Foto's (3)

Spouwmuurisolatie met parels
Spouwmuurisolatie met parels
Eén van de meest toegepaste vormen van spouwmuurisolatie is het isoleren met de Supearl (geëxpandeerd polystyreen). De Supearl, vermengd met lijm, worden met speciale apparatuur in de spouwmuur geblazen. VOORDELEN SPOUW ISOLEREN MET SUPEARL PARELS - De Supearl levert een forse energiebesparing op. - De Supearls parels zijn dampdoorlatend (ademend) - De parels zijn waterafstotend - De parels hebben een hoge constante isolatiewaarde (Lamda waarde van 0,034 W/m.K) - Brandvertraging, brandklasse 1 - Milieuvriendelijk Spouwmuurisolatie verhoogt niet alleen het woon- en werkcomfort, maar ook je stookkosten zullen aanzienlijk dalen. De gemiddelde terugverdientijd van spouwmuurisolatie is ca. 3 – 4 jaar.
Dakisolatie met Icynene
Dakisolatie met Icynene
Via het dak gaat er onnodig veel warmte verloren. Goede dakisolatie is dus essentieel. Maar voor deze klus heb je wel een professional nodig. Als het dak op een verkeerde manier geïsoleerd wordt, leidt dit namelijk al snel tot schimmelvorming en vochtproblemen. Gelukkig haal je met Isolatie.com een echte expert in huis om jouw zolder te isoleren. Bovendien geven wij standaard 10 jaar garantie. WAT IS DAKISOLATIE? Het dak bestaat vaak uit diverse lagen, zoals de onderconstructie en de dakbedekkingslaag. Deze lagen houden de regen en de ergste wind tegen, maar de kou kan er nog steeds doorheen. Het aanbrengen van extra dakisolatie is dus geen overbodige luxe! WAT IS ICYNENE? Icynene is een milieuvriendelijke schuimisolatie met uitstekende thermische en akoestische prestaties. Het product is dampdoorlatend en heeft een hoge isolatiewaarde.
Kruipruimte en vloerisolatie
Kruipruimte en vloerisolatie
In veel woningen voelt de vloer kil aan. Zeker als je steen of parket in de kamer hebt liggen, is het zeer onprettig om met blote voeten of op sokken rond te lopen als je nog geen kruipruimte-isolatie hebt. Vloerisolatie zorgt er meteen voor dat de temperatuur van de vloer zo’n 2 tot 4 graden stijgt. En dat verhoogt het wooncomfort enorm. Een kruipruimte isoleren, welke mogelijkheden heb je dan? Bij Isolatie.com werken we met verschillende soorten materialen om de kruipruimte te isoleren. Zo is het mogelijk om je kruipruimte te isoleren met PUR schuim (polyurethaanschuim). Voor huizen met een houten vloer is isoleren met lcynene een goede oplossing. Dit materiaal is ademend waardoor het rotting tegengaat. Ideaal voor een houten vloer dus. Bij een kruipruimte isoleren kun je ook kiezen voor Supearl parels. Dit materiaal absorbeert vocht waardoor de luchtvochtigheid in het pand aanzienlijk afneemt. Supearl parels gebruiken we vaak bij kruipruimtes die slecht toegankelijk zijn. We kunnen het er namelijk gewoon van buitenaf inblazen.

Isolatie.com Oost B.V.

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • Vestiging Apeldoorn

    Tweelingenlaan 122
    7324 BP Apeldoorn
  • Vestiging Handel

    Broeder Hogardusstraat 5-7
    5423 TC Handel
Isolatie.com Oost B.V.

Deel dit bedrijf