Reviews (32)

Aanbevolen door klant

Wat een verademing!

Absolute eerlijkheid is wat Isocoat hoog in het vaandel heeft staan. Vandaag zag ik dat dat geen flauwekul is. Zonder een cent te verdienen hebben ze mij AFGERADEN onze deels geïsoleerd spouwmuur bij te vullen. Ze vonden het zonde van mijn geld. Hulde!

Uitgevoerd op 14-09-2023

Aanbevolen door klant

Top

Absoluut een aanrader. Keurig werk en na een maand al resultaat zichtbaar in het gas verbruik.

Uitgevoerd op 25-04-2023

Aanbevolen door klant

Van begin tot eind super geholpen!

Een geweldige ervaring. Danny heeft verstand van zaken, denkt graag mee als je ergens tegen aanloopt en is bijna dag en nacht bereikbaar. Isoleren ging ook top, ondanks het harde regen werkte de mannen hard door zonder te zeuren (daar hou ik van) en weten precies wat ze moeten doen. En na de tijd gewoon rustig de tijd nemen om alles netjes achter te laten, Toppers! Een bedrijf waar velen nog wat van kunnen leren.

Uitgevoerd op 08-09-2022

Aanbevolen door klant

Top, professioneel en flexibel!

Top!

Na het plannen en (later) uitbreiden van een opdracht, was er de mogelijkheid dit alsnog te combineren in één werkdag.

Professioneel!

Een bezoek met goede uitleg naar de klant! Waarbij eventuele tips en een deel werkvoorbereiding gedaan wordt.

Flexibel!!

Niet weg te denken met dit werk!! Echter komt dit in meerdere vlakken naar voren. Mooi om te zien hoe dit een geheel vormt!!

Bedankt voor de goede service en aflevering van dit resultaat!!

Als ik je iets mag aanbevelen, dan zou ik bij isolatie Isocoat in huis nemen!!

Uitgevoerd op 28-04-2022

Aanbevolen door klant

Betrouwbaar en vakkundig

We twijfelde nog of we de vloer en het dak wel moesten gaan isoleren. Dit bedrijf was bij de buren aan het werk. Ik heb bij hen toen een telefoonnummer gevraagd en advies gekregen van 1 van de mensen van de buitendienst. Deze meneer gaf een hele duidelijke en eerlijke uitleg. Offertes opgevraagd en uiteindelijk de klus laten uitvoeren. De vakmannen werken nauwkeurig en geven uitleg waar nodig. Ik kan dit bedrijf echt aanraden. Ook bij vragen op administratief gebied werd ik netjes te woord gestaan aan de telefoon.
Enne....dat isoleren hadden we veel eerder moeten doen. Wat een warmte blijft er nu binnen zeg!

Uitgevoerd op 05-10-2021

Penning 16 beleid

Vandaag Isocoat over de vloer om onze kruipruimte te isoleren. Dit na een offerte opgemaakt door Jeffrey van Isocoat. Enthousiast over Jeffrey zijn bezoek hebben we Isocoat nog een klant geleverd...namelijk onze buurman. Hierdoor kon Isocoat zowel ons als de buurman in 1 dag voorzien van Isolatie. Mooi voor Isocoat zou je zeggen want dat scheelt reiskosten. Echter kregen we geen korting of bedankje voor het aanleveren van deze extra klant, maar ok. Op de dag van isoleren begonnen twee werklieden onze kruipruimte te isoleren. Afgesproken met Jeffrey dat er ook roosters aan de buitenkant van de muur geplaatst zouden worden. Hier wisten de jongens niks van af. Wij bellen met Jeffrey. Om een lang verhaal enigszins kort te houden.....moeilijk moeilijk....en Jeffrey kon het zich niet meer herinneren over de roosters. Al met al hebben we het hier over tientjeswerk. De werklieden tijdens hun werk on hond gezet omdat Jeffrey heel lang duurde om te sparren over de roostertjes. Mensen wij hebben dit ervaren als schandalig gierig. Uiteindelijk hebben we de jongens maar door laten gaan met isoleren maar de klantenservice van dit bedrijf is om te huilen.
Hadden we maar gekozen voor het andere bedrijf wat we ook hadden laten komen voor een offerte. Maar ja, wij gunden Jeffrey deze klus. Mocht je al met dit bedrijf in zee willen zorg dan dat alles goed op papier komt want Jeffey heeft last van (moedwillige) geheugenverlies.

Uitgevoerd op 01-10-2021

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden met de kwaliteit en de service.

Vanaf het eerste moment voelde het goed: duidelijke uitleg, goede prijs, uitvoering verliep soepel en professioneel. Enige minpuntje zat um in de communicatie, die had beter gekund. Maar het gaat om het eindresultaat en dat is uitstekend.

Uitgevoerd op 29-06-2021

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden !!

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
Ze houden zich aan alle gemaakte afspraken, erg behulpzaam en willen graag meedenken.
De service is zeer goed, werken erg netjes en heeft echt aan onze verwachtingen voldaan. Alleen maar tevreden !!

Uitgevoerd op 07-06-2021

Isolatiespecialist.nl Noord
Premium Partner
Offerte aanvragen
4 keer gekozen in de afgelopen 3 maanden

Waar wij voor staan:

Scherpe prijs
Snelle service
Natuurvriendelijk isoleren
Breed assortiment
10 jaar garantie op materiaal

Locaties

  • Nijensleek

    Hoofdweg 26
    8383EG Nijensleek

Deel dit bedrijf