IsolatieDeal B.V.

9.1 (10 reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Over IsolatieDeal B.V.

IsolatieDeal B.V. is een gekwalificeerd en gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring in spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, het plaatsen van HR+++ glas en het renoveren van woningen en gebouwen. Elk bedrijf wil met zijn eigen visie de wereld een klein beetje beter of mooier maken. Wij zijn ook zo’n bedrijf en streven dit na op het gebied van duurzaamheid en renovatie. Een partner die focust op de wensen van de klant en investeert in proces en productinnovatie. Ons team van medewerkers voorziet in gedegen advies, calculatie en uitvoering in de steeds terugkerende vraag naar woningisolatie voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. In een tijdperk waarbij energiezuinigheid en duurzaamheid leiden tot snel opeenvolgende nieuwe technieken wordt van ons personeel flexibiliteit en specialisme vereist. Na een gedegen voorbereiding worden op de bouwplaatsen door onze ervaren monteurs alle zeilen bijgezet om tot een kwalitatief hoog resultaat te komen.

Projecten (1)

Bekijk alle projecten

reviews (10)

7
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Goed optijd het werkt prima zo als

Goed geadviseerd netjes gewerkt

Uitgevoerd op 09-05-19

Antwoord van Solvari

Beste J,
Bedankt voor uw goede review over IsolatieDeal. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het werk wat ze geleverd hebben.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer nauwkeurig, op tijd.

Uitstekend werk geleverd. Zeer goed advies.

Uitgevoerd op 15-04-19

Antwoord van Solvari

Beste Hennes,
Bedankt voor uw goede review over IsolatieDeal. Goed om terug te lezen dat u zo tevreden bent.

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden; uitstekend werk!

Geweldig bedrijf. Uitwerking conform offerte en Bastiaan heeft erg hard gewerkt met veel succes. Geen voeggaatje meer te zien. Ongelooflijk!

Uitgevoerd op 15-05-18

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review