Ice Energy B.V.

9.1 (5 reviews )

Werkzaamheden

Deel dit bedrijf

Over Ice Energy B.V.

Onze visie Hierbij bij Ice geloven wij er in dat werk een belangrijke rol kan vervullen in de samenleving en de zingeving voor een mens. Een bedrijf heeft dan ook niet enkel alleen als doel om geld te verdienen. Hoewel van essentieel belang is het slechts een middel om andere doelen te bereiken. Hieronder zie je vier belangrijke pijlers waarop onze visie op de werk en de rol van een organisatie in de samenleving is baseert. Al bij een eerste schouwing van uw woning of bedrijfspand kunnen wij met scherpe en deskundige ogen mogelijkheden en beperkingen analyseren. Geen gebouw is hetzelfde, altijd zijn er kleine, o zo belangrijke extra’s nodig om te garanderen dat u succesvol en duurzaam energie van de zon terugwint. Plaatsen van zonnepanelen is zo veel meer dan montage. Het heeft te voldoen aan strenge Europese kwaliteitseisen. De toepassingen aan en op uw woning of bedrijfspand moeten de tand des tijds kunnen doorstaan.

reviews (5)

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Meer dan verwacht!

Erg deskundig advies van ICE Energy en perfecte installatie in maart 3018 Belangrijk voor mij was dat er in de aanbesteding niet meer is beloofd maar juist voorzichtig De voorspelling was dat mijn 13 panels 3400 kWh zouden opleveren maar het werden er 4850! Op jaarbasis natuurlijk was het een bijzonder zonnig jaar maar dan nog is 40 procent meer bijzonder goed nieuws want deskundigen gaven 15 tot 20 meeropbrengst door voor 2018 tov een normaal jaar !

Uitgevoerd op 15-01-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Laat de zon nu maar schijnen.

Afgelopen week is de installatie van onze zonnepanelen gedaan, en wil mijn complimenten maken over Ice Energy. Ik heb 5 aanbieders van zonnepanelen offerte laten uitbrengen. Sam heeft bij de schouwing en daarna met zijn passende offerte en de heldere wijze van communiceren de doorslag gegeven. Een week later na akkoord van de offerte lagen de panelen al op het dak. De monteurs waren zeer beleefd en uiterst ter zake kundig, en hebben ondanks de regen en sneeuw de panelen goed en mooi geplaatst op het dak, geheel volgens planning en afspraak. Ik vind het geheel er industrieel uitzien, en het lijkt echt op een kleine energiecentrale. De installatie is boven verwachting geworden, en ik beveel Ice Energy dan ook zeker aan.

Uitgevoerd op 08-01-19

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Zeer goede ervaring.

In juni 2018 zonnepanelen laten plaatsen door ICE Energy. Goed verlopen offerte traject, samen met enkele buren. Sam Kuiper bleek erg goed mee te denken en was ook communicatief goed. Na het geven van de opdracht ook snelle levering en plaatsing. Monteurs waren keurige mensen die leken te weten waar ze mee bezig waren. Ze hebben geen rommel gemaakt, geen afval achtergelaten en ze gingen niet weg voordat ze gecontroleerd hadden dat alles goed werkte.

Uitgevoerd op 21-06-18

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review