnen de besparingen oplopen tot wel €16.000!

Zonnepanelen aanschaffen

Het laten plaatsen van zonnepanelen kan erg duur zijn. De laatste jaren zijn de investeringskosten echter flink gedaald. De opbrengst van de zonnepanelen is daarentegen hoger geworden. Hierdoor is de terugverdientijd een stuk korter vergeleken met enkele jaren geleden. 

Btw terugvragen

Zonnepanelen zijn van zichzelf al een interessante investering, maar door de btw teruggave is het nog aantrekkelijker om te investeren in zonnepanelen. Met de btw-teruggave kan je honderden euro's van je investering terugkrijgen. Het komt neer op €800 bij aanschaf van 10 panelen!

Gratis offertes aanvragen

Ben je benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen opleveren? Door gratis offertes aan te vragen kom je in contact met maximaal 5 bedrijven zodat je meerdere aanbieders kunt vergelijken.

Tip: laat je als particulier je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Je maakt dan kans op €250 korting op je panelen als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Zonnepanelen installeren (zakelijk)
Zonnepanelen installeren (zakelijk)
Zonnepanelen installeren (zakelijk)

Zonnepanelen op je bedrijf: directe winst!

Zonnepanelen worden steeds populairder. Niet alleen voor particulieren zijn zonnepanelen interessant, ook zakelijk zijn zonnepanelen een slimme investering. Door het grote oppervlakte van veel bedrijfspanden kun je vaak veel zonnepanelen kwijt, waardoor je een groot deel van je energieverbruik zelf kunt opwekken.

Zakelijk investeren in zonnepanelen

Door zonnepanelen te laten installeren bespaar je maandelijks op de energiekosten van je bedrijf. De vaste lasten van je bedrijf gaan hierdoor sterk omlaag. Daarnaast draagt het bij aan het groene imago van je bedrijf om bezig te zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Gratis offertes aanvragen

Wil je zakelijk zonnepanelen aanschaffen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met maximaal 5 bedrijven die je verder kunnen helpen!