Loading...

Over Instalzon

Instalzon is een onafhankelijk energieadvies bureau met eigen installatieafdeling. Instalzon werkt vanuit een brede kennis op het gebied van energie verduurzaming waarin wij objectief advies geven en kennis delen met onze klanten.

Instalzon heeft een brede kennis op het gebied van:
Zonnepanelen - Warmtepompen - Zonneboilers - Laadpalen - Thuisbatterij - Opslag systemen bedrijven

Centraal staat dat ten alle tijden een stuk maatwerk wordt gepresenteerd naar onze klanten en waar u ook echt iets aan heeft.
We geloven vanuit Instalzon dan ook in langere termijn waarin we objectief advies geven een eigen installatie team hebben en een hoge servicegraad naar de klant bieden. Bij Instalzon zijn wij pas tevreden wanneer u dit ook bent.

Een advies waarmee wordt gekeken naar wat de klant voor ogen heeft maar ook wat werkelijk nodig is om doelstellingen en wensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen. M.a.w. het moet u als klant wel opleveren wat u voor ogen heeft en moet er lang en fijn plezier van worden beleefd inzake uw wensen en ideeen.

Op het gebied van verduurzaming is elke situatie verschillend en zijn ook wensen van klanten verschillend. Met een gedegen advies waarbij we niet alleen kijken naar de mogelijkheden maar ook uw wensen ten goede trouw tot ons nemen gaat Instalzon aan de slag en krijgt u vrijblijvend een stuk maatwerk waarin we alles samenvatten en vooral achter ons advies staan omdat we daar ten alle tijden over nadenken.

Veel verkoopbureaus handelen vooral naar de eigen portemonnee. Middels onze werkwijze als adviesbureau staat de klant pas echt centraal, zijn onze offertes duidelijk, is de kwaliteit gewaarborgd en hanteren we zeer vriendelijke prijzen naar onze klanten. En natuurlijk een hoge service.

Instalzon is gecertificeerd op alle verduuzaming niveaus en werkt volgens de installatiemaatstaven zoals dit is verplicht. We werken veilig en netjes.

Met vriendelijke groeten,

Ronald Jonas | Uw adviseur

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2010
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven