Reviews (309)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Ook een NEE kan een heel goed en eerlijk advies zijn

Na het maken van een afspraak met het hoofdkantoor was de adviseur (Rob Spierings) binnen een paar dagen bij ons huis. Helaas hebben we een oud huis met veel dikke muren met voorzetwanden dus heeft na-isoleren niet veel zin. Op meerdere plaatsen is een gaatje geboord om met een camera in de spouw te kijken en daarna was de conclusie helder: NEE, niet doen! En ondanks deze NEE kregen we ook nog veel advies voor onze toekomstige verbouwing. Echt een specialistisch bedrijf dus een aanrader!

Uitgevoerd op 11-10-2021

Aanbevolen door klant

Goed contact en eerlijke beoordeling

Woensdag 6-10-2021 is jullie adviseur Theo Smits bij ons geweest voor advies voor spouwmuur isolatie
Na grondig onderzoek kregen wij het advies om af te zien van deze isolatie omdat er te weinig ruimte was om te isoleren.
Wij hebben zijn eerlijke advies zeer op prijs gesteld.

Uitgevoerd op 08-10-2021

Charlotte

Aanbevolen door klant

Eerlijk advies

Vandaag is Johan vd Ven bij ons geweest, en helaas geen zaken met hem kunnen doen vanwege ons open hetelucht systeem ivm de vloerisolatie.
Een hele eerlijke en deskundige man, die ons ook vertelde dat bij spuiten vd spouwisolatie nog niet nodig is.
Mocht dit toch ooit nodig zijn, kiezen wij zeker naar isolatie.com, goed gesprek gehad, eerlijk en oprecht advies meedenkend met de klant! Ik zeg "super!"

Uitgevoerd op 04-10-2021

Aanbevolen door klant

Super service!

Onlangs hebben ze bij ons de muren geïsoleerd. Zijn zeer tevreden over de service.

Klantvriendelijke en snelle service aan de telefoon/mail, medewerkers hebben alles perfect uitgevoerd en netjes achtergelaten. Zeer tevreden over Isolatie.com!

Uitgevoerd op 23-09-2021

Aanbevolen door klant

Van begin tot einde in de puntjes verzorgd

Bij binnenkomst van de adviseur gelijk een goed gevoel na een praatje wat onze wensen waren is de adviseur zelf de kruipruimte ingegaan om te kijken welke werkzaamheden verricht moesten worden.

Na een heldere en duidelijke offerte is onze kruipruimte geïsoleerd.
Ook dit verliep vanaf de aankomst tot het vertrek van het team zeer netjes en soepel.

Ik zou tegen de mensen die hun woning nog zouden moeten isoleren .

Ik beveel isolatie.com zeker aan.

Fam Scheffers

Weert

Uitgevoerd op 01-09-2021

Catharina

Aanbevolen door klant

zeer fijn!

Goed geadviseerd,snelle uitvoering en zowel Pieter met zijn collega en de uitvoerders van de spouwmuur,prettige mensen!!

Uitgevoerd op 12-08-2021

Nare spam

En maar nare spam blijven sturen op een schimmige manier.

Uitgevoerd op 28-07-2021

Aanbevolen door klant

PERFECT ALLES IN DETAIL AFGEWERKT EN SUPER SNEL!!!

Nadat ik vorig jaar mijn offerte op maat heb laten maken, zijn ze toch pas dit jaar bij mij geweest.

Dit ivm de Corona ik niet wist wat de financiële situatie kon gaan worden?
Dit jaar in maart maar een keer gebeld en gevraagd of de offerte nog steeds geldig was en toen ook meteen een afspraak gemaakt.

Om 11.35 uur deze ochtend kwamen er 3 vriendelijke mannen van isolatie.com mijn kruipruimte isoleren.
Alles ging perfect er werd netjes en snel gewerkt aan het einde werd alles netjes opgeruimd en de voor en achtertuin werd schoon gespoten met water omdat ze zelf ook de ontluchtings gaten doen boren als deze toegepast dienen te worden.

Om 13.00 uur waren ze alweer klaar voor vertrek.

Echt alles perfect, netjes en snel afgewerkt!!!
Tijdens de werkzaamheden konden wij samen met onze hond gewoon thuis blijven en na de werkzaamheden ook we moesten wel even alles goed laten luchten.

Ps

Tijdens de werkzaamheden denken de medewerkers ook goed mee ivm luik kruipruimte hoe je deze ook zelf nog even goed kunt isoleren!!

Gewoon 1 woord uitmuntend!!!!!

Uitgevoerd op 27-07-2021

Isolatie.com
Isolatie.com
Premium Partner
Offerte aanvragen

Waar wij voor staan:

Gecertificeerd door SKG-IKOB
Aangesloten bij de VENIN
10 jaar garantie

Contact

Broeder Hogardusstraat 5
5423TC, Handel

Locaties

  • Handel

    Broeder Hogardusstraat 5
    5423TC Handel
Isolatie.com

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Isolatie.com

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Isolatie.com door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten