IsolatieDeal B.V.
8 9.1 10 8
9,1

"Heel goede zorg en nazorg."

8 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
9.0
Service
9.1
Afspraken
9.7

IsolatieDeal B.V.

Dammaten 28
7472 DJ Goor

IsolatieDeal B.V. is een gekwalificeerd en gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring in spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, het plaatsen van HR+++ glas en het renoveren van woningen en gebouwen. Elk bedrijf wil met zijn eigen visie de wereld een klein beetje beter of mooier maken. Wij zijn ook zo’n bedrijf en streven dit na op het gebied van duurzaamheid en renovatie. Een partner die focust op de wensen van de klant en investeert in proces en productinnovatie. Ons team van medewerkers voorziet in gedegen advies, calculatie en uitvoering in de steeds terugkerende vraag naar woningisolatie voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. In een tijdperk waarbij energiezuinigheid en duurzaamheid leiden tot snel opeenvolgende nieuwe technieken wordt van ons personeel flexibiliteit en specialisme vereist. Na een gedegen voorbereiding worden op de bouwplaatsen door onze ervaren monteurs alle zeilen bijgezet om tot een kwalitatief hoog resultaat te komen.

8 beoordelingen

Uitgevoerd op 15-05-18 door:

IsolatieDeal B.V.

10 10
10

Spouwmuur isoleren

Zeer tevreden; uitstekend werk!

Aanbeveling:
Geweldig bedrijf. Uitwerking conform offerte en Bastiaan heeft erg hard gewerkt met veel succes. Geen voeggaatje meer te zien. Ongelooflijk!

Uitgevoerd op 15-02-2017 door:

IsolatieDeal B.V.

9.3 10
9,3

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie

Gewoon goed

Aanbeveling:
Wij hebben de spouw en de vloer laten isoleren. Net werk geleverd, eigenlijk gewoon helemaal tevreden.

Uitgevoerd op 18-05-2017 door:

IsolatieDeal B.V.

10 10
10

Spouwmuur isoleren

Het betere vakmanschap

Aanbeveling:
Geen enkele moeite was teveel
Ook prima service nog na de betalingen
Vakmensen op en top.

Uitgevoerd op 20-03-2017 door:

IsolatieDeal B.V.

8.5 10
8,5

Energieadvies

Heel goede zorg en nazorg.

Aanbeveling:
Heel Prettige manier van uitvoering.

Uitgevoerd op 07-03-2017 door:

IsolatieDeal B.V.

9 10
9

Spouwmuur isoleren

Zeer snel en uitstekend uitgevoerd.

Aanbeveling:
Voorbespreking met prima informatie. Nog een keer terug geweest om ook met de buren te praten. Na een week werd de isolatie al aangebracht.

Uitgevoerd op 30-12-2016 door:

IsolatieDeal B.V.

10 10
10

Energieadvies

In twee woorden: uiterst tevreden!

Aanbeveling:
Voorlichting was duidelijk. Werk (voor zover te zien) goed en netjes uitgevoerd. Prettige samenwerking met een loodgieter die met spoed opgeroepen moest worden voor het repareren van een ondervloerse waterleiding.

Uitgevoerd op 14-11-2016 door:

IsolatieDeal B.V.

9 10
9

Spouwmuur isoleren

Netjes op tijd aanwezig

Aanbeveling:
Prima uitgevoerd zover het kon, alles ook netjes weer achtergelaten.

Uitgevoerd op 28-02-2016 door:

IsolatieDeal B.V.

7 10
7

Vloer isoleren

Werk schoon opgeleverd

Aanbeveling:
Langs een drukke weg het karwei goed uitgevoerd.

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

7 werkzaamheden

Energieadvies
Energieadvies
Energieadvies

Ontdek jouw besparing

Je vaste lasten bestaan voor een steeds groter deel uit energiekosten. Het is daarom goed om betrouwbare informatie te hebben over de energiezuinigheid van je huis en hoe je deze kan verbeteren. Via Solvari vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan voor energieadvies.

Een energieadvies wordt gegeven door een energieadviseur en is bedoeld om jou te leren hoe je energie kan besparen. Veel huishoudens gebruiken onnodig veel energie, wat veel te veel geld kost en slecht is voor het milieu. Laat jij je hiervan bewustmaken en wil je ontdekken hoe je energie kan besparen?

Wil je gratis offertes ontvangen? Vul dan je gegevens in en kom in contact met adviseurs in jouw regio.

Spouwmuur isoleren
Spouwmuur isoleren
Spouwmuur isoleren

Bespaar €500 per jaar

✓ Jaarlijks tot wel €600 besparen

✓ Investering binnen 4 jaar terugverdiend

Gratis en vrijblijvende spouwmuurisolatie-offertes via Solvari

Spouwmuurisolatie is een van de populairste vormen van isolatie. Veel mensen vragen spouwmuurisolatie-offertes aan omdat ze willen besparen op de energierekening. Maar er hangen nog veel meer voordelen aan spouwmuurisolatie! Ontdek hier alles wat je moet weten.

Wat is spouwmuurisolatie?

Een spouwmuur heeft twee muurdelen met 7 tot 9 centimeter ruimte ertussen. De ruimte hiertussen wordt de spouw genoemd. Bij spouwmuurisolatie wordt deze ruimte gevuld met isolatiemateriaal, waardoor het stukken beter isoleert. Alleen woningen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1976 hebben spouwmuren die niet geïsoleerd zijn en komen voor spouwmuurisolatie in aanmerking.

Woningen gebouwd tussen 1976 en 1991 hebben spouwmuren die wel geïsoleerd zijn, maar met matig isolatiemateriaal. Dit kan vaak verwijderd worden en opnieuw geïsoleerd worden met hoogstaand isolatiemateriaal!

Het isolatiemateriaal wordt via een paar kleine gaatjes in de gevel toegebracht. De klus is tevens binnen één dag uit te voeren en geeft vrijwel geen rommel. Je hebt er dus nauwelijks last van en het besparen kan direct beginnen! 

Hoeveel kun je besparen met spouwmuurisolatie?

Hoeveel je bespaart met spouwmuurisolatie hangt af van enkele factoren zoals de oppervlakte van de spouwmuren en het isolatiemateriaal. In onderstaande tabel vind je wat je gemiddeld kunt besparen door je spouwmuren te laten isoleren.

Type woningJaarlijkse besparing

Appartement

€120

Tussenwoning

€200

Hoekwoning

€350

2 onder 1 kap

€500

Vrijstaande woning

€600


Wat kost spouwmuurisolatie?

Ook de kosten voor spouwmuurisolatie hangen af van de oppervlakte en het isolatiemateriaal. Het is dus lastig om de kosten te geven zonder offertes voor spouwmuurisolatie aan te vragen. Als richtlijn kun je van de volgende gemiddelde prijzen uitgaan:

Type woningPrijs

Appartement

€500 - €600

Tussenwoning

€800 - €1.100

Hoekwoning

€1.300 - €1.400

2 onder 1 kap

€1.600 - €1.800

Vrijstaande woning

€2.000 - €2.500


Ben je benieuwd naar de exacte kosten die je kwijt bent om jouw spouwmuren te isoleren? Vraag dan gratis muur isolatie offertes aan.

Voordelen van spouwmuurisolatie

Jaarlijks kun je honderden euro's besparen met spouwmuurisolatie waardoor je de investering binnen enkele jaren terugverdient. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Het wooncomfort stijgt namelijk aanzienlijk. In de winter blijft je woning lekker warm, terwijl de warmte 's zomers juist minder snel binnenkomt waardoor het koeler blijft. Daarnaast is de klus binnen één dag gedaan door een vakman, daarna hoef je er niks meer aan te doen. Tot slot stook je veel minder in de winter, dus help je het milieu ook een handje mee!

Spouwmuurisolatie-offertes vergelijken

Wil jij ook jaarlijks honderden euro's besparen en genieten van alle andere voordelen van spouwmuurisolatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend spouwmuurisolatie-offertes aan via Solvari. Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten. Zo ontdek je precies wat de kosten en opbrengsten zullen zijn wanneer jij je spouwmuren laat isoleren. Tevens vind je de beste aanbieder en prijs door meerdere muur isolatie offertes te vergelijken!

Tip: laat je je spouwmuren isoleren door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Vloer isoleren
Vloer isoleren
Vloer isoleren

Bespaar €250 per jaar

Geen koude wind meer langs je voeten en jaarlijks tot wel €250 besparen? Dat kan als je je vloer laat isoleren! Ontvang direct tot 5 vloerisolatie offertes en ontdek wat vloerisolatie voor jouw woning kan betekenen.

Wat is vloerisolatie?

Vloerisolatie wordt aan de onderkant van de vloer op de begane grond aangebracht. De isolatie zorgt ervoor dat koude lucht niet meer vanaf de bodem door de vloer kan trekken. Daarnaast wordt de warmte in je woning langer vastgehouden, waardoor je cv-ketel minder hard hoeft te werken om de temperatuur op peil te houden. Dit bespaart een hoop energie en geeft meer comfort in huis. Wil je ook warmere voeten? Laat je vloer isoleren door één van de bij Solvari aangesloten specialisten.

Voordelen vloerisolatie

Meer comfort in huis

Vloerisolatie zorgt ervoor dat je huis comfortabel aanvoelt. Vloerisolatie brengt de temperatuur van de vloer namelijk voelbaar omhoog. De temperatuur van de vloer kan tot wel 4°C stijgen (met vloerverwarming zelfs meer). Hierdoor heb je nooit meer last van koude voeten.

Lagere energierekening

Met vloerisolatie stook je jaarlijks 5 tot 7 m3 gas minder per vierkante meter vloer. Gemiddeld bespaar je jaarlijks €3 tot €5 per vierkante meter, als je jouw vloer laat isoleren. Daarnaast zorgt vloerisolatie ervoor dat de waarde van je woning stijgt. Het energielabel wordt beter, waardoor het huis voldoet aan de hogere eisen in de woningmarkt.

Goed voor het milieu

Het isoleren van je vloer is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Vloerisolatie zorgt ervoor dat je huis minder verwarmt hoeft te worden, waardoor fossiele brandstoffen gespaard blijven. Hierdoor beperk je jouw CO2-uitstoot en bespaar je tegelijk op je energierekening. Vloerisolatie is daarnaast brandveilig en het laat geen schadelijke dampen of gassen vrij.

Vloerisolatie offerte

Wil je weten wat vloerisolatie jou gaat kosten en opleveren? Doe een gratis vloerisolatie offerte aanvraag, dan kunnen de bij ons aangesloten isolatiespecialisten contact met je opnemen en je alles haarfijn vertellen.

Tip: laat jij je vloer isoleren door een specialist die je via Solvari hebt gevonden? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting!

Buitengevel isoleren
Buitengevel isoleren
Buitengevel isoleren

Een gevel als nieuw

Investeren in isolatie is altijd een goed idee, maar bij buitengevelisolatie sla je twee vliegen in één klap. Je buitengevel moet namelijk opnieuw afgewerkt worden met een sierpleister, dus je kan meteen het uiterlijk van je woning veranderen als je dat wil. Geld besparen en tegelijkertijd het aanzien van je woning en het wooncomfort verbeteren. Het kan!

Voordelen buitengevelisolatie

• Gevel ziet er weer uit als nieuw
• Honderden euro’s per jaar besparen
• Verbeterd wooncomfort

Benieuwd naar wat buitengevelisolatie kost en oplevert? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met isolatiespecialisten.

Dak isoleren
Dak isoleren
Dak isoleren

Laat warme lucht niet ontsnappen

Onze energiekosten zijn een groot deel van onze vaste lasten. Gelukkig kan je je energierekening met ongeveer 30% verlagen door je dak te laten isoleren! Terwijl je geld bespaart, gaat je wooncomfort omhoog en stijgt zelfs je woningwaarde.

Voordelen dakisolatie

• Betere temperatuur in huis in alle seizoenen
• 30% lagere energierekening
• Investering snel terugverdiend

Soorten dakisolatie

Heb je een hellend dak, dan raden we je aan de binnenkant te isoleren. Dit is minder ingrijpend, omdat de dakpannen niet verwijderd hoeven te worden. Bij een plat dak raden we je aan de buitenkant te laten isoleren, omdat je bij de binnenkant kans hebt op houtrot.

Wil je gratis offertes voor dakisolatie ontvangen? Vul dan je gegevens in en kom in contact met specialisten in jouw regio.

Ventilatiesysteem installeren of vervangen
Ventilatiesysteem installeren of vervangen
Ventilatiesysteem installeren of vervangen

Een fris en gezond woonklimaat

Woningen die goed geïsoleerd zijn, moeten ook goed geventileerd worden. Isolatie is zeker positief voor het milieu en je portemonnee, maar het zorgt er wel voor dat je beter moet ventileren dan je voorheen deed.

Als je niet goed ventileert, wordt het vochtig en muf in huis. Een ideale leefomgeving voor schimmels en het kan zelfs voor gezondheidsproblemen zorgen. Iedereen wil graag een fris en gezond woonklimaat en dat bereik je met een goed ventilatiesysteem.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan en ontdek het!

Bekijk alle werkzaamheden