Reviews (6)

Schrijf een review

Freek

Binnenmuur of plafond isoleren
Aanbevolen door klant

Goed advies, snelle service!

Eerlijk advies, nette prijs. Eindelijk weer rustig slapen in jaren-30-woning met houten verdiepingsvloer.

Uitgevoerd op 01-06-17

Mary

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Gunstige prijs-kwaliteit verhoudng.

Prettige medewerkers, goed advies en snelle volgens afspraak geleverde diensten. Aanvankelijk ging het niet helemaal volgens planning maar deze problemen werden efficient en bijzonder prettig doot Alex en zijn medewerkers opgelost.
Ik zou dit bedrIjf zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 24-01-18

Rosalie

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Prima ervaring, tevreden.

Wij hebben Alex ervaren als een zeer kundig en gedreven vakman. Hij dacht met ons mee en kon goed onderbouwen voor welke maatregelen we moesten kiezen.

Uitgevoerd op 13-01-18

Jeroen

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Strak en keurig werk geleverd.

Keurig werk geleverd. Voor een zeer schappelijke prijs. Beleefde en hardwerkende medewerkers

Uitgevoerd op 02-02-20

Wouter

Buitengevel isoleren
Geverifieerde klant

Matig resultaat, gunstige prijs

Isolex (Alex Wolfs) heeft bij mij de gevels geïsoleerd met PIR-platen. Dit is een klus van ruim een week, waarvan hij ongeveer 3/4 uitbesteedde aan een Pools bedrijf.

Communicatie:
In de aanloop was ik erg tevreden over hem. Hij was vriendelijk, flexibel, dacht goed mee en was bereid om wat extra te doen als dat nodig was.

Tijdens de uitvoering bleek dat er toch een verschil zat tussen wat hij zegt en wat hij doet. Hij lijkt alles te zeggen wat nodig is om je tevreden te stellen, maar komt die toezeggingen in de praktijk niet na. Als je hem daarop aanspreekt is zijn weerwoord altijd hetzelfde: "dit is onze werkwijze en zo doen wij het." Als je daar geen genoegen mee neemt doet hij nieuwe toezeggingen of wordt hij boos, maar afspraken worden niet nagekomen. Fysieke bedreiging schuwt hij niet.

Uitvoering:
Zowel Alex als zijn werknemers hebben geen opleiding in de bouw. Ook hebben zei geen relevante ervaring. Gelukkig is Alex creatief, maar omdat hij zich niet stoort aan bouwnormen of gangbare werkwijzen kan dit later problemen opleveren. Ik heb daardoor later herstelwerkzaamheden moeten laten verrichten aan de afwatering bij de boeiboorden. Ook gebruikte hij geen waterpas waardoor sommige vensterbanken scheef lopen met ongeveer 2 centimeter hoogteverschil. Voor de isolatie gebruikt hij B-kwaliteit PIR-platen, wat betekent dat de naden niet altijd goed aansluiten en sommige platen dikker of langer zijn dan andere. Volgens zijn medewerkers gebruikt hij soms ook tweedehands, wat ten koste kan gaan van de isolatiewaarde en het eindresultaat. Het uitbestede werk werd wel gedaan door vaklieden en is beter van kwaliteit.

Afwerking:
Met name bij de afwerking kreeg Alex haast omdat hij iets langer bezig was dan gepland. Het resultaat is slordig te noemen. Zo gebruikte hij bijvoorbeeld transparante siloconenkit en overschilderbare acrylaatkit door elkaar (binnen een voeg) omdat de acrylaatkit op was. De gevel is afgewerkt met een stuclaag, maar de isolatieplaten zijn nog duidelijk zichtbaar door de stuclaag heen.

Kosten:
De kosten zijn lager dan bij gerenommeerde bedrijven met vakkundig personeel.

Conclusie:
Hou je van een gokje of is je budget beperkt, dan is Alex Wolfs van Isolex je man. Wil je een goed eindresultaat, kijk dan nog even verder!

Uitgevoerd op 23-05-2017

Marijke

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

uitstekend materiaal prima service.

Het advies was zeer goed, men kwam thuis in een ontspannen sfeer k0onden we alle vragen stellen en kregen overal antwoord op.

Uitgevoerd op 31-08-2017

IsoLex
Offerte aanvragen

Contact

Ruimtebaan 150
2728MC, Zoetermeer

Meer over

Locaties

  • Zoetermeer

    Ruimtebaan 150
    2728MC Zoetermeer

Deel dit bedrijf