Loading...

Over Isotech Spouwmuurisolatie

Ruim 40 jaar isoleren gaat je niet in de koude kleren zitten: we lopen er nog steeds warm voor en brengen onze ervaring mee jouw huis in! We zijn in 1976 in het Brabantse Best begonnen en hebben al heel wat woonhuizen en bedrijfspanden in Nederland en België mogen isoleren. Iets wat we nog steeds dagelijks met liefde en oog voor kwaliteit doen. Als echt Brabants familiebedrijf werken vader en zoons samen aan een duurzamere toekomst. De werkzaamheden worden uitsluitend door isolatiespecialisten uitgevoerd. In eigen bedrijf opgeleid. Dat garandeert een duidelijke uitleg en een vakkundige verwerking. Spouwmuurisolatie gaat een leven lang mee. Logisch dat je kiest voor het juiste isolatiemateriaal en isolatiebedrijf. Een langdurige garantie kunnen we afgeven doordat ons systeem continu getest worden op kwaliteit en isolerend vermogen. Naast het KOMO-certificaat voor het isolatieproces, heeft Isotech ook een unieke certificering voor de PLATINUM MINI ISOTECH-Parels®, HR triple + verkregen.

Kenmerken

27.100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2012
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2010
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

15 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (38)

Schrijf een review

Ruud

Muur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Beste keus voor mij

Duidelijke uitleg, uitstekende prijs geoffreerd. Paar maanden later pas gebeld en tot mijn verbazing konden ze twee dagen later al komen isoleren. Uitvoer was echt goed. Ongelofelijk snel gebeurd. Netjes gewerkt en uitstekende afwerking. En dan ook nog eens vriendelijke heren die hier waren. Dat is ook heel belangrijk!

Uitgevoerd op 30-09-2021

Jos

Muur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Duidelijk en vriendelijk

1e maal was contactpersoon in de buurt terwijl ik nier thuis was.
Had me nog geprobeerd te bellen, maar was werken.
Had een offerte in de brievenbus gedaan.
Aangezien ik toch liever face to face contact had is meneer nog zonder problemen langs gekomen.
Bij deze toen gelijk afspraak gemaakt wanneer ze langs kwamen.

Ze hebben snel en netjes gewerkt.
Heb zelf al wel het idee dat het effect heeft al moet ik de eerste rekeningen na deze aanpassing natuurlijk nog afwachten om duidelijk effect te zien.

Uitgevoerd op 29-01-2021

Jane

Muur isoleren

Weinig respect voor de tuin

Ze hadden geen respect voor de planten en nieuwe heggen in mijn tuin. Ze gooiden de pijpen over de planten en mijn hekwerk. Ik heb ze drie keer gevraagd om voorzichtig te zijn. Ze hadden duidelijk haast om de klus te klaren.

Uitgevoerd op 14-01-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Isotech Spouwmuurisolatie