Loading...

Over Iso Expert

We zijn nieuw. Net begonnen. Maar dat betekent niet dat wij het niet beter weten dan de rest van de wereld. Isoleren is een vak. Een vak dat vraagt – zo niet schreeuwt – om knowhow en expertise. Vakmanschap is wat ons onderscheidt van anderen. Bij ons draait het om de inhoud. Om kwaliteit in plaats van kwantiteit. Onze jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan bij grote(re) isolatiebedrijven, maar vooral ook onze overtuiging dat het altijd beter kan, maakt ons een gedegen gesprekspartner, adviseur en uitvoerder. Onze toegevoegde waarde resulteert in een meerwaarde. In alles. In effectiviteit, efficiency en rendement.
We weten dat energiewaardes alles bepalend zijn. Met Iso-Expert is elke norm dan ook haalbaar, met de wetenschap dat dit ook nooit meer verandert. Als we iets doen, doen we het beter. Iedere keer weer, want net als de rest van de wereld, willen wij vooruit.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

Schrijf een review

G.J

Spouwmuur isoleren

Alles volgens afspraak uitgevoerd.

Goed advies gekregen ,afspraken worden nagekomen.Nette uitvoering door prettig personeel.
Kortom : een tevreden klant!

Uitgevoerd op 23-11-2020

Henny

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

goed advies, correcte uitvoering

Goed advies betreffende keuze isolatiemateriaal. Gemaakte afspraken werden conform uitgevoerd. Nette afhandeling, prettig personeel. .

Uitgevoerd op 09-09-2020

Vraag offerte aan bij Iso Expert